Bişi Bilmiyorum Çok Yeniyim
-
vakkas bak aslanım; ben buraya geldiğimde ciddi anlamda bi bok bilmiyordum. İlk geldiğim günlerle şimdiki halim arasında çok fark var.
Çocuk cesaret edip sormuş, ben bunu bile yapmıyordum. Sorduğu konu dandik olabilir. Bizim umursamadığımız bir hadise olabilir. Ama ona önem arzediyor. Bgün msn şifresi onun gündeminde, yarın buraya takılırken heves edecek başka şeylere abanacak. Bugün burada " bak koçum git #lavuk yaz irc te cevabını alırsın sorunun" dersen bu adamı başlamadan soğutursun. Bir insanı rencide etmek kolaydır. Siz zor olanı yapın onu kazanın bildiklerinizi paylaşın paylaşıma teşvik edin kasıla kasıla gezin sonra bir adama bir harf öğrettim diye.
Benim biraderim makine açmasını bile bilmezken ben qbasicte fklavye geçişi ile ilgili program yazıyordum. Anlıyormusun? (unuttum gerçi 10-12 senelik hadise) Bugün biraderim bana delphide ders veriyor, makinenin formatını o atıyor he bi bokuyla o ilgileniyor. Eğer dün makinenin başında siktir çekip kovsaydım bugün o ya tesisatçı olacaktı, ya köşe başında bekleyen kız tavlamaya çalışan aklı fikri sikinin tepesinde gezinen bi serseri olacaktı.
Adımlarınızı hesaplı atın. Herşey geyik malzemesi değildir. Hele hele 15-16 yaşındaki bir delikanlının gururu hiç değildir.
-
tugrulbaba sonuna kadar haklısın
cocuk bisi sormus cocugun burnundan getirmissiiz
bikac sene önce suyum haclendi buyum hacklendi nasıl geri alırım die konu acanlar gelmis burda dalga gecer olmuslar
hepmimiz bu yollardan gectik belki arkadas kendi biraz düsünseydi daha karısık bir sifre veya sifresini kimseyle paylasmayarak korunabilecegini anlayabilirdi ama arkadas gelmis belki daha saglam sekilde koruyacak program varmı demis
-
Öncelikle siteye hoş geldin hocam. Sağolsun arkadaslarımız şakacıdırlar, ama hepside iyi elemanlardır.
Anmaladığım nokta bi kaç arkadas küçük muamelesi yapıyorlar, siz çokmu büyüksünüz. Büyüklüğünüz sözleriniz ve insalara yaklasımınızla doğru ortantılı. Tuğrulbaba sonuna kadar haklısın.
-
Buraya yazıyorum bakın: Bu cocuk bu yazılanları cok pis hırs yapar önce kokanın mesenesini patlatır sonra da tbt yi kökünden dinamitler havaya ucurur:)
dönüşü muhteşem olabilir :P
welcome to Tahribat.Com Kaan FabregaS :)
i kiss you
-
baktım cevaplara coğu taşağk gecmiş olm hangimiz 13, 14 yaşlarında bi boğ biliyorduk cocuk yardım almak istemiş cesaret edip konu acmışş efferin sana :)
-
Her halde bu konuya son mesajı yazacak olan benim. Tugrulbaba haklı aslında çocukla çok feci dalga geçtik!
Ama arkadşın açtığı konuda yai örnek olarak sadece tbt de en az 10 konu vardır bu msn ile ilgili biraz araştırsa bullur . onun yerine mesela msn ve bilgisayar güvenliğini nasıl sağlarız gibi bir konu açmış olsaydı hiç kimse öyle dalga geçmezdi !
Her halde söyleyecek başka bir şey kalmadı selametle!
-
arkadaş çarpık adsl kültürünün bi örneğidir.ve açtığı konuda bunun kanıtıdır ayrıca komik gelmiştir iki üç geyiğimizi yapmışızdır.kardeşimizi kırdıysak affola bu ona bi hoşgeldin partisidir bi nevi :)
kaldı ki tugrulbaba sende bilirsin ki seninle ilk gelen çömezlere msn de neler yaptık.seninle yeni gelen kardeşlerimizi sahte holyde seçtik, bir çok dalgamızıda geçtik.onlarda 14-15 yaşlarındaydı.ama sonradan çoğuyla kanka olduk.bu bana da yapıldı real kurd denen ipnetor tarafından :) şu an realda kankamdır o gün seninle holy seçtiğimiz insanda kankamdır.tahribat böle bir ortamdır.kimseyi küçümsemek diildir amacımızki küçümsüyecek kadar büyükde deilizdir
saygılarımı sunar burdan tugrulbaba ya da öpücüklerimi iletirim.
tugrulbabanın laflarından güç alarak aslında geyikçinin babası olup birden ciddileşen arkadaşlarıda daha iyi tanıdığımı belirtmek isterim. -
ohh bee Tuğrulbaba duruma el koymuş yeter la dalga geçtiğiniz.
zaten bazı insanlar var ki tbt ye gelme nedenlerinin dalga geçmek olduğunu düşünmeye başladım.. Adam akıllı biseylerle uğraşın da bişeyleri biliyorum deyin. bende açsam ağzımı bikaçını göt etcem ama neyse..
-
Tahribat geyik ve bilginin yoğrulup sunulduğu bir platformdur.Buraya gelen yeni kişilerle şakayla karışık karşılanır.Eğer kişide buna ayak uyduruyorsa olay geyiğe dönüşebilir.Ondan sonra gelen kişi tahribatın felsefesini benimser ve ona göre başlık açar bir bakıma kendine ders çıkartır.Bunun birçok örneği var.Fakat kişinin küçük olması yada başka sebepten doğmamıştır bu olaylar.Bir çoğumuz buraya üye olduk ve bende birçok başlık açtım.Yeni üye olduğum zamanlar kimse benimle dashaq geçmedi.Demekki birazda kişiden kaynaklanıyor.Neyse dersini almıştır.Olayı uzatmanın alemi yok.
-
kaan hocam kusura bakma eger kırdıysak özür dilerim ... bi zamanlar bende senin gibiydim belki senden daha da beterdim orasını bilmiyorum her neyse...:) bu msjı yazayım mı yazmayayım mı diye düşündüm ama görüldüğü üzere yazdım... ama taşşak geçtiğini düşünüyom ben yaa:) aramıza hoşgeldin...