Arılar Peteğe Allah Yazdılar..
-
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.harunyahya.org/evrim/hy_20_soruda_evrim/20soru.html Burada açıklamış Harun Amca :)
harun yahya önce türkiyeden oktar babuna ile berbaber topladığı 14 bin ünite kanı ne yaptığını, türkiyede ve hatta fransada bir çok lisedeki biyoloji öğretmenlerinin adına yollanan "yaratılıs atlası" adlı kitabın parasının nereden geldiğini, ebru şimşek'in seks görüntülerini ne amaçla kaydettirdiğini açıklasın... -
TorNaVida bunu yazdı:
Hacı cıktıgı kanal mersin tv ayda yılda bi çıkar 12 den sonra erotik programlar falan yayınlar :) yani dinci bi kanal değil.
Herseye ragmen ben bi kez daha darwine ve teorisine sokim.
anca sokarsınız zaten... :D önce okuyun da sonra sokun bir kez....ya bu konuda tartışmalar sadece küfürleşmelere varıyor. kilitlensin artık konu lütfen.koyan koyana sokan sokana nereye kadar....
-
bu dediklerini bana değil bizzat harun yahyaya sorarsan daha iyi olur.Ben burda harun yahyayı savunmuyorum sadece ezik teoriye karsı buldugum kaynakları aktarıyorum ama gönlün kalmasın senin için birkezde harun amcaya sokim :)
-
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------bu dediklerini bana değil bizzat harun yahyaya sorarsan daha iyi olur.Ben burda harun yahyayı savunmuyorum sadece ezik teoriye karsı buldugum kaynakları aktarıyorum ama gönlün kalmasın senin için birkezde harun amcaya sokim :)
harun yahya nedense yaptığı röportajlarda kitaplarında yazdığı o şeylerden hiç konuşmak istemiyor. kitaplar büyük bir ihtimalle onun eseri değil de ondan... -
anlamıyosun galiba hacı ben sana diyorumki harun yahya ne benim hocam neden baska biseyim siktigimin bi adamı aq.Eserleri hakkında bilsin bilmesin o yazsın yazmasın benimö için önemli değil ben sadece burldugun kaynakları aktarıyorum bu harun yahya olur ateist bi adam olur.
Benide çok aşırı dinci biri falan sanma sanma hatta bazen ateist bile olabiliyom yani her yorumu dine dayandırmıyom :)
sana ve forumdaki ateist arkadaslara yaptıgım yorumlardan nasıl biri oldugumu anlarsın. -
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------anlamıyosun galiba hacı ben sana diyorumki harun yahya ne benim hocam neden baska biseyim siktigimin bi adamı aq.Eserleri hakkında bilsin bilmesin o yazsın yazmasın benimö için önemli değil ben sadece burldugun kaynakları aktarıyorum bu harun yahya olur ateist bi adam olur.
Benide çok aşırı dinci biri falan sanma sanma hatta bazen ateist bile olabiliyom yani her yorumu dine dayandırmıyom :)
sana ve forumdaki ateist arkadaslara yaptıgım yorumlardan nasıl biri oldugumu anlarsın.
yok yobaz demiyorum zaten sana da harun yahya'nın kaynaklarını bu tartışmalara koymak doğru değil.... -
koyacak baska bişey bulamadım
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------darwin cahildir. cahil kimseyi gale almamak en iyisi. ve yeter artık iftara az kaldı .....
BOŞ yere post atmayınız lütfen...
Cahil mi :D Sen emret biz ona göre post atalım...Evrim kuramına küfür edenler kuramı adam gibi araştırsınlar,hala maymundan gelmeden ibaret sananlar var komik :DBknz:Darwin ve Sonrası-Stephen Jay Gould (Tübitak)
-
birader sen bu küfürleri ezberledin mi :))) oruçlu oruçlu etmeseeydin keşke...
hala darvini savunanlar varya işte buna gülüyorum ve gale almıyorum evet darvin beyinsiz ve insanlıktan nasibini almamış.
dünyanın tesadüfen olduğunu söyleyen birisine inanmak(darvin) ne kadar boşş... yaratıcı olan birisi var dünyada bunu bilin bari.... Allah...
holysecleruma;
Darvinin biz türklere karşı avrupada başlattığı eylemi bilirmisin sen hı. türkler dünyayı ele geçirecek diye ingiliz ve fransızlara baskı yaptırtığını