Bişi Bilmiyorum Çok Yeniyim
-
Hit bak a.g bu çocuk bizi yiyosa varya.....
-
konuda çok fazla mesaj var.hepsini okumadım.belki yazılmıştır ama, ben yazayım gene de
sağlam bir şifre koyarsan(mesela UJoyHGhg1725...((()))====== gibisinden) ,
şifreni kimseye vermezsen ,
bilgisayarını keyloggerden sakınırsan ,
bilgisayarında trojan yoksa ,
sahte login arayüzlerine kanmazsan ,
hayatta kaptıramazsın şifreni.
istesen de kaptıramazsın.
-
UJoyHGhg1725...((()))======
oha şifreye bak:D
-
ajan çoq dalga geçtinz çocukla ya :D bırakın :D
-
kaanfabregas hocam şifreni "abcd9j27dh" yap en güvenli şifre budur. Biraz sonra deneyelim mailinide yaz doğru olmuşmu diye , bu verdiğim şifreyi kimse haklayamaz kolay kolay "abcd9j27dh" bu şifre bak harfi harfine aynısını yap. Trust me
-
trust him...
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------
kaanfabregas hocam şifreni "abcd9j27dh" yap en güvenli şifre budur. Biraz sonra deneyelim mailinide yaz doğru olmuşmu diye , bu verdiğim şifreyi kimse haklayamaz kolay kolay "abcd9j27dh" bu şifre bak harfi harfine aynısını yap. Trust me
-----------------------------dostum bu çok kolay değil mi yav. kaptıracak sonra çocuk şifreyi:S
şifre dediğin böyle olur "eüta45t6o541()()ÇKTKE44ü5a66kaüe,..,.,,,a85rü/*-ği-iı/ü-t**iı/ü*u/" bunu kimse bulamaz
-
Bukadar yeter bence vicdanim sizlamaya basliyor.. cocukla cocuk olduk :/
-
en güzel şifre sie&aq dir rulz :)))
-
Eğer bu konuyu açan eleman rol kesmiyorsa iki çift lafım var size. Çok kızdım. Emin olun çok kızdım olur da bu kadar olmaz dedim kendime.
Bir adam tbt'a gelip üye olmuş, bir şey bilmediğini bu tip konularda yetersiz olduğunu söylüyorsa açık açık belirtiyorsa;
"yaş kaç?kilo?boy?öğlen ne yersin akşam kaçta yatarsın" gibi sorular vasıtasıyla dalga geçilmez. (Agah hiç yakıştıramadım)
şuraya bilmem kaçtane adam mesaj yollamış 2 tanesi adam akıllı cevap niteliği taşıyor. Bu adamlarıda tebrik ediyorum. (underzero, gladio)
işte bilmemnereye şunu yazarsan şu çıkar, makineyi msdos kipinde çalıştır lavuk/p/s/a yaz entere bas şifre mifre kalmaz tarzı
açıklamalarla kendinizi 2 dakka tatmin edince götünüz göğemi erdi?
Tahribat bu değildi. Tahribat öğreten bir yerdi. Her tarz konuda, her bilgi seviyesine adam akıllı eğitim sunan bir yerdi.
İnsanların bilmemesi ile bilgisizliği ile taşak geçilmeyeceğini çok çok önceden öğrenmiş ve bu bilginin ışığında hareket eden bir yerdi.
Diyorum ki elden geldiğince bilgiyi paylaşalım, elimizdeki üleşelim, birleşsin bu kuvvet yeni bir güç ortaya çıksın.
Siz diyorsunuz ki geyik bölümüne doldurup doldurup boşaltalım, dalga geçelim birbirimizle sürekli, bi çömez geldimi taşağa saralım
hadiseleri, günümüzü vur patlasın çal oynasın geçirelim.
Buyrun madem hem gülün hem oynayın. Geçin dalganızı milletle, ufacık bir bilgiyi, şunu demekten aciz kaldığınızı bilerek yaşayın:
"kardeş dikkatli olacan şifreni karışık bişeyler yapacan uluorta yerde...."
Akşam akşam tepemi attırdınız. Yazık size. Utanın kendinizden.