Bu Adamlar Ne Yapıyor?
-
Saçmalama SERDAR *ötten çocuk olmaz, lütfen bu kadar kasma kendini...
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------Mhp Nin ve ülkü ocaklarının Faşist Fedayilerinden biri olan Provakatör ömer ulusoy ocaklarında bu tarz adamlar çok serde ülkücülük var ya asar keser vurur bunlarda gasp, çek senet karı kız davası için kavga işlerinden arta kalan zamanlarda eylemlerde kuru sıkıdan bozma küte tabir edilen silahlarla şehirde magandacılık oynuyorlar:)
birileri aptal hadi havi fişekle helikopter düşürmeye çalışıyor:) ama bu na ne demeli :)
-----------------------------Hayırdır ne yaptı sana Ülkücüler nerden çıktı şimdi durduk yere.Bu yaptığın aşağılık bir provakasyondan başka birşey değildir.O fişek atanlardan hiçbir farkın yok.
Ülkücülüğü ağzına alarak kirtletmeye çalışma.Buna gücün yetmez zaten.
O adamıda ülkücülere ve mhp ye mal edemezsin.Akli dengesi yerinde olmayan çok rahat kullanılabilecek bir meczup.Tutarsız bir insan bunu herkez biliyor.
Ülkücüleri ve mhpyi şerefsizce karalama çalışmasında sadece 1 piyon.
Ülkücülüğün ne olduğunu bilmiyorsun ama çamur atıyorsun.
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------Mhp Nin ve ülkü ocaklarının Faşist Fedayilerinden biri olan Provakatör ömer ulusoy ocaklarında bu tarz adamlar çok serde ülkücülük var ya asar keser vurur bunlarda gasp, çek senet karı kız davası için kavga işlerinden arta kalan zamanlarda eylemlerde kuru sıkıdan bozma küte tabir edilen silahlarla şehirde magandacılık oynuyorlar:)
birileri aptal hadi havi fişekle helikopter düşürmeye çalışıyor:) ama bu na ne demeli :)
-----------------------------Hayırdır ne yaptı sana Ülkücüler nerden çıktı şimdi durduk yere.Bu yaptığın aşağılık bir provakasyondan başka birşey değildir.O fişek atanlardan hiçbir farkın yok.
Ülkücülüğü ağzına alarak kirtletmeye çalışma.Buna gücün yetmez zaten.
O adamıda ülkücülere ve mhp ye mal edemezsin.Akli dengesi yerinde olmayan çok rahat kullanılabilecek bir meczup.Tutarsız bir insan bunu herkez biliyor.
Ülkücüleri ve mhpyi şerefsizce karalama çalışmasında sadece 1 piyon.
Ülkücülüğün ne olduğunu bilmiyorsun ama çamur atıyorsun.
senden çok bildiğin kesin :) bana bir şey yapamaz zaten, birsinin yanlışlarınısöylemek kişinin kendisine direk kendisine bir şey yapması gerekmez benim senelerim ülkü ocaklarında geçti boşa konuşmam bildiğim şeyleri konuşurum ;) zoruna gidenin borusuna gitsin ömer ulusay antalya ülkü ocakları bir ararştır istersen nereden çıkmaymış ve birde kimlerin çağrısı üzerine orada hangi hangi il başkanıyla yan yana fotoğrafları var onu öğren sonra kalk yorum yap benim kirletmeme gerek yok kirlenmiş kirleneceği kadar madem kullanılmış ülkü ocakları tarafından kullanılmış demekki anatla mhp yöneticilerinden tanıdıklarım var benim ;)tartışacaksan adam gibi tartış aşşağılıkça şerefsizce diye yazılar yazma tamam mı gardaş ;) off çok kortum ocağı yığıp kapıma döversiniz siz şimdi beni :D ocakta işkencede yaparsınız eyvah yapma gözünü seveyim :D:D:D
Düzenlendi:
Madem provakatörleri konu alıyoruz bunun iyisi kötüsü olmaz sizin provakatörünüz ömer ulusoy iyide buradaki soldaki provakatörler kötü mü yorum yapıyorsanız öz eleştiride yapacaksınız.
