Breaking Bad İnce Detaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    AsortiC bunu yazdı

Beyler tavsiye ediorsanız izlemeye başlıcam :)

:S

2 sağlam dizi izledim ;

1- Mad Men,
    2- Breaking Bad

Walking Dead'ten tut HIMYM'a kadar bir ton dizi izledim. FAkat bu ikisi izlenmesi gereken dizilerdir.

Mad Men herkese hitap etmiyor neden anlayamadım, adamlar 1960'lardaki reklamcılığı anlatıyor ve gün gün gidiyor. MEsela 24 ağustos 1962'de hava nasılsa, hangi olaylar olduysa onları uyguluyorlar. Setteki sebze meyveler tamamen organik (o zaman garip garip tarım yöntemleri yokmuş). Dizi süper. Ama dediğim gibi herkes beğenmiyor.

Fakat Breaking Bad... Diziyi 1 sezon izlemiyorum, komple izliyorum. Günde 1 sezonu bitirdim.

5. sezon tamamen bitsin ona da başlayacağım. Bu diziyi MUT-LA-KA izle...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

bence dizi ilahi adalet fikrine fazla yanaştı son bölümlerde. mesela uyuşturucu işine başladıkları yerde waltun uyuşturucudan elde ettiği parayı kaybetmesi, parasını gömdüğü çukura ailesinden birinin gömülmesi gibi. finalde bunlara benzer bir olay olmamasını ümit ediyorum. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

güzel detaylar.

Böyle bir dizi gelmez diye diye izlemediğimiz dizi kalmadı =)

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Hoca, senin bu site niye google aramalarında çıkmıyor ? Bugün bi yarım saat senin siteyi aradım analizlerini okumak için. Yer imlerine ekliyim de kaybolmasın adres bidaha. Tebrik ediyorum çok güzel incelemeler yapmışsın, severek takip ediyorum :)

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Breaking Bad'deki ince detaylar hakkında bir blog açtım.Aslında blogtaki resimleri burayada koyacaktım ama bazıları diziyi izlememiş vs olabilir spoiler olmasın.

http://breakingbadayrintilari.blogspot.com

Hocam önceki sezon için gelecek mi incelemeler ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Dizide bir websitesi açılmıştı Walter White için o site gerçekten açılmış :D

http://www.savewalterwhite.com

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı

Dizide bir websitesi açılmıştı Walter White için o site gerçekten açılmış :D

http://www.savewalterwhite.com

http://www.bettercallsaul.com/ bu da Saul Goodman'ın filmdeki ama gerçekteki resmi sitesi :)

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heisenberg
    heisenberg's avatar
    Erkek

Son bolumle ilgili incelemeler, ayrintilar var mi ¿

final bomba olacak bu arada , tum cevaplari oraya biraktilar 3saat olsa sıkılmadan izlenir

Basit yaşayacaksın basit. Sanki yaşamın bir gün sona erecekmiş gibi basit.. cay, simit ve peynirle...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

--spoiler--

Lydia içi rahat edemediğinden Todd'a Walterin karısını öldürme emri verecek ve öldürtecek.Zaten farkındaysanız son bölümde Lydia'nın içtiği çaya vurgu yapıldı.Walterın evden aldığı risini büyük ihtimalle Lydia'ya içirecek.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

Son bölüm süper olacak gibi fakat 45 dakkamı olacak yoksa son bölüm olduğu için biraz uzun olur mu ? bilgisi olan varmı

Toplam Hit: 19074 Toplam Mesaj: 115