Breaking Bad İnce Detaylar
-
Breaking Bad'deki ince detaylar hakkında bir blog açtım.Aslında blogtaki resimleri burayada koyacaktım ama bazıları diziyi izlememiş vs olabilir spoiler olmasın.
-
Bu dizi nasıl bitecek gerçekten çok merak ediyorum, 2 bölüm kaldı :D
-
kaç bölüm kaldı ya bitiyor diye çıldırıcam resmen. bugün 14. bölümüde izlicem
-
14. bölüm dehşet dehşett
-
dyrnade bunu yazdı
kaç bölüm kaldı ya bitiyor diye çıldırıcam resmen. bugün 14. bölümüde izlicem
16. bölümde bitiyor benim bildiğim. 13. bölümü izledikten sonra 1 haftayı zor geçirdim :D Bugün de sardı ama 13. bölüm başkaydı :D
-
*** spoiler içerir ***
13. bölüm harbiden bombaydı.
14. bölüm'de walter'ın kızını alıp gitmesinden sonra eşini arayıp "polis var mı" diye sorması "yok" diyince "sonun hank gibi olur bak, illegal yoldan para kazanıyorum ben" falan demesi süper saçmalıktı. Walt zekasındaki bir adam, evde polis olduğunu telefonun dinlendiğini nasıl anlamaz, ki zaten evden çıkarken sakat velet gözünün önünde eve polis çağırdı.
13'ten sonra ben de heyecanla bekledim, ama bence 14. bölüm olmamış..
-
muaythaist bunu yazdı
*** spoiler içerir ***
14. bölüm'de walter'ın kızını alıp gitmesinden sonra eşini arayıp "polis var mı" diye sorması "yok" diyince "sonun hank gibi olur bak, illegal yoldan para kazanıyorum ben" falan demesi süper saçmalıktı. Walt zekasındaki bir adam, evde polis olduğunu telefonun dinlendiğini nasıl anlamaz, ki zaten evden çıkarken sakat velet gözünün önünde eve polis çağırdı.
Aslında zekice bir hareketti.Walt karısını ve oğlunu temize çıkarmak için öyle söyledi.Yoksa oda biliyor polis olduğunu evde.Zaten farkındaysan arama bitince telefonu kırıp attı.
-
Baştan sona izlediğim tek dizi hem öyle oturup 1 günde bütün sezonlarınıda bitirmedim her sene 1 sezon bu kadar müthiş dizi biter mi diyesim geliyor ama her şeyin bokunu çıkarttıkları gibi bununda çıksın istemiyorum :D Tam zamanımıdır bitmesinin bilmem ama her hafta ip üstünde geziyorum şu 14. bölüm insinde of her bölüm çok fena :D
dyrnade tarafından 16/Eyl/13 21:57 tarihinde düzenlenmiştir -
bu dizi kadar efsane bir yapım gelmedi , gelemez , gelmeyecek.
-
edit: spoiler olmasın.
Fatih tarafından 16/Eyl/13 22:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Citizen bunu yazdımuaythaist bunu yazdı
*** spoiler içerir ***
Aslında zekice bir hareketti.Walt karısını ve oğlunu temize çıkarmak için öyle söyledi.Yoksa oda biliyor polis olduğunu evde.Zaten farkındaysan arama bitince telefonu kırıp attı.
temize çıkaracak bir durum yok ki, ellerinde hiçbir kanıt zaten yoktu, o telefon konuşması ile verdi kanıtı.