Bu Adamlar Ne Yapıyor?
-
doomsdaymachines bunu yazdı:
-----------------------------
CaPTiXX bunu yazdı:
-----------------------------ordaki vatanadaşlar da boşuna askerlik yapmış terörst yanında arabadan inemiyoki 10-15 tanesi aq.
-----------------------------kardesım ordakı vatandas kalksa bunların boynunu kesse devlet bu vatandası sucluycak masum! vatandası oldurdun dıye anladınmı? sen neden yaparsın bu devletın askerı var polisi var dıycekler... ya asagı tukursen bıyık yukarı tukursen sakal yada her ıkı ucu boglu degenek artık ne dersen de..
sımdı ıkı tane teroroisti yada bolucu yada hern e boksa olduren bır vatandas neden bosu bosuna hapis yatsın?
bu olayu amerıkada olsa amerıka hukumetı o adamı vatan kahramanı ılan ederdi para yardımı ederdı..
ama bızım vatandasımız teroristi vursun gebertsın emın olki hapsi boylar...
ondan daolayı da kımse karısmaz boyle seyelre....
-----------------------------orda ki vatandaş nası dayanabiliyo helikoptere saldırana, camları indirenlere ben bunu anlayamıyorum..in arabandan Allah ne verdiyse..hapis akla mı gelir orda.
-
bence gerçek devrimci arkadaşlar bu olaya el atsa iyi olur.Yoksa ellerinde tuttuğu deniz gezmişten tutun devrimcilik bile GERÇEK devrimcilerin istemediği şekilde görülebilir :)
-
IQ yerlerde :)
-
Yabancı bankalara,fast food ve starbucks vb global tiran zincirlerine yönelik her saldırı,sabotaj ve yıkımı destekliyorum.Zamanın olsaydı bende oraya gider,iki cam çerçeve indirir gelirdim.Ancak,yurdumun küçük esnafının kıt kanaat biriktirdiği parayla açtığı dükkanına,malı mülküne zarar vererinde kafasını kırarım.Emperyalizm ile mücadele,yerden sökülen kaldırım taşının senin benim gibi bu ülkenin vatandaşı olan orta gelirli bir ailenin geçimini sağladığı dükkanına doğru atılarak edilemez.
-
Boş devrimci bunlar. Dediğiniz gib vursalar o helikopteri ne olcak? Akılsızlar.
-
Blackjack
İyi halt ediyorsun. Kendi kendinize, ülkeye zarar vermekten başka ne işe yararsınız. Hiç yabancı sermayeli bir yerde yemek yemedin, hiç adidas ayakkabı giymedin ve hiç kredi kartın yoktur senin şimdi. Bir düşüncen varsa onu tüm hayatına yayarsın o fast food'lardan yemek yemezsin, bankaya para koymazsın olur biter. Etrafındaki insanları da bu konuda bilinçlendirirsin. Senelerdir yaktınız yıktınız ne oldu, ne değişti? Milletin tamamına yakını şuursuz. Şuursuzca oy verir, şuursuzca yakar yıkar neye hizmet ettiğini bile bilmez.
-
bunlar başıboş orspu çocukları, o eğer denkgelseydi görürlerdi bişeyi tersten. Çocuk musunuz kardeşim vatan hainimisiniz nesinz hangi psikolojiye sahipsiniz de helikopter vurmaya calısıyorsunuz, Allahtan bu kahpelikleri bir faciaya yol açmadı.
-
bunları konuştur bide hepsi senden benden çok sever ülkesini.
sığ beyinliler ne oldu taş atınca esnafi zarara uğratınca ha?
düşünmedin değil mi o adamda emekçi evine ekmek götürüyor.
Tam bağımsız Türkiye öyle cheyle maoyla leninle stalinle olmaz Atatürk'le olur.
-
ahahaaaa :)
bide şahan ın sapanla ucak düşüren adam videosu var onu da paylaşmalıyız :)
iyi bunlar bu zihniyetle devam etsinler z.kimi bölerler ancak :d
-
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------
onu yapacaklarına . bir silah alsınlar. şu ömer ulusoy gibi :)
-----------------------------Mhp Nin ve ülkü ocaklarının Faşist Fedayilerinden biri olan Provakatör ömer ulusoy ocaklarında bu tarz adamlar çok serde ülkücülük var ya asar keser vurur bunlarda gasp, çek senet karı kız davası için kavga işlerinden arta kalan zamanlarda eylemlerde kuru sıkıdan bozma küte tabir edilen silahlarla şehirde magandacılık oynuyorlar:)
birileri aptal hadi havi fişekle helikopter düşürmeye çalışıyor:) ama bu na ne demeli :)