Breaking Bad İnce Detaylar
-
HolyZat bunu yazdı
Son bölüm süper olacak gibi fakat 45 dakkamı olacak yoksa son bölüm olduğu için biraz uzun olur mu ? bilgisi olan varmı
valla şöyle bi 2 saatlik bişey versler final niyetine tadından yenmez cidden :) :)
tam teslim olurken son anda vazgeçip kaybolduğuna göre son bölümde terör estirecek :) :) -
MaviGozluDev bunu yazdıHolyZat bunu yazdı
Son bölüm süper olacak gibi fakat 45 dakkamı olacak yoksa son bölüm olduğu için biraz uzun olur mu ? bilgisi olan varmı
valla şöyle bi 2 saatlik bişey versler final niyetine tadından yenmez cidden :) :)
tam teslim olurken son anda vazgeçip kaybolduğuna göre son bölümde terör estirecek :) :)Aynen, Walt reyiz ortalığın amına koyacak gibi görünüyor :D
-
ipucu olarak arabanın bagajından silah alması ve yanmış evinden risin alması var elimizde. henüz ev yanmadı. ama o halindeki saçını sakalını görebildik.
-
-
5x16

-
obie bunu yazdı
5x16
Nerden buldun la bunu? Çıktı mı son bölüm? Ve ayıp değil mi amk :Z
-
obie bunu yazdı
5x16
resmi niye koyuyosun abicim millet dizi hakkında ne düşünüyo diye bakarken spoiler yedik, ağzıma sıçtın bıraktın yani hayattan soğuttun amk
-
Haydarberk bunu yazdıobie bunu yazdı
5x16
resmi niye koyuyosun abicim millet dizi hakkında ne düşünüyo diye bakarken spoiler yedik, ağzıma sıçtın bıraktın yani hayattan soğuttun amk
Harbi şerefsizlikten başka birşey değil yemin ediyorum.
-
dyrnade bunu yazdıHaydarberk bunu yazdıobie bunu yazdı
5x16
Harbi şerefsizlikten başka birşey değil yemin ediyorum.
ben gerçek olduğunu düşünmüyorum o resmin :S vurulucaksın toprağın altına atıcaklar ve canlı kalıcaksın yok ya :D eğer öyle bir son yaparlarsada losttan sonraki en dandik final olmuş olur
-
Boşuna kızmayın beyler o görüntü geyik amaçlıdır , yaralı adamı o kadar derin çukura atacaklar bide ordan çıkacak :D yok artık.