Bakın ben ikisinide kötülüyorum -
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------Blackjack
İyi halt ediyorsun. Kendi kendinize, ülkeye zarar vermekten başka ne işe yararsınız. Hiç yabancı sermayeli bir yerde yemek yemedin, hiç adidas ayakkabı giymedin ve hiç kredi kartın yoktur senin şimdi. Bir düşüncen varsa onu tüm hayatına yayarsın o fast food'lardan yemek yemezsin, bankaya para koymazsın olur biter. Etrafındaki insanları da bu konuda bilinçlendirirsin. Senelerdir yaktınız yıktınız ne oldu, ne değişti? Milletin tamamına yakını şuursuz. Şuursuzca oy verir, şuursuzca yakar yıkar neye hizmet ettiğini bile bilmez.
-----------------------------Sende şimdi çıkıp yazılanları doğru anladığını,bir beyninin olduğunu hatta ve hatta düşünebildiğini iddia edersin..Muhabbetim dahi olmayan adam kalkmış benim hayatım ve fikirlerim hakkında bu kadar kolay bu kadar basit bir şekilde suncusunuz buncusunuz,yıllarca yakıp yıktınız diyor.Kim yıkmış,neyi yakmış biz kimmişiz ?.Herşey sizin dünyanızla sınırlı zaten.O dünyada bir fikri bir düşünceyi sadece birileri savunur ya buycusundur ya da oncu.Benim şahsım,fikrim ile bütünleştiği için kendimi kolaylıkla ideolojim ile ifade ederim bu yüzden iftira ve çamur atıldığı için değil zan altında kalmamk ve ezber bozmak için söylerim sonuna kadar Türkçü ölene kadar Turancıyız.Sokakları,zannetiğin kişilere bırakmak için sokaklarda,ülke evladına değil emperyal piçlere taş atılsın diye cam çerçeve indiririz.Sen çıkmazsan ben çıkmazsam o sokağa bugün helikoptere havai fişek yarın füze atarlar.O taş bugün onun yarın senin kafana gelir.Bir vatan,sembolik bir taş parçasının kapitalizm ve emperyalizmin simgelerinden olan bir işletmenin sıradan camına gelmesi ile değil sokakların tepki ve öfke ile dolmasıyla kurtarılır.Sokağa çıkmazsan polisinede saldırılar,esnafınada.Siyasal hareketler ve büyük tepkiler şık takım elbiseli adamların kürselerde attığı naralar ile değil sokaklardan doğmuştur.Seksen sonrası apolitik gençlik yaratmak maksadı ile insanları sokaklara sırt çevirttiler.Oysa ki sırtınızı döndüğünüz yerlere gitmediğiniz müddetçe tepkiniz şu baktığınız monitörler ile sınırlı kalıcaktır.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------SpoofU bunu yazdı:
Gülsem mi ağlasam mı? Bunlar bence filistinli direnişçilere özenmişler, onlar da patladığı zaman bir el bombasından daha fazla etki yaratmayan roketlerle israile zarar verebileceklerini sanıyorlar.
-----------------------------hani ırakta bir çiftçiyi düşen uçağın kenarına tüfekle koymuşlardı tüfekle uçak düşürdü diyorlardı :)
-----------------------------dedenin biri kurtuluş savaşı zamanından kalma " M1 " diye tabir edilen tek atış 20 ila 30 metre menzilli silahla Uçak değil hocam dünyanın en iyi helikopterlerinden biri olan Apachi yi düşürmüştü
hatta söyle " Amerikalılar: Bir helikopterimiz tüfek ateşiyle düşürüldü " =D
protestoya karsı değilimde esnafın ne sucu var camı kapıyı cerceveyi indiriyorsunuz ..
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------senden çok bildiğin kesin :) bana bir şey yapamaz zaten, birsinin yanlışlarınısöylemek kişinin kendisine direk kendisine bir şey yapması gerekmez benim senelerim ülkü ocaklarında geçti boşa konuşmam bildiğim şeyleri konuşurum ;) zoruna gidenin borusuna gitsin ömer ulusay antalya ülkü ocakları bir ararştır istersen nereden çıkmaymış ve birde kimlerin çağrısı üzerine orada hangi hangi il başkanıyla yan yana fotoğrafları var onu öğren sonra kalk yorum yap benim kirletmeme gerek yok kirlenmiş kirleneceği kadar madem kullanılmış ülkü ocakları tarafından kullanılmış demekki anatla mhp yöneticilerinden tanıdıklarım var benim ;)
tartışacaksan adam gibi tartış aşşağılıkça şerefsizce diye yazılar yazma tamam mı gardaş ;) off çok kortum ocağı yığıp kapıma döversiniz siz şimdi beni :D ocakta işkencede yaparsınız eyvah yapma gözünü seveyim :D:D:D
Düzenlendi:
Madem provakatörleri konu alıyoruz bunun iyisi kötüsü olmaz sizin provakatörünüz ömer ulusoy iyide buradaki soldaki provakatörler kötü mü yorum yapıyorsanız öz eleştiride yapacaksınız.
