Bu Adamlar Ne Yapıyor?
-
YaSevYaTerkEt
bırak bunları ya bunları yıkamışlar hocam kafalarını ziraat bankası iş bankası na saldırandan ne beklersin :)
birde bazıları susacağı yerine iyi olmuş demesi yokmu hepten saçmalık :) ne oldu şimdi yıktılar döktüler ne oldu? hiç birşey
daha çok millet iyice kendilerine düşman oldu
-
Tarihsel süreci şöyle bir geriden günümüze kadar aklımda dolaştırdığım zaman, zarar verenlerin içinde polisin olma ihtimali bile azımsanmayacak derecede. Polisin polisi öldürdüğü bile var (üstelik kasıtlı).
-
yani orada doğrusun ona bakarsan pkk da solcu marksist leninizm çizgisinde kuruldu ama terör örgütüdür. Solculukla en ufak uzaktan yakından alakası yoktur. Zamaında ÜGD de az silahlı eylem yapmamıştı özel silah eğitimlerini yapmadılarmı ağca gibi kırcı gibi adamlar nereden çıkmalar? İstanbul ve bir çok il bazında konuşacak olursam ülkü ocaklarının çoğunluğunda benim dediğim şeyler gerçekleşmektedir arada iyi adamlar olsada buna müsade ettiği sürece onlarında ondan farkı olmaz öz eleştiri yapılması gererkir temizlenmesi gererkir polis öldürmesi onu yapması bunu yapması öenmli değil sonuçta mhp çizgisindeyim diyen çok ülkücü geçinen adamda çok adam öldürdü karşıt görüşlü diye benim deyinmek istediğim bugünün idealistleri çizgisinde değiller o çizgide oldukları sürece hiçbir zaman gerçek ülkücü olamayacaklardır devrimci lafını pek sevmem Ben Atatürk'ün Cumhuriyet devriminden başka devrim tanımam sosyal demokratım koyu chp li birisiyim cumhuriyetçi çizgiden ilerleyen Atatürkçüyüm haksızlığa yanlışa karşı adamım bu nerede olursa olsun kim olursa olsun farketmez Benim sol dan anladığım kesinlikle ödp, Tkp, tkip, esp , dtp vb oluşumlarla bağdaşmamaktadır Bunların hepsinede karşıyım.
Benim sizden istediğim öz eleştiri yapıp hata varsa da kabullenmenizdir ömer ulusoy un antalya ülkü ocaklarından çıkma olduğunu biliyorum antalya ülkü ocaklarının yönetiminde olan msnden konuştuğum ismini vermiyim bir tanıdığım söyledi orada olan başka bir arkadaşımda dedi bana bir şeyleri bilmesem hiç konuşmam siz kabullenmeyip bana sert çıkışınca beni adeta terörist gibi gösterilmeye kalkınca sinirlenip bende ağzımı açıp sizde busunuz diyorum etki tepki meselesi oluyor sadece bu konu için değil diğer konularada oluyor birikim dışa vuruyor -
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------
Tarihsel süreci şöyle bir geriden günümüze kadar aklımda dolaştırdığım zaman, zarar verenlerin içinde polisin olma ihtimali bile azımsanmayacak derecede. Polisin polisi öldürdüğü bile var (üstelik kasıtlı).
-----------------------------var sağ sol kavgası dönemleri sıkı yönetim zamanlarında polis yanındaki polise güvenmiyordu.
birileri o zamana geri döndürmeye çalışıyor ya beceremiyorlar anca genç beyinleri yıkıyorlar.
-
Tarihsel döngü içerisine girersek çıkamayız, neden POLDER'in sağ kesime özellikle ülkücü kesime yaptıklarını unutmadık.
Polislerin Milliyetçi Çizgiye kaymalarının tarihini bakarsanız anlarsınız,
Son zamanlarda her ne kadar fettoşcu olarak lanse edilselerde...
-
Bence böyle konuların haber olması forumlarda dolaşması da sakıncalı çünkü kardeş kavgalarının sonuçları oluyor...
Bu sitede hatta daha da genelleyelim bu ülkede komunist, emperyalist , faşist, sosyalist, satanist, ateist, teist, kadın, erkek, türbanlı, türbansız her türlü insan var IMF yi seven IMF ye ana avrat sayan insanlar var bunların hepsi dış ülkelerin oyunu arkadaşlar birbrimize düşürmeye çalışıyorlar tarihte hep gördük birbrimize düşürmeye çalışılan oyunları...
