folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Arılar Peteğe Allah Yazdılar..

Arılar Peteğe Allah Yazdılar..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

google.com

--> Define"Theory"

Teori neymiş ögrenin once.

Sonra gelin, evrim teorisine laf edin.

Ayrıca ABD de halen okullarda evrim okutuluyor.

Neresi curutulmus bu teori nin ?!? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    dikkatli bakın bakayım imzada atmışlarmı? : )
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    5-6 senelik haberi erzincan diye açanında evrimi savunanlarında a.q

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

ibosoft bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaşım küfürleşmek istiyorsan biz de ederiz küfür ne olacak. ben de senin a.k.

ne oldu şimdi. koyduk birbirimizin amına? mutlu mu oldun arkadaşım :D

bence adminlerin böyle zırt pırt küfredenlerin a.k lazım onlar önüne gelene koymadan önce....

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    PIROMANTANRI bunu yazdı:

ibosoft bunu yazdı:
    arkadaşım küfürleşmek istiyorsan biz de ederiz küfür ne olacak. ben de senin a.k.

bence adminlerin böyle zırt pırt küfredenlerin a.k lazım onlar önüne gelene koymadan önce....

önce yaşını büyüt sonra gel konuşalım ufaklık. Bu arada senin deden orangutanmı oluyo senin teoriye göre sanırım hayvanlaşma geninde var onada saygı duymak gerek (: 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    ibosoft bunu yazdı:
    PIROMANTANRI bunu yazdı:

ibosoft bunu yazdı:

bence adminlerin böyle zırt pırt küfredenlerin a.k lazım onlar önüne gelene koymadan önce....

önce yaşını büyüt sonra gel konuşalım ufaklık. Bu arada senin deden orangutanmı oluyo senin teoriye göre sanırım hayvanlaşma geninde var onada saygı duymak gerek (: 

1-)hayvanlaşmayı ilk sen gösterdin

2-)evrimi hala maymundan gelmek senıyorsun sonra da yaşıma laf atıyorsun.yaşım 16. ve sen evrim hakkında 16 sayfa "bilimsel" kaynak okuduysan namerdim....

3-)sen evrimi öğren de sonra gel konuşalım....

4-)tartışmaya gireceğin birinin doğrudan yaşına bakmak nasıl bir ezikliktir... :D

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

namerdim = evet namerdsin

Ayrıca sen gitte o dünyadaki canlıların tesadüfen ortaya çıktığını savunan darwin amcanın yanında yaşa burası sana göre diil

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    ibosoft bunu yazdı:

namerdim = evet namerdsin

Ayrıca sen gitte o dünyadaki canlıların tesadüfen ortaya çıktığını savunan darwin amcanın yanında yaşa burası sana göre diil

ooo krallığını ilan etmiş beyefendi :D bana göre değil ha burası ilginç :D

evrim=darwin'in teorisi   diye düşünüyorsan;

dediğim gibi : evrimi öğren sonra gel konuşalım...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

darwin cahildir. cahil kimseyi gale almamak en iyisi. ve yeter artık iftara az kaldı .....

BOŞ yere post atmayınız lütfen... 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kaç sayfa okudun bilmem ama şu bölüme o engin bilginle bi açıkla bakalım bizde aydınlanalım?

KÖRELMİŞ ORGANLAR SAFSATASI

Evrim literatüründe uzunca bir süre yer alan, ama geçersizliği anlaşıldıktan sonra sessiz sedasız bir kenara bırakılan iddialardan biri, "körelmiş organlar" kavramıdır. Ancak bir kısım yerli evrimciler, "körelmiş organlar"ı hala evrimin büyük bir delili sanmakta ve öyle göstermeye çalışmaktadırlar.

Körelmiş organlar iddiası bundan bir asır kadar önce ortaya atılmıştı. İddiaya göre, canlıların bedenlerinde atalarından kendilerine miras kalmış, ancak kullanılmadıkları için zamanla körelmiş işlevsiz organlar yer alıyordu.

