Breaking Bad İnce Detaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

prison break çok iyi başladı bok çukurunda boğuldu.

breaking bad efsane başladı daha da efsane bitiyor.

pb yi ben de severim ama ayıptır arkadaş karşılaştırılması bile abes :D breaking bad ile hiçbi diziyi karşılaştıramıyorum zaten. nakış gibi işlenmiş her bölüm. prison break dediğiniz yapım 'madem para kazanıyoruz o zaman uzatalım' gibi sikkofield bi mantıga dayanıyor.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Evet, o konuda haklısın. Hele 4. sezon rezalet. 1. sezon ise harikadır. Fakat Breaking Bad hiç öyle iyi falan başlamadı. Sonraları sardı. Eğer son sezonları gibi başlasaydı izlediğim en iyi dizi derdim.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

--- SPOİLER İÇERİR ------

14. bölüm bombaydı ve bence o telefon konuşmasının amacı ileride olası bir suçlamada Hank'in ölümü ve diğer işlenen suçlar karısına kalmasın diyedir. Konuşmayıda tam itfaiyenin oradan yapıp çocugu orada bıraktı ki bulunması kolay olsun diye düşünüyorum.

kolayı mı kalmış çocuğun üzerinde bi kağıt vardı ev adresi yazıyordu =)

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

hafiften spoilerlar geliyor sanki ilk sayfadan sonra okumayayım ben en iyisi bitsin sezon 1haftasonunu buna ayıracam^^

imza
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

Jesse kullanmayı bırakacak diyenleri görmek istiyorum ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

Hocam sürekli güncellersen takip ederim. Sık kullanılanlarda :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek
    Ar0fer bunu yazdı

Hocam sürekli güncellersen takip ederim. Sık kullanılanlarda :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı

*** spoiler içerir ***

13. bölüm harbiden bombaydı.

14. bölüm'de walter'ın kızını alıp gitmesinden sonra eşini arayıp "polis var mı" diye sorması "yok" diyince "sonun hank gibi olur bak, illegal yoldan para kazanıyorum ben" falan demesi süper saçmalıktı. Walt zekasındaki bir adam, evde polis olduğunu telefonun dinlendiğini nasıl anlamaz, ki zaten evden çıkarken sakat velet gözünün önünde eve polis çağırdı.

13'ten sonra ben de heyecanla bekledim, ama bence 14. bölüm olmamış..

olur mu hocam tamamen inc edüşünerek yaptı bence o hareketi.. çünkü skyler la konuşurken bi yandanda ağladı durdu, özellikle "sonunuz hank gibi olur" dan sonra kamera walt u çekerken adam hüngür hüngür moddaydı..  hank e hem aşırı üzülüp hem arkasından böyle konuşmak ayrı bi koydu sanırım. ayrıca vurgulayarak "her şeyi ben yaptım" demesi de, olayları geri çeviremeyeceğinden sebep bari hatunun adını temize çıkarayım diye düşündüğünden bence.. 

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

14. bölüm bombaydı ve bence o telefon konuşmasının amacı ileride olası bir suçlamada Hank'in ölümü ve diğer işlenen suçlar karısına kalmasın diyedir. Konuşmayıda tam itfaiyenin oradan yapıp çocugu orada bıraktı ki bulunması kolay olsun diye düşünüyorum.

oo hacı sen yaşıyon mu hala ya, intikam için geldi tabi zaar :D

şaka bir yana tansiyon çok fazla yükseldi, final bölümünde evde kemirmedik birşey kalmaz artık. ben önceden cips kola stoğumu yapar öyle geçerim filme :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Hep 14. bölüm yorumları gelmiş okuyamadım ama Prison Break ne la bunun yanında.

O dizi zaten çalıntıydı ve Türk dizisi gibi çok uzattılar. Eastwood reyiz te 79'da yapmış hapisten kaçışın alasını :D

Yapılmış en iyi, en özgün dizi Breaking Bad'dir kısa ve net.

Blog da güzel bu arada. Ekledim yer imlerine.

Altan naptın oğlum :|
Toplam Hit: 19075 Toplam Mesaj: 115