folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askere Gitmemek.

Askere Gitmemek.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serenat
    serenat's avatar
    Erkek

adreslerini versinler walla yollayalim..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Konuyu açan arkadaşa yuh diyorum. Eğer çok askerlikten kaçmak istiyorsan askerliği yemeyen yerini başka birşey yerken fotolayıp gönder pembe teskere alacam diye.

Nasıl haysiyetsiz, adi şahıslar varmış da görememişiz. Ben sağlık yoklamasında aman geç kalmayayım askerlik bizim için kutsaldır diye koşturup işimi hallediyorum herif utanmadan birde konusunu açıyor askerlikten nasıl kaçabilirim diye.

Türk kadınları bile askerlik yapmak isterken bunun gibi sözde erkekler askerlikten kaçıyor. Yuh diyorum başka da birşey demiyorum. 

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Eger handsome (Bu konuya mesaj yazan iki kisi daha var bu serefsiz gibi) denilen yavsaq ta zerre kadar haysiyet varsa, bu kadar mesajdan sonra kafasina bir kursun sikar. Boylece askerlik sorunu hallolur.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

“Vatanın düşman güçlerine karşı korunması bakımından her Türk vatandaşının askerlik hizmetini severek ve isteyerek yerine getirmesi şarttır”.

Yeni TCK 318
    1- Halkı, askerlik hizmetinden soğutacak etkinlikte teşvik veya telkinde bulunanlara veya propaganda yapanlara altı aydan iki yıla kadar hapis cezası verilir.

2- Fiil, basın ve yayın yolu ile işlenirse ceza yarısı oranında artırılır. 

------------------------

76 mesaj atılmış birçoğu faul.

Asker kapınıza dayandığındada söyleyin bakim bunları.

Tek yolunuz dediğim gibi arkadan vermek ki sizin için sorun olmaz bu tür birşey anladığım kadarıyla kolay yırtarsınız hem deliği hem askerlikten.

Kimse enayi değil heleki orda ananın bacının namusu can güvenliği için can veren şehitlerimiz. 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whybe
    Whybe's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------

“Vatanın düşman güçlerine karşı korunması bakımından her Türk vatandaşının askerlik hizmetini severek ve isteyerek yerine getirmesi şarttır”.

Yeni TCK 318
    1- Halkı, askerlik hizmetinden soğutacak etkinlikte teşvik veya telkinde bulunanlara veya propaganda yapanlara altı aydan iki yıla kadar hapis cezası verilir.

2- Fiil, basın ve yayın yolu ile işlenirse ceza yarısı oranında artırılır. 

------------------------

76 mesaj atılmış birçoğu faul.

Asker kapınıza dayandığındada söyleyin bakim bunları.

Tek yolunuz dediğim gibi arkadan vermek ki sizin için sorun olmaz bu tür birşey anladığım kadarıyla kolay yırtarsınız hem deliği hem askerlikten.

Kimse enayi değil heleki orda ananın bacının namusu can güvenliği için can veren şehitlerimiz. 

asker hiyerarşisi günümüzde  her ne kadar kötü ya da bozuk olursa olsun  borç vatan borcu  namus borcudur...

yok abi artık arkadan vermeyi bırak komutana sakso çalsalar bile yaptırıyolar.. ben şahit oldum yazıcılık yapıyoken.. boy boy birilerine verirken resimlerini getiren elemanın anasını bellediler..yapmama çabası içinde olanlar bedavaya götü kaptırmasınlar :D

üşeniyorum,öyleyse yarın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabagliturk
    karabagliturk's avatar
    Erkek
    amk adam akıllı yap ilerde cok sorunda acar...seref degerinde düşer...ben şirketlerime eleman alırken ilk önceligim askerlik durumları ve sicildir....

Laik Türkiye Cumhuriyeti Devleti Şahsıyım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:
    Arkadaşlar yakında 4 yıllık üniversite mezunuda 12 yapcak okumayanda 15 ay yapıcak.  Yurt dışında çalışanlar bedelli 1 ay yapıcak. ÇEşitli özürleri olanlar ise hiç yapmıcak. Acaba başka türlü askerliği kısa yapmak için neler yapabiliriz.

