Arılar Peteğe Allah Yazdılar..
-
bunu yapanların derdini anlamıyorum kendilerinin imanında "acaba?" lar var da onları mı böyle sağda solda allah yazıo 81 yazıo die ortalara düşerek tazeliyorlar, rakiplere gövde gösterisi midir "bakın lan allah var işte gözünüze kalbinize perde inmiş vs vs"
-
bırakın bu işleri kardeşim yaw
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------
ne erzincanı ne 14 eylulu. bu resim 1 senedir var.
-----------------------------kaç 1 senelikten bahsediosun hoca yaa :S haber die yayınlıyolar işte sözde islam kesimine yönelicekelr konuyu açan kardeş lafım sana deel...
-
10yildir dolanir o resim internette ,birileri cikmis erzincan versiyonunu haber diye servis ediyor ,birileride buna inaniyor...Allahim gor bak akil mantik verdigin kullarin yeryuzunde nelerle ugrasiyorlar :S
-
lan ne 1 senesi 10 senelik o fotograf, zamanında buradan birisi fotoshopla yosundan allah yazmıştı milletin iman edesi tutmuştu,
Haber hangi internet sayfasındaydı acaba öğrenebilirmiyim...
Birde bu arılar neden sadece arapca yazıolarda, neden türkce bişiler yazmıolarki :|
Yani yazamazlarmı :|
-
iyiki ananinki yazmamislar,yoksa ona da inanicak bu millet
-
Allah Arap kokenlimis galiba.
Arilar neden Allah yaziyor, Jesus'ta yazabilirlermi acaba? Siparis verecegimde ..
-
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=104050
Ne 10 seneligi ya :) Ben ilkokuldayken esnaf dukkanina asardi bu fotoyu tablo olarak daha sonra adamlarin manuel yazdigi anlasilinca bir bir indirmislerdi hatirliyorumda heygidi gunler :)
-
volkan bunu yazdı:
fakemi değilmi bilemem ama
nie yazamazlarmı nie bukadar tepki verdiniz bianlam veremi orum
Yazamanzlar tabi,hayır yazabileceklerini aklın nasıl alıyo enteresan..Arapça bilmiyom birazda bizim dilimizde yazsınlar,Birde manyağın biri çıkıp yukarda anlatılan yöntemle kendinizi becerin yazdırırsa milletin tepkisi ne olur merak ediyorum. -
Arıları tebrik ederim .d