Bu Adamlar Ne Yapıyor?
-
Kendileri Banlanınca haksızlık var adminler hakkaniyetli davranmıyor diye konular açan arkadaşlar nedense kendisine karşıt görüşteki kişiler banlanınca bazı adminlerin hakkaniyeti konusunda hemfikir oluvermiş bu arkadaşlar Enteresan...
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------Kendileri Banlanınca haksızlık var adminler hakkaniyetli davranmıyor diye konular açan arkadaşlar nedense kendisine karşıt görüşteki kişiler banlanınca bazı adminlerin hakkaniyeti konusunda hemfikir oluvermiş bu arkadaşlar Enteresan...
-----------------------------Bende aynı olayı sen ve senin avukatlığına soyunanlar için düşünmüştüm :)
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------
evet deniz gezmiş kişisinin izinden yürüyenler onu bir lider olarak görenler vatan haini falan değil hepsi iyi insanlar di mi? aptallaşmayın. manzara ortada. şimdi çıkıp derler yok onlar çakma deniz gezmişçi yok orjinali böyle değil yok bunlar çakma devrimci vs vs bırakın ezikleşmeyi gerçek ortada işte bunlar her eylemde aynı boku yapıyolar!
-----------------------------Deniz Gezmiş' e niye bok atıyon bu herifler Deniz Gezmiş' in izinden gitimoyr... Ama sen sanırım olaylara at gözlüğüyle bakıyorsun sana bir örnek vereyim:
Türkiyede Kime sorsan Atatürkçüyüm der... Fakat yaptıkları söyledikleri bir değildir aslında onlar Atatürkçü değildir... Bunlarda Deniz Gezmişçi değil...
Ama bir gerçekte var IMF ekonomimizi sikecek :(( bağımsızlık hayal....
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
evet deniz gezmiş kişisinin izinden yürüyenler onu bir lider olarak görenler vatan haini falan değil hepsi iyi insanlar di mi? aptallaşmayın. manzara ortada. şimdi çıkıp derler yok onlar çakma deniz gezmişçi yok orjinali böyle değil yok bunlar çakma devrimci vs vs bırakın ezikleşmeyi gerçek ortada işte bunlar her eylemde aynı boku yapıyolar!
Ya kardesim sen nesin yav bir saf mi veya bir kiskirtmaci mi yada isbirlikcide olabilir ? Ben elime Turk bayragini alip gidip banka camlarini indirsem turkler icin aynisini mi soyliceksin su anda o kus beynin hakkinda kufur edip banlanmmamk icin kendimi zor tutuyorum yav kitap okumuyorsun anladimda git biraz internetten siyasi tartismalara bak fikir edin.Soylicegim su temsili birsey ile yapilan her hareket o hareketi yapandan baska birine ait degildir.Veya ben senin resmini alayim elime gidiyim dukkan soyayim o dukkani sen mi soymus oldun veya butun sulalenmi yargilanacak ? Bu arada " Beyniyle Dusunmeyen Bizden Degildir "
-----------------------------Edit : Ayrica ellerinde tuttuklar bayraklarda birer orgut ismi yazar devrimci liseliler vs gibi fakatt o cocuklar sadece o deniz gezmisin kahraman oldugunu bilir ama hakkinda hicbirsey bilmez ve eline alir o bayragi yapar yapicagini ama o bayragi eline neden aldigini bilmez.Bundan yararlanan ise o orguttur ismini duyurdugu icin su anda senin dikkatini ceken deniz gezmis bayragi gibi oteki resimdede Ibrahim Kaypakkaya vardi roket atarda onu yapan bandanali insan Ibrahim Kaypakkaya'ydi degilmi veya ben deniz gezmis kisisinin izinden yuruyorum ben simdi Ataturkcu degilim demi ben simdi ayni onlarin dusuncesine sahibim cok yaniliyorsun cooookk
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------Kendileri Banlanınca haksızlık var adminler hakkaniyetli davranmıyor diye konular açan arkadaşlar nedense kendisine karşıt görüşteki kişiler banlanınca bazı adminlerin hakkaniyeti konusunda hemfikir oluvermiş bu arkadaşlar Enteresan...
