Breaking Bad İnce Detaylar
-
lan obie senin amk lan.....ta amk hemde
-
Beyler neresinden vurduğunu göstermedi kamera ama en son belki vücuduna ateş edilmiş çelik yelek giymiş olabilir...
-
ArduouS bunu yazdı
Beyler neresinden vurduğunu göstermedi kamera ama en son belki vücuduna ateş edilmiş çelik yelek giymiş olabilir...
heralde adam bir çeşit balık amk toprağın altında nasıl nefes alıyor o at yarrağı
Öldü diye sevinmiştik yaşarsa uyuz olurum :D
-
HolyZat bunu yazdıArduouS bunu yazdı
heralde adam bir çeşit balık amk toprağın altında nasıl nefes alıyor o at yarrağı
Öldü diye sevinmiştik yaşarsa uyuz olurum :D
baygın olduğunda insan çok az nefes alır diye biliyorum okadarda derine gömmediler belkide belkide çıktı kurtuldu orayı göstermediler son zamanlarda sadece heisenberg i ve pinkman ı gösterdiklerine göre bi bok var diğer tarafta ,gerçi junior walterı aradığında üzerinden bi ay geçmiş ve ölü olduğunu söyleyip küfrediyodu
-
4. sezondayim yazilanlar spoiler kayniyo okumadan zor gectim. Bitireyim de geliyorum okumaya ve tabi ki blogu da kurcalamaya. Tesekkurler..
-
elminster bunu yazdı4. sezondayim yazilanlar spoiler kayniyo okumadan zor gectim. Bitireyim de geliyorum okumaya ve tabi ki blogu da kurcalamaya. Tesekkurler..
blogu kurcalarsan orda daha çok spoiler var hocam :D
-
-
sitede de amma sazan varmış arkadaş. :D
-
breaking bad hoşunuza gittiyse the sopranos ve siz feet under'a da göz atın.
-
Tengri bunu yazdı
Güzel olmuş.