Breaking Bad İnce Detaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

%90'ını fark etmisim. pek bisi kacirmamisim. bi gale sahnesi garip geldi..

[22817//kaanabak]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı

Evet, o konuda haklısın. Hele 4. sezon rezalet. 1. sezon ise harikadır. Fakat Breaking Bad hiç öyle iyi falan başlamadı. Sonraları sardı. Eğer son sezonları gibi başlasaydı izlediğim en iyi dizi derdim.

Hocam breaking bad'e iyi başlamadı demek diziye haksızlık olur.Breaking bad sıkıcı bir hayatı olan üstüne bir de kanser olan bir kimya öğretmeninin hayatının gerçekte olacağı kadar sıkıcı başladı ki bu da gerçekçiliğe katkı yaptı.Mülayim bir adamdan uyuşturucu pazarının kilit ismi haline gelen birini izledik.Bence dizi tam olması gerektiği gibi başlayıp olması gerektiği gibi bitiyor.

sokoban tarafından 17/Eyl/13 11:10 tarihinde düzenlenmiştir

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosplay
    Cosplay's avatar
    Erkek

"this, is not meth." sahnesine kadar diziyi çerez diye izliyodum zamanında. çekim mantığı olsun, diyaloglar, tüm sezon boyunca süs için kullanılan tüm müziklerin cool olması, bazı sahnelerin comic book edasında çekilmesi, karakterlerin oyunculuğu falan derken dizinin resmen eksik yanı yok. ayrı hoşuma giden bişeyi de dizinin new mexicoda çekilmesi. konusu açısından ve ambient açısından harika ortamlar. bi de o intro müziği ni unutmamak lazım..... böyle bi aslan geyik kovalaması sanki bi belgesel başlangıcı, safari ot, çöl... hıamına.

flashback :P 
    http://www.youtube.com/watch?v=O47UY80VKfo

make total destroy
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    sokoban bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı

Evet, o konuda haklısın. Hele 4. sezon rezalet. 1. sezon ise harikadır. Fakat Breaking Bad hiç öyle iyi falan başlamadı. Sonraları sardı. Eğer son sezonları gibi başlasaydı izlediğim en iyi dizi derdim.

Hocam breaking bad'e iyi başlamadı demek diziye haksızlık olur.Breaking bad sıkıcı bir hayatı olan üstüne bir de kanser olan bir kimya öğretmeninin hayatının gerçekte olacağı kadar sıkıcı başladı ki bu da gerçekçiliğe katkı yaptı.Mülayim bir adamdan uyuşturucu pazarının kilit ismi haline gelen birini izledik.Bence dizi tam olması gerektiği gibi başlayıp olması gerektiği gibi bitiyor.

Bilemeyeceğim hocam. Ama çok abartıyorsunuz bence. Ama tabi kaliteli dizi, doğru. Fakat bu kadar abartılmasına gerek yok.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    Cosplay bunu yazdı

"this, is not meth." sahnesine kadar diziyi çerez diye izliyodum zamanında. çekim mantığı olsun, diyaloglar, tüm sezon boyunca süs için kullanılan tüm müziklerin cool olması, bazı sahnelerin comic book edasında çekilmesi, karakterlerin oyunculuğu falan derken dizinin resmen eksik yanı yok. ayrı hoşuma giden bişeyi de dizinin new mexicoda çekilmesi. konusu açısından ve ambient açısından harika ortamlar. bi de o intro müziği ni unutmamak lazım..... böyle bi aslan geyik kovalaması sanki bi belgesel başlangıcı, safari ot, çöl... hıamına.

Aynen bu sahnede ağzım açık kalmıştı :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Ar0fer bunu yazdı

Hocam sürekli güncellersen takip ederim. Sık kullanılanlarda :) 

Zaten şunun surasında son 2 bölüm kalmış.O 2 bölümden bir şeyler çıkarsa eklerim.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    BlackStorm bunu yazdı
    muaythaist bunu yazdı

*** spoiler içerir ***

13. bölüm harbiden bombaydı.

14. bölüm'de walter'ın kızını alıp gitmesinden sonra eşini arayıp "polis var mı" diye sorması "yok" diyince "sonun hank gibi olur bak, illegal yoldan para kazanıyorum ben" falan demesi süper saçmalıktı. Walt zekasındaki bir adam, evde polis olduğunu telefonun dinlendiğini nasıl anlamaz, ki zaten evden çıkarken sakat velet gözünün önünde eve polis çağırdı.

13'ten sonra ben de heyecanla bekledim, ama bence 14. bölüm olmamış..

*** AĞIR SPOILER İÇERİR ***

Senin de söylediğin gibi Walt zekasındaki bir adam evde polis olduğunu tabi ki anlar ve anladı da zaten.

Şimdi bir düşünelim bakalım; Marie, Hank'in öldürüldüğünü öğrendiği zaman ne yapacaktı? Tabi ki de gidip polise her şeyi anlatacaktı ve hatta bunu Walt'un yaptığını düşünen Skyler da Marie'nin polise anlattığı şeyleri doğrulayacaktı. Ayrıca Walt Jr. da neler olduğunu biliyor artık. Dolayısı ile Skyler direkt Walt'a yardım etmekten suçlu bir konuma düşecekti bu sebeple de çocukların başında kimse kalmayacaktı. Hatta aynı şeyi Marie için de söyleyebiliriz, belki o da suçlu konumunda sayılırdı polisin konumunda çünkü bu kadar zaman boyunca polisten her şeyi sakladılar.

Walt da karısını ve çocuklarını korumak için böyle bir yol izledi. Holly'i kaçırma sebebi de buydu zaten, eğer direkt olarak evden çıkıp gitseydi polisler belki de olayı pek umursamayacaklardı. Böyle olunca polis olayı daha ciddiye aldı, eve daha çok adam gönderdi ve de telefonu dinledi. Walt, telefon konuşmasında Skyler'ın hiçbir şeyden haberi olmadığını, onu tehditlerle susturduğunu, önüne çıkanlara acımadığını, yasadışı şeyler yaptığını vb. şeyler söyledi ve böylelikle polisin gözünde ailesinin tamamen suçsuz olmasını sağladı.

BUDUR.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

White King

Soldaki yansımaya dikkat

طדṮ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    Cosplay bunu yazdı

Aynen bu sahnede ağzım açık kalmıştı :D

bu sahne ayrı bi olayda, sahnenin devamında binadan çıkıp arabasına yürüyüş kısmı ayrı bi havalı geldiydi bana :d

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Saul Goodman'ın spin-off u çıkacakmış onla avunuruz artık : ) Badger'ı çok sevdim özellikle : ) skinny pete ile badger içinde bir spin of çıksa harika olur , unutamayacağım dizilerden. 

dont think twice its all right
Toplam Hit: 19070 Toplam Mesaj: 115