Breaking Bad İnce Detaylar
-
14. bölüm olmamış diyen adam şirk koşsa bu kadar günaha girmez. ayıptır amk.
-
Hybris bunu yazdı
14. bölüm olmamış diyen adam şirk koşsa bu kadar günaha girmez. ayıptır amk.
biradercağızım zevkler renkler farklıdır, ben saçma bir durumla karşılaşınca kopuyorum diziden.
*** halen spoiler içerir *** o telefon görüşmesini yaparak naapmaya çalışıyor bu eleman diyip içimden küfredip durdum. bi sonraki bölümde bu konuşma walter'ın zekice bir planı olarak onun lehine dönecek bir hal almazsa, yani ben "boşuna küfretmişim lan adam demek ki şunları şunları hesaplamış" demezsem, benim için 14 bölüm halen cacıktır, senin için başyapıt olsa bile (:
-
bende arkadaşa katılıyorum. adam herşeyi ailesi için yapıyor. bebeğide o yüzden kaçırdı. ailesini korumaya çalışıyor. telefon olayıda bunun bi parçası. sezon sonuna 1-2 bölüm kala daha iyi bir bölüm olabilirdi biraz yavan olmuş.
-
muaythaist bunu yazdıCitizen bunu yazdımuaythaist bunu yazdı
*** spoiler içerir ***
13. bölüm harbiden bombaydı.
14. bölüm'de walter'ın kızını alıp gitmesinden sonra eşini arayıp "polis var mı" diye sorması "yok" diyince "sonun hank gibi olur bak, illegal yoldan para kazanıyorum ben" falan demesi süper saçmalıktı. Walt zekasındaki bir adam, evde polis olduğunu telefonun dinlendiğini nasıl anlamaz, ki zaten evden çıkarken sakat velet gözünün önünde eve polis çağırdı.
13'ten sonra ben de heyecanla bekledim, ama bence 14. bölüm olmamış..
Aslında zekice bir hareketti.Walt karısını ve oğlunu temize çıkarmak için öyle söyledi.Yoksa oda biliyor polis olduğunu evde.Zaten farkındaysan arama bitince telefonu kırıp attı.
temize çıkaracak bir durum yok ki, ellerinde hiçbir kanıt zaten yoktu, o telefon konuşması ile verdi kanıtı.
Hacı daha fazla zorlama, anlamamışsın işte olayı :D Adam, karısı kurtarmak için yapıyor, kanıt olmasın sonuçta üzerine geleceklerdi.
-
--- SPOİLER İÇERİR ------
14. bölüm bombaydı ve bence o telefon konuşmasının amacı ileride olası bir suçlamada Hank'in ölümü ve diğer işlenen suçlar karısına kalmasın diyedir. Konuşmayıda tam itfaiyenin oradan yapıp çocugu orada bıraktı ki bulunması kolay olsun diye düşünüyorum.
--- SPOİLER İÇERİR ------
GusFring tarafından 16/Eyl/13 22:25 tarihinde düzenlenmiştir -
sokoban bunu yazdı
bu dizi kadar efsane bir yapım gelmedi , gelemez , gelmeyecek.
Prison Break izledin mi?
-
muaythaist bunu yazdıCitizen bunu yazdımuaythaist bunu yazdı
*** spoiler içerir ***
14. bölüm'de walter'ın kızını alıp gitmesinden sonra eşini arayıp "polis var mı" diye sorması "yok" diyince "sonun hank gibi olur bak, illegal yoldan para kazanıyorum ben" falan demesi süper saçmalıktı. Walt zekasındaki bir adam, evde polis olduğunu telefonun dinlendiğini nasıl anlamaz, ki zaten evden çıkarken sakat velet gözünün önünde eve polis çağırdı.
Aslında zekice bir hareketti.Walt karısını ve oğlunu temize çıkarmak için öyle söyledi.Yoksa oda biliyor polis olduğunu evde.Zaten farkındaysan arama bitince telefonu kırıp attı.
temize çıkaracak bir durum yok ki, ellerinde hiçbir kanıt zaten yoktu, o telefon konuşması ile verdi kanıtı.
bu hankle gomez nerede diye soracaklardı karısı da böyle böyle bir iş içindeydiler walt'ı bulun diyecekti.
Fatih tarafından 16/Eyl/13 22:29 tarihinde düzenlenmiştir -
DevilRullz bunu yazdısokoban bunu yazdı
bu dizi kadar efsane bir yapım gelmedi , gelemez , gelmeyecek.
Prison Break izledin mi?
Ölü karıyı dirilttiklerinde prison break'ı bırakmıştım.
-
muaythaist bunu yazdı
*** spoiler içerir ***
*** AĞIR SPOILER İÇERİR ***
Senin de söylediğin gibi Walt zekasındaki bir adam evde polis olduğunu tabi ki anlar ve anladı da zaten.
Şimdi bir düşünelim bakalım; Marie, Hank'in öldürüldüğünü öğrendiği zaman ne yapacaktı? Tabi ki de gidip polise her şeyi anlatacaktı ve hatta bunu Walt'un yaptığını düşünen Skyler da Marie'nin polise anlattığı şeyleri doğrulayacaktı. Ayrıca Walt Jr. da neler olduğunu biliyor artık. Dolayısı ile Skyler direkt Walt'a yardım etmekten suçlu bir konuma düşecekti bu sebeple de çocukların başında kimse kalmayacaktı. Hatta aynı şeyi Marie için de söyleyebiliriz, belki o da suçlu konumunda sayılırdı polisin konumunda çünkü bu kadar zaman boyunca polisten her şeyi sakladılar.
Walt da karısını ve çocuklarını korumak için böyle bir yol izledi. Holly'i kaçırma sebebi de buydu zaten, eğer direkt olarak evden çıkıp gitseydi polisler belki de olayı pek umursamayacaklardı. Böyle olunca polis olayı daha ciddiye aldı, eve daha çok adam gönderdi ve de telefonu dinledi. Walt, telefon konuşmasında Skyler'ın hiçbir şeyden haberi olmadığını, onu tehditlerle susturduğunu, önüne çıkanlara acımadığını, yasadışı şeyler yaptığını vb. şeyler söyledi ve böylelikle polisin gözünde ailesinin tamamen suçsuz olmasını sağladı.
BlackStorm tarafından 16/Eyl/13 22:35 tarihinde düzenlenmiştir -
sezon finalimi yoksa tam final mi la bu yıl ?