-----------------------------Bende aynı olayı sen ve senin avukatlığına soyunanlar için düşünmüştüm :)
ben de mhp nin avukatlığa soyunan senve senin gibler için düşünmüştüm. Laf yerine gitmiş cevap geldi ;) -
SeRDaR bunu yazdı:
SeRDaR bunu yazdı:
ben de mhp nin avukatlığa soyunan senve senin gibler için düşünmüştüm. Laf yerine gitmiş cevap geldi ;)
-----------------------------Hoca bu kadar delikanlıysan madem, direk bana yazsana, bu işler öyle ortaya yazarım, o kişi üstüne alır'larla olmaz.
Hakettin banlandın, ardından avukatın çıktı, saçma sapan konuştu,
Bende o kadar banlandım, ardımdan birileri çıkıptda saçmalamadı :)
Allaha şükür kendimi savunacak kadar yetiye sahibim :)
-
Valla taksimde yakaladım böyle bi tane şerefsizi iyi bi dövdüm Adam sosyalist attıgı ayakkabı nike
=) mekap falan deil
-
SeRDaR bunu yazdı:
SeRDaR bunu yazdı:
ben de mhp nin avukatlığa soyunan senve senin gibler için düşünmüştüm. Laf yerine gitmiş cevap geldi ;)
-----------------------------Hoca bu kadar delikanlıysan madem, direk bana yazsana, bu işler öyle ortaya yazarım, o kişi üstüne alır'larla olmaz.
Git sor bakalım benmi demişim ona beni savun diye ayrıca beni savunduğunu düşünmüyorum burada ban olayını kendisine göre haksız bulmuş benide sevdiğinden yorum yapmış saçmaladığınıda düşünmüyorum ama ben demediysem ona bu yazıyı yaz diye tüm müritlere g*t oldum diye konu açacakmısın sanane birader sanane hakettim hak etmedim seni ne ilgilendirir yırtık dondan çıkar gibi yorum yapma gereği hissediyorsun hakkımda ayrıca buyur delikanlılığımı gördün işte ne yapacaksın ocakta falakaya mı çekeceksiniz:) Bilip bilmeden yazıyorsunuz oturup kalıyorsunuz -
SeRDaR bunu yazdı:
SeRDaR bunu yazdı:
SeRDaR bunu yazdı:
Git sor bakalım benmi demişim ona beni savun diye ayrıca beni savunduğunu düşünmüyorum burada ban olayını kendisine göre haksız bulmuş benide sevdiğinden yorum yapmış saçmaladığınıda düşünmüyorum ama ben demediysem ona bu yazıyı yaz diye tüm müritlere g*t oldum diye konu açacakmısın sanane birader sanane hakettim hak etmedim seni ne ilgilendirir yırtık dondan çıkar gibi yorum yapma gereği hissediyorsun hakkımda ayrıca buyur delikanlılığımı gördün işte ne yapacaksın ocakta falakaya mı çekeceksiniz:) Bilip bilmeden yazıyorsunuz oturup kalıyorsunuz
-----------------------------Ocak'la aranda geçmişte yaşanan, ve hayatında unutamayacağın kadar geniş yer tutan, bir olay olduğunu biliyordum :)
-
böyle bir şey ima etmedim söylemedim de yine bilmeden konuşuyorsun zamanında çok adam dövdük sopalarla yaptığım işin ne kadar adice olduğunu öğrendikten sonra hepinizin a.k diyip çıktım ideoloji yi benim semek için girdiğim yerin adeta bir suç örgütü olduğunu öğrendikten sonra çıktım birinde değil hangi birine gittiysem aynı şeyi gördüğümden çıktım yıllarca aralarındaydım tutup bana ülkücülük taslamayın demek istiyorum neyin ne olduğunu çok iyi bilen birisiyim aranızdan bir çoğunuzun 9 ışık doktrini öğrenmeye çalışırken ben çoktan ezberlemiştim.