Breaking Bad İnce Detaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihcan38
    salihcan38's avatar
    Erkek
    Fatih bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    sokoban bunu yazdı

bu dizi kadar efsane bir yapım gelmedi , gelemez , gelmeyecek.

Prison Break izledin mi?

Ölü karıyı dirilttiklerinde prison break'ı bırakmıştım.

breaking bad tanrıysa , prison break  o tanırının sadece aciz bir kulu olabilir . gibi düşün..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı

*** spoiler içerir ***

13. bölüm harbiden bombaydı.

14. bölüm'de walter'ın kızını alıp gitmesinden sonra eşini arayıp "polis var mı" diye sorması "yok" diyince "sonun hank gibi olur bak, illegal yoldan para kazanıyorum ben" falan demesi süper saçmalıktı. Walt zekasındaki bir adam, evde polis olduğunu telefonun dinlendiğini nasıl anlamaz, ki zaten evden çıkarken sakat velet gözünün önünde eve polis çağırdı.

13'ten sonra ben de heyecanla bekledim, ama bence 14. bölüm olmamış..

hocam olayı anlamamıssın, bir de üzerine inat etmissin.

heisenberg yer miydi sence o numarayı ? adam son dakikada yine ailesini korudu. izlerken ilk bakısta öyle gelmis olabilir ama o aglaması, telefonu kırması ve sonunda cocugu bırakması filan.. diger müridler de yazmıs zaten.

ayrıca prison break ile karsılastırmayın bu diziyi ayıptır. o dizi formatı geregi sürekli bi heyecan ve kacıs ile devam etmeliydi, genel itibariyle öyle de oldu.

hangi drama dizisi breaking bad kadar gercekciydi ve sizi bu kadar sarabildi ?

sinematografi hakkında yorum bile yapmıyorum, sadece asmıs oldugunu söyleyeyim.

Andrei tarafından 16/Eyl/13 23:02 tarihinde düzenlenmiştir

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    sokoban bunu yazdı

Prison Break izledin mi?

Prison Break le bunu mu karşılaştırıyorsun? Fight Club la Tom ve Jerryi karşılaştırmak gibi birşey.

Prison Break'i de izledim boş zamanda izlenebilcek bir dizi, lakin breaking bad le aynı cümle içinde değil, aynı kitapta bile bulunamaz.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    sokoban bunu yazdı

House bittikten sonra ilaç gibi geldi yemin ediyorum bu dizi. House sonradan çok boka sardı 8 sezon sonuçta.

İzlemeyenlere tavsiye edeceğim 3 dizi var. Pişman olmayacağınız.

Breaking Bad, House MD ve Fringe. Bunları izledikten sonra hiçbir dizi sarmıyor. How i met your mother komedi severlere ve kısa 20 dk lık zaman öldürmelik birebirdir. Ayrıca yine The big bang theory ve Two and a half man tadımlık dizilerimizdir :D

--Spoiler--

Spoilerı beyazla yazdım okumak isteyenler spoiler kısımlarını seçsin okusun :D
    Ama Two and a half man Charlie gittikten sonra pek sarmadı açıkçası. Boku çıktı işin. Amısına koyim sıpoylır verdim :D

--Spoiler--

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı
    sokoban bunu yazdı

House bittikten sonra ilaç gibi geldi yemin ediyorum bu dizi. House sonradan çok boka sardı 8 sezon sonuçta.

Breaking Bad, House MD ve Fringe. Bunları izledikten sonra hiçbir dizi sarmıyor. How i met your mother komedi severlere ve kısa 20 dk lık zaman öldürmelik birebirdir. Ayrıca yine The big bang theory ve Two and a half man tadımlık dizilerimizdir :D

--Spoiler--

Ama Two and a half man Charlie gittikten sonra pek sarmadı açıkçası. Boku çıktı işin. Amısına koyim sıpoylır verdim :D

--Spoiler--

hacı Game of Thrones u izlemen şart. Breaking Bad 1 Game of Thrones 2 yani. 

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı
    sokoban bunu yazdı

--Spoiler--

--Spoiler--

house'de eski ekip dağılınca bıraktım bi türlü sarmadı dizi ondan sonra. verdiğin spoilere katılıyorum biraz değil ağır boku çıktı izlenmeyecek hal aldı benim için.

fringe desen keşke bi 10 sezon daha olsaydı izlenirdi :F

bide heroes vardı güzel diziydi son sezonda boka sardı sonra aniden bitirdiler başlamadı bi türlü onuda seviyordum. 

dextere 2 ay önce başladım süper diziymiş hep bi atraksiyon hele sezon finalleri ders niteliğinde :D

sanırım sırada braking bad var hiç izlemedim acil durum kiti olarak duruyordu köşede sıra ona geliyor

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    Tengri bunu yazdı
    interfector bunu yazdı
    sokoban bunu yazdı

--Spoiler--

--Spoiler--

hacı Game of Thrones u izlemen şart. Breaking Bad 1 Game of Thrones 2 yani. 

Başlarım hacı tavsiye için sağol. Laann unuttum söylemeyi atayizler mutlaka South Park izleyin. Aslında mizah anlayışı olanlar izlesin desem daha yerinde olur. Dini konuları dalga konusu yapabildiği için sindirebilecek olanlar izlesin. Ayrıca tekrar belirtmek isterim. Sadece müslümanlarla dalga geçilmiyor. Birkaç bölümde alay konusu yapılıyor. Asıl taşşak muhabbeti diğer dinlerle yapılıyor. Dikkat ağır taşşak içerir. :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    Tengri bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    sokoban bunu yazdı

Prison Break izledin mi?

Prison Break le bunu mu karşılaştırıyorsun? Fight Club la Tom ve Jerryi karşılaştırmak gibi birşey.

Prison Break'i de izledim boş zamanda izlenebilcek bir dizi, lakin breaking bad le aynı cümle içinde değil, aynı kitapta bile bulunamaz.

He öyle evet

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mert045
    Mert045's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    sokoban bunu yazdı

Prison Break izledin mi?

Ördek çükü gibi birşey bu hayat, Tuhaflığı ölümden geliyor, Daha doğrusu doğmaktan.(CY)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Lan ne Prison Break'i ya? Gerçekten çok gebeş bir yapım.

Oz'dan sonra lan bu kadar klas bir dizi daha gelmez herhalde diyordum Breaking Bad geldi.

while (1<2)
Toplam Hit: 19076 Toplam Mesaj: 115