Bugün forumda yarın sokakta olur bu kavgalar... Ya sonra? Yine 80 öncesi savaşlar, kavgalar...
Lütfen ülkemiz böyle zor durumdayken destek olalım bir yandan başyakanın Kürt, Ermeni açılımları bir yandan ekonomik kriz... hay aq :D
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
VIGILANTE bunu yazdı:
-----------------------------ontedi bunu yazdı:
Yapılan şey protestodur, bile bile kendilerini afişe etmezler. Resimdeki Deniz Gezmiş değildir, tartışma çıkmasın bence :).
-----------------------------Hocam yapma allahını seversen ( kimi istersen sev :)
Haala protesto diyorsun, o şerefsizler ellerinde gerçek roket olsa gerçeğini atacak kadar gözlerini kan bürüyen dengesizler değiller mi?
Artık şuna inanmaya başladım, sol görüşlülülerin protesto anlayışı, milliyetçilik anlayışları, tamamen kamu malına zarar vermeye, kaos ortamı yaratmaya endekslenen insanlar...
Resime dikkatlice baktım, doğru d. gezmiş değilmiş, memed ali gıleymiş :)
Sağ görüşlülerin milliyetçilik anlayışlarını da gördük, görüyoruz, göreceğiz... En azından solcular insana değil malına saldırıyorlar :D
-----------------------------Al sana AKP'li Edibe SÖZEN olma yolunda ilerleyen birisi daha,
Kimin yolundan gitiğime değil dediğimin doğruluğuna-yanlışlığına bak sen. Yersen... -
@DJ_Alper
Sıkıyönetim vb.. gibi bir durum söz konu değildi. Bknz: 16 Mart Bayazıd Katliamı.
@YaSevYaTerkEt
Onlar şunu yaptı, bunlar şunu yaptı diye devam edersek tarihi baştan yazarız (Burada bende bir şeyler yazarsam kimse alttan almayacak, en iyisi ben alttan alayım yazacak çok şeyin olmasına rağmen). Konudan sapmak istemiyorum, aklıma bir örnek geldi ve söyledim. Olaya sadece farklı bir bakış açısından bakmak adına.
-
Madem real imf göstericileri yanlarındaki korsan gösterilerden rahatsız bankalara dükkanlara saldıranlarla alakası olmadıklarını söylüyorlar, dü$ünüyorlar onların provakatör olduklarını dü$ünüyorlar onlarda o tip provakatör(!)lere kar$ı tepkilerini sert bir $ekilde tepki koyarak yeri gelirse döverek kendilerinden uzakla$tırabilirler diye dü$ünüyorum :|
-
VIGILANTE bunu yazdı:
VIGILANTE bunu yazdı:
-----------------------------ontedi bunu yazdı:
Yapılan şey protestodur, bile bile kendilerini afişe etmezler. Resimdeki Deniz Gezmiş değildir, tartışma çıkmasın bence :).
-----------------------------Hocam yapma allahını seversen ( kimi istersen sev :)
Haala protesto diyorsun, o şerefsizler ellerinde gerçek roket olsa gerçeğini atacak kadar gözlerini kan bürüyen dengesizler değiller mi?
Artık şuna inanmaya başladım, sol görüşlülülerin protesto anlayışı, milliyetçilik anlayışları, tamamen kamu malına zarar vermeye, kaos ortamı yaratmaya endekslenen insanlar...
Resime dikkatlice baktım, doğru d. gezmiş değilmiş, memed ali gıleymiş :)
Sağ görüşlülerin milliyetçilik anlayışlarını da gördük, görüyoruz, göreceğiz... En azından solcular insana değil malına saldırıyorlar :D
-----------------------------Al sana AKP'li Edibe SÖZEN olma yolunda ilerleyen birisi daha,
Kimin yolundan gitiğime değil dediğimin doğruluğuna-yanlışlığına bak sen. Yersen...
-----------------------------Hocam kusuruma bakma, yiyişim"0" noktasında, istemez yani, senin yiyişin kuvvetliye benziyor, sen ye...
Söyledikleri doğruymuş, insana değil, mala zarar veriyormuş, akıllı şey seni...
Adam resmen AKP'li Edibe SÖZEN :)