Yoklamaya hiç gitmezsen, yoklama kaçağı olursun, yoklamaya gittikten sonra askere gitmezsen asker kaçağı olursun (bakaya), askerlik harp sanatını öğrenip uygulamaktır, emir komuta sistemiyle çalışır. Bu işi yapmak istemiyorsan usulüne uygun şekilde kaçarsın ama bence askerlikten yırtma yolunu seçme; yıllarını kaçarak geçirmek her an yakalanma korkusuyla yaşamak iyi bir seçim değil. haa sen diyorsan ki benim başbakanın oğullarından neyim eksik o zaman yoklamaya gitmeyeceksin, yurdum polisi beş vakit sohbetlerde yirmi beş vakit ticarette, sen onları gör onlar seni görmesin mevzuu çözülür. Son notum şudur hojam askere git,  askerliği sev, sevmeyerek yapmaktansa severek yapmak o dönemi daha rahat atlatmanı sağlayacaktır.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

bizde gidelim sizin gibilerin rahatın bozulmasın diye catisalim demi ?

sen bu vatanın ekmeği ye suyunu iç toğrağına bas karısıyla kızıyla rahat rahat gez 

15ay çok geliyor de 

sadece "yazık" diyorum hiç mi vatan sevgisi yok içinizde ?

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

hocalar evimde net kapattığım için uzun süre giremiyorum internete. Tüm yorumları yarım yamalakta olsa okudum.

Bazılarınız büyük bir sakinlik sukunet güzel yorumlarıyla askerliğe ısındırıyor. Bazılarınız ise g.tunden pembe laflarla kendi gaylıklarını herkeste olduğunu düşünerek hakaret ediyor. Bumu  vatan millet sevginiz. Bazı arkadaşlar paşa paşa yap gel korkulcak birşey yok düşüncelerini değiştir diyor. Diğeri ise bir ton küfür ediyor. Küfür eden öküzler adam akıllı mesaj yazıpta "şunu yaparsan kötüdür boşver düşünme bunu düşün daha iyidir" diyeceğinze eliniz şeyinizde yorum yapıp duruyorsunuz. Askerlik vatani görev bunu sizin kadar bende biliyorum merak etmeyin. Gidip 1 ayda 6 ayda 12 ayda olsa askerliğimi sizden daha iyi yapıcam bunu o gay yazıları yazan mal kafalı arkadaşlarda görsün.

Yorum yapmak için küfür etmek için yorum yapmayın. Yıkıcı olmayın yapıcı olun.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:

hocalar evimde net kapattığım için uzun süre giremiyorum internete. Tüm yorumları yarım yamalakta olsa okudum.

Bazılarınız büyük bir sakinlik sukunet güzel yorumlarıyla askerliğe ısındırıyor. Bazılarınız ise g.tunden pembe laflarla kendi gaylıklarını herkeste olduğunu düşünerek hakaret ediyor. Bumu  vatan millet sevginiz. Bazı arkadaşlar paşa paşa yap gel korkulcak birşey yok düşüncelerini değiştir diyor. Diğeri ise bir ton küfür ediyor. Küfür eden öküzler adam akıllı mesaj yazıpta "şunu yaparsan kötüdür boşver düşünme bunu düşün daha iyidir" diyeceğinze eliniz şeyinizde yorum yapıp duruyorsunuz. Askerlik vatani görev bunu sizin kadar bende biliyorum merak etmeyin. Gidip 1 ayda 6 ayda 12 ayda olsa askerliğimi sizden daha iyi yapıcam bunu o gay yazıları yazan mal kafalı arkadaşlarda görsün.

Yorum yapmak için küfür etmek için yorum yapmayın. Yıkıcı olmayın yapıcı olun.

sen yapıcı bir başlıkda konu aç bizde yapıcı mesajlar atalım birader.

böyle konuya böyle mesajlar gelir. konuyu açmadan önce hiç mi düşünmedin ?

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
Toplam Hit: 16260 Toplam Mesaj: 106