Bakın ben ikisinide kötülüyorum
-----------------------------Adam olsan kale alır yazdıklarına en güzel cevaplarımı verirdim ama hiç gerek yok senin için. Provakatörlük çabaların bana sökmez git akranın bebeleri kandır sen.
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
senden çok bildiğin kesin :) bana bir şey yapamaz zaten, birsinin yanlışlarınısöylemek kişinin kendisine direk kendisine bir şey yapması gerekmez benim senelerim ülkü ocaklarında geçti boşa konuşmam bildiğim şeyleri konuşurum ;) zoruna gidenin borusuna gitsin ömer ulusay antalya ülkü ocakları bir ararştır istersen nereden çıkmaymış ve birde kimlerin çağrısı üzerine orada hangi hangi il başkanıyla yan yana fotoğrafları var onu öğren sonra kalk yorum yap benim kirletmeme gerek yok kirlenmiş kirleneceği kadar madem kullanılmış ülkü ocakları tarafından kullanılmış demekki anatla mhp yöneticilerinden tanıdıklarım var benim ;)
-----------------------------tartışacaksan adam gibi tartış aşşağılıkça şerefsizce diye yazılar yazma tamam mı gardaş ;) off çok kortum ocağı yığıp kapıma döversiniz siz şimdi beni :D ocakta işkencede yaparsınız eyvah yapma gözünü seveyim :D:D:D
Düzenlendi:
Bakın ben ikisinide kötülüyorum
-----------------------------Adam olsan kale alır yazdıklarına en güzel cevaplarımı verirdim ama hiç gerek yok senin için. Provakatörlük çabaların bana sökmez git akranın bebeleri kandır sen.
Dedik ya serde ülkücülük var bunların bir çoğu böyle karşılarındakine fikirleri ile başa çıkamdıkalrında hakarete başvururlar ya da kaba kuvete anlıyorum seni müsterih ol :D -
büyük bi cezaevi yapıcan bütün tecavüzcüleri teröristleri ve bunları bir araya koyucan. guatemalo hesaaabı...
-
Blackjack
Kimi savunuyorsan benim için ondan farkın yok. Biz kimmişiz demişsin siz kendinizin ne olduğunuzu bilmiyorsunuz ki ben kim olduğunuzu söyleyim. Ben kimse dışarı çıkmasın mal mal otursun evinde demiyorum. Adam gibi çıkarsın protestonu yaparsın ne düşünüyorsan söylersin, yürürsün edersin gösteri biter evine gidersin. Böyle ortalığı dağıtırsan tek kelimeyle teröristsin başka hiçbirşey değil. O kadar adamsanız gidin dağlara çıkın pkk'yı temizleyin önce oraya yapılan masraflardan kurtulalım. Imf'i protesto edene kadar ülkeyi bu hale getiren hükümeti hergün protesto edin belki o bir işe yarar. Imf zorla para vermiyor kimseye. Bakanlar halkı tehdit eder, dalga geçer sesiniz çıkmaz, canınız sıkıldıkça her fırsatta gidip cam, kapı kırarsınız.
-
Bazı Görevli admin ve moderatörlere.. !!!!
Millete çoluk cocuk muamelesi yapıyorsunuz ama bazen ben bazılarınızın çocuk olduğundan şüphelenmeyeye başladım.
Ne zaman siz haklıyla haksızı ayırt etmeyi becerebileceksiniz çok merak ediyorum..
Tabi banlamak kolay.Bir tık'a bakar..
Ama konuda yazanların hangisi haklı hangisi haksız, kim provokatör kim ortalığı karıştırıyor düşünmek zor dimi..
Böyle devam ederseniz yakında kimse kalmaz..İnsanların size olan saygılarınıda kaybedersiniz..
( Sözüm bütün yöneticilere değil.Bunu kimse yanlış anlamasın )