Arılar Peteğe Allah Yazdılar..
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------Bir kere cennet ve cehennem olayı başlıbaşına saçmalık.Fiziki olmayan bişeye nasıl zarar verebilirsin yav..Bunları yapmazsan cehenneme gidersin..Yok yaa herşey o kadar basitmi yani :D Bence sizin inandığınız Allah herşeyi oldu bittiye getirmeye çalışıyo..En başında cehenneme gideceğim belliyse beni hangi yoldan oraya daha kısa sürede ulaşacağımı izlemek içinmi buraya gönderiyo..Habi irade varya iki yoldan birini seçersin sonrada seçtiğin yolun sonuçlarına katlanırsın.Ulan her yol aynı yere çıkıyosa hangi yolu seçtiğimin ne anlamı var birader...
Bir başka olayda Allah diye inandığınızı hala bir varlıkmış gibi algılamanız.Çünkü böyle olunca yazdıklarınız felsefeden öteye gitmiyo,içinizde araştırdığını söyleyenler var ama araştırmaları genelde taraflı...Allah dediğinizi bi varlık olarak algılarsanız diğer maddesel nesnelerde onun olabilmesinin imkanı yok..
Ben herşeyin hammaddesinin aynı olduğunu düşünüyorum..Böyle düşündüğüm içinde bir isme yada yaratıcıya ihtiyaç duymuyorum.Çünkü baktığım herhangi bir şeyin hammaddesinin benimle aynı olduğunu biliyorum..Bu şu demek oluyo; seninle ve etrafında gördüğün yada bilmemkaç milyar ışıkyılı uzakta olduğu için göremedin bir gezegenle hammadden aynı..
-----------------------------
konu dısına cıkılmıs ztn nese benim felsefemde öle hammaddeyle falan degil bence bir seyin var oldugunu kanıtlamak için tek bir kanıt yeter ama yok oldugunu kanıtlamak için bütün evreni gezip hiç bi yerde onu bulamadıgını kanıtlman gerekir..bu kadar basit -
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=48009
sırf ban yememek için tutuyorum kendimi alın okuyun..! -
Offf offf $imdi bişiy derdim ama neyse :D
-
Ya arkadaşlar Her canlı Allah'ı zikreder bunu bazen böyle aşikar şekildede yapabilirler ibret olması maksadıyla bazende aldığımız her nefete Allah dediğimiz gibi(ki bunu çğu kimse bilmez) inanıp inanmamakta herkes serbest tabii amma bu tür resimler yeni değil benim kardeşimin de kolu yandı aynı şekilde Allah yazısı şeklinde iyleşince geçti.
-
byhacktr bunu yazdı:
Ya arkadaşlar Her canlı Allah'ı zikreder bunu bazen böyle aşikar şekildede yapabilirler ibret olması maksadıyla bazende aldığımız her nefete Allah dediğimiz gibi(ki bunu çğu kimse bilmez) inanıp inanmamakta herkes serbest tabii amma bu tür resimler yeni değil benim kardeşimin de kolu yandı aynı şekilde Allah yazısı şeklinde iyleşince geçti.
-----------------------------Tanri'ya inanmak veya inanmamak, kisi'nin kendi vicdanina ve iradesine kalmistir. Boyle sahtekarliklara kimse'nin kanacaginida ayrica zannetmiyorum.
Insanlari cehalete suruklemek istiyorsaniz boyle konulari acmaya devam edin; ve bunun gibi alakasiz-asilsiz cevaplarlada destekleyin.
Dininizi iyi biliyorsaniz, insanlari asilsiz seylerle bilgilendirmenin gunah oldugunuda biliyorsunuzdur..
-
ramazan ayında neden böyle şeyler çıkarılırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. başka iş kalmadı mı _??????
tek dileğim şu ramazan bitene kadar bu şeylerden uzak durulması. 3 yıl önce görmüştüm. resmi. artniyet var burda.
konuyu açan haci sana bir söz bu kadar mı önemli arıların ALLAh Yazması sana göre eğer öylese ;
Dünyada her canlı her gün Allah ı Zikrediyor. bu daha önemli değil mi . yapmayın etmeyin. kendinize gelin.
-
byhacktr bunu yazdı:
tamam şimdi gerçek olabilir, sahte olabilir, tesadüfi olabilir...ama neden hep arapça oluyor? nedeni bence bunların tamamn tesadüfi olması. latin harfleriyle allah yazmasıyla arapça allah yazmasının olasılığı arasında çok fak var tabi...
-
abicim kimse iplemiyormu ?
şu konuya bakın bi!
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=48009
Aha burda nasıl neden ne yönde ne anlamda Allahı zikrettiğini adam koymuş yazmış muhtesem bi konu olmuş.Açın bakın bi yaw.! -
Bu kış bir portakılı kesti annem kafasını Arapça Allah yazıyordu yalan değil kendim gördüm Gaçeteci arkadaş yarın geleyim dedi bizde dondurucuya koyduk herhalde soğukdanmıdır nedir belirginliği gitti Fake diyen arkadaşlar ben birebir şahit oldum şahit olmasam bende fake derdim
-
buna mı şaşırdınız.eşyadan zerreye,topraktan hücreye her yerde alenen yazıyor bu isim zaten..anlayana
Ben yaptığım herşeye imzamı atarım.O da öyle yapmış.Ne varki bunda.
Bir de inanmayın demiş birileri.İnansak ne zararı var,anlamadım ki :>