Bişi Bilmiyorum Çok Yeniyim
-
olm yapmayalım böle (: çocuk hırs yapmış baksanıza avatarı bile değiştirmiş
şimdi avatar yarın başka şeyler artık . hemen zort die konu açmasaydı biraz bekleseydi neyin ne olduğunu anlabiliyirdi (:
artık yeter yapmayın bişi (:
-
tuğrul baba, sen msn ini korumayı forumda konu açarak mı öğrendin, bu çocuğun yaptığı beleşcilik. gitsin araştırsın. koskoca gugıl var. böyle soruları ona sorsun. o zaman aklımıza gelen herşeye konu açalım. of.ag.
-
Username : kaanfabregas ID : 28170 İsim : kaan Soyisim : kabakulak Yaş : 15 Cinsiyet : Erkek Medeni Hali : Ülke : Türkiye Üye İstatistikleri
Login Olma sayısı : 2 Forumda Açtığı Konular : 1 Foruma Attığı Mesajlar : 17 Yazdığı Dökümanlar : 0 Yazdığı Haberler : 0 Hikayeye Katkıları : 0 dha ne diyelim çocuk işte çok şey bekliyor.
-
Soyismi beni bitiriyor : )
-
vakkas bunu yazdı:
-----------------------------
tuğrul baba, sen msn ini korumayı forumda konu açarak mı öğrendin, bu çocuğun yaptığı beleşcilik. gitsin araştırsın. koskoca gugıl var. böyle soruları ona sorsun. o zaman aklımıza gelen herşeye konu açalım. of.ag.
ulan googleye yazan kim ! zuzaylılar mı? forumun amacı ne amk, hadi bu mala diyecek bişey yokta niye her msj da googleden arasın diyo millet onu anlayamıyorum ! -
yaf tam bende bişeler yazacaktım tugrulbaba nın mesajı gördüm biranda utandım..ama biryandan ötekilerde haklı yaf
-
KIZIL bunu yazdı:
vakkas bunu yazdı:
ulan googleye yazan kim ! zuzaylılar mı? forumun amacı ne amk, hadi bu mala diyecek bişey yokta niye her msj da googleden arasın diyo millet onu anlayamıyorum !
-----------------------------dai arkadaş bu konuda daha önce yazılan bişiler vardır.azcık araştırsın onlara baksın.hazıra konmasın diyo
ha orda bulamazsa buraya yazsın yardımcı olalım (:
-
tuncaxxz bunu yazdı:
dai arkadaş bu konuda daha önce yazılan bişiler vardır.azcık araştırsın onlara baksın.hazıra konmasın diyo
ha orda bulamazsa buraya yazsın yardımcı olalım (:
-----------------------------neyse uzatmaya gerek yok onda o kapasite olsa zaten arardı :D arayıpta bulamamış mal :D
-
Tuğrulbaba yemin olsun ellerinden öpüyorum büyük saygı hakeden bi adamsın..!
-
tugrulbaba şu sınavlara ara veriyim şerefsizim google'da arama nasıl yapılır? püf noktaları nelerdir? nelere dikkat edelim? bu üçü hakkında bi döküman hazırlıcam (:
hiç olmassa eccük araştırmaya yönlendirelim.hazıra kon hazıra kon nere kadar her şey önüne hazır olarak gelecek?