Bu kesinlikle bilimsel bir iddia değildi, çünkü bilgi eksikliğine dayanıyordu. "İşlevsiz organlar", aslında "işlevi tespit edilememiş" organlardı. Bunun en iyi göstergesi de, evrimciler tarafından sayılan uzun "körelmiş organlar" listesinin giderek küçülmesi oldu. Kendisi de bir evrimci olan S. R. Scadding Evolutionary Theory (Evrimsel Teori) dergisinde yazdığı "Körelmiş Organlar Evrime Delil Oluşturur mu?" başlıklı makalesinde bu gerçeği şöyle kabul eder:

(Biyoloji hakkındaki) bilgimiz arttıkça, körelmiş organlar listesi de giderek küçüldü... Bir organın işlevsiz olduğunu tespit etmek mümkün olmadığına ve zaten körelmiş organlar iddiası bilimsel bir özellik taşımadığına göre, "körelmiş organlar"ın evrim teorisi lehinde herhangi bir kanıt oluşturamayacağı sonucuna varıyorum

Alman anatomist R. Wiedersheim tarafından 1895 yılında ortaya atılan "körelmiş insan organları" listesi, apandisit, kuyruk sokumu kemiği gibi yaklaşık 100 organı içeriyordu. Ancak bilim ilerledikçe, Wiedersheim'ın listesindeki organların hepsinin vücutta çok önemli işlevlere sahip olduğu ortaya çıktı. Örneğin "körelmiş organ" sayılan apandisitin, gerçekte vücuda giren mikroplara karşı mücadele eden lenf sisteminin bir parçası olduğu belirlendi. Bu gerçek, 1997 tarihli bir tıp kaynağında şöyle belirtilir: "Vücuttaki timus, karaciğer, dalak, apandisit, kemik iliği gibi başka organlar lenfatik sistemin parçalarıdır. Bunlar da vücudun enfeksiyonla mücadelesine yardım ederler

Aynı "körelmiş organlar" listesinde yer alan bademciklerin ise boğazı, özellikle erişkin yaşlara kadar, enfeksiyonlara karşı korumada önemli rol oynadığı keşfedildi. Omuriliğin sonunu oluşturan kuyruk sokumunun, leğen kemiği çevresindeki kemiklere de destek sağladığı ve küçük bazı kasların tutunma noktası olduğu anlaşıldı. İlerleyen yıllarda yine "körelmiş organlar" olarak sayılan timüs bezinin T hücrelerini harekete geçirerek vücudun savunma sistemini aktif hale getirdiği; pineal bezin önemli hormonların üretilmesinden sorumlu olduğu; tiroid bezinin bebeklerde ve çocuklarda dengeli bir büyümenin gerçekleşmesini sağladığı; pitüiter bezin de birçok hormon bezinin doğru çalışmasını kontrol ettiği ortaya çıktı. Darwin tarafından "körelmiş organ" olarak nitelendirilen gözdeki yarımay şeklindeki çıkıntının ise gözün temizlenmesi ve nemlendirilmesi işine yaradığı anlaşıldı.

Körelmiş organlar iddiasında evrimcilerin yaptıkları çok önemli bir de mantık hatası vardı. Bildiğimiz gibi evrimciler tarafından ortaya atılan iddia, canlılardaki körelmiş organların geçmişteki atalarından miras kaldığıydı. Oysa "körelmiş organ" olduğu söylenen bazı organlar, insanın atası olduğu iddia edilen canlılarda yoktur! Örneğin evrimciler tarafından insanın atası olduğu söylenen bazı maymunlarda apandisit bulumaz. Körelmiş organlar tezine karşı çıkan biyolog H. Enoch bu mantık hatasını şöyle dile getirmektedir:

İnsanların apandisiti vardır. Ancak daha eski ataları olan alt maymunlarda apandisit bulunmaz. Süpriz bir biçimde apandisit, daha alt yapılı memelilerde, örneğin opossumlarda tekrar belirir. Öyleyse evrim teorisi bunu nasıl açıklayabilir

Kısacası evrimciler tarafından ortaya atılan körelmiş organlar senaryosu kendi içinde hem mantık hataları içermektedir, hem de bilimsel olarak yanlıştır. İnsanlarda, sözde atalarından miras kalmış olan hiçbir körelmiş organ yoktur. Çünkü insanlar diğer canlılardan rastlantılarla türememiş, bugünkü formlarıyla eksiksiz ve mükemmel bir biçimde yaratılmışlardır.

Toplam Hit: 15771 Toplam Mesaj: 140