folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Böyle Bir Başbakana Sahip Olduğumuz İçin Utanıyorum



Böyle Bir Başbakana Sahip Olduğumuz İçin Utanıyorum

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Şubat/2005
    Erkek

    Geenmeboo bunu yazdı:
    -----------------------------
    HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

    2 kere üst üste rekor oyla başbakan seçmeseydiniz a.q.

    Şahsen ben gurur duyuyorum Başbakan'ımla... Niye gurur duyuyorsun diye sorarsanız; bütün dünya ekonomisi yerle bir olurken Türkiye:

    IMKB 100  36.370,16 %12,89 17:06:30  USD 1,2380 %-0.68  Altın 34,4898 %0.07  EURO 1,7880 %-0.14 Parite  1,4466 %0,00  Bono  %18,93

    Ben bunların sebepçisinin elini öperim  arkadaş.

    3. kere olsun yine en üste o çıkacak :)


    -----------------------------

    bişi dicem peki bu RTE nin yönetimi sayesinde mi oldu? Türkiye de kriz RTE den önce oldu o durum toplandıktan sonra RTE başbakan oldu.Ben de o emeğe uzanan başbakanın elini alır g*tüne sokarım. 


    -----------------------------

     

     ağır ol. sen ne dediğinin farkında mısın? yeter artık bi skmediğiniz kaldı adamı. şerefsiz oldu alçak oldu ajan oldu yeter lan sen kimsin de hakaret ediyosun. sana burda bi laf ederdim ama senin gibi biri için tbtden atılmaya hiç değmez.


    We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek

    Saçmalamayın ya hala daha anlamını bile bilmediginiz rakamlar vererek acizce savnmaya calısoyrusunuz.Kabul edin hata yapıldı.Babanızın oglu abinizmi kardeşinizmi kocanızmı tayyip.Nedir bu sempatizanlık.Hata yaptı deyin olmadı diyin inkar etmeyin şunu.Yoksa komik duruma düşüyorusnuz ve düşmeye devam ediyorsunuz.Ülke ekonomisinin çok iyi güllük gülüstanlık ve akp hükemtinden önceki hukumutlerden çok daha iyimi oldugunu savunuyorsunuz.Bu kadarmı okumaz etmez yazıp çizmez adamlarsınız hiç mi dısarı çıkmıyrsunuz esnafın sunun bunun halini görmüyorsunuz.Su devamli söylenen klişe varya hani takım tutar gibi siyasi parti tutumak.Bu lafı kullanmak istemiyorum ancak size söylenicek baska hiç bir kelime yok.Bazı inslar ve görüşleri vadır yakın bulunur oy verilir.Hata yapıldımı evet hata yapıld denilip eleştirilir.Çünkü hepimiz oylarımızı ülkemizin daha iyi olması için veriyoruz (iyi) ucu açık bir kelime.Bunun haricinden putlastırılıp tapılan adamlar ve tapanları gördükce bunun altndan baska bir şey arıyoruz haklı olarak sonra yok efendim onlar yedi briazda bunlar yesin söyle böyle.Baska savunmanız yok hepsi bizim aradıgımız art niyeti destekler nitelikte.Sonra irtica yok su yok bu yok deyin daha neyi inkar ediyorsunuz hepniz baska seylerin peşindesiniz.

    Akp hukemtindne önce dış borcumuz ne kadar dı şimdi ne kadar.O alınan paralarla olusturanlan ve satılan özelleştirlen kurumlarmızla birlikte o sunİ rakamlar insaa edilmedimi.Bosuna alın işte ekonomi bu su demeyin o bizim degil borc aldıgımız ingilterenin,fransanın,italyanın,almanayanın kısaca avrupanın eseridir.Bizi hem buralrı sürükleyen hemde elalemin bir seyiyle gerdeye sokmaya calısıp rezil rusva eden serefsiz tayyip ve tayfasını binlerce kez lanet olsun.Birinizin yüzü varsa inkar etsinde konssun hadi bakalım.

     

Toplam Hit: 12254 Toplam Mesaj: 103