Bu Adamlar Ne Yapıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------

böyle bir şey ima etmedim söylemedim de yine bilmeden konuşuyorsun  zamanında çok adam dövdük sopalarla yaptığım işin ne kadar adice olduğunu öğrendikten sonra hepinizin a.k diyip çıktım ideoloji yi benim semek için girdiğim yerin adeta bir suç örgütü olduğunu öğrendikten sonra çıktım birinde değil hangi birine gittiysem aynı şeyi gördüğümden çıktım yıllarca aralarındaydım tutup bana ülkücülük taslamayın demek istiyorum neyin ne olduğunu çok iyi bilen birisiyim aranızdan bir çoğunuzun 9 ışık doktrini öğrenmeye çalışırken ben çoktan ezberlemiştim.

Hoca sen ne saçmalıyorsun, sen daha ülkücülüğün temelini 9 ışığı ezberlemekten ibaret olduğunu söylüyorsun, kalkmış benle sidik yarıştırıyorsun.

Kimse kimseye bişeylik taslamıyor, sürekli sen dillendiriyorsun.

Az sakin ol, rahatla bir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Hoca her yazdığım konuda böyle yapıyorsun senin yazını okuyan kişi gerçekten böyle şeyler dediğimi zannedecek o sadece br örnekti birine şunu dersin sen daha bilgisayarı açmayı kapamayı bilmezken ben internete giriyorum mesela şimdi internete girmek demek tamamen bilgisayarı bildiğini zannetmekmidir değil yani benim kisi örnek ti sadece o hamurun içinde olduğumu söylemek için senin dediklerini belirtmek istesem belirtirdim bir demediğim şeyin dedim gibi gösterilmesine karşıyım birde bazıları senin için demiyorum ülkücü olmayan herkese komunist gibi gösterme çabasında olmalarını sevmiyorum birde böyle oldu, diğer konuda da öyle oldu polislerin yaptığını tasvip etmemem  taksimde sağı solu yıkanları destekliyorum gibi göstermeye çalışıldı ben kendimi ifade edebilecek yetenekteyim ne olduğumu yazarım sizin belirtiğiniz gibi olsam bunu yazardım değil mi? ya da konuya direk o arkaşları destekliyorum diye yazardım kimden çekineceğim

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Neyse sittir et, kalp kırmaya değmez :)

Sonuçta hepimiz bu ülkenin evladıyız, sağcısı - solcusu farketmez. Yeterki zararı dokunmasın.

Ama senden veya devrimci arkadaşlardan bir tane, sadece bir tane isteğim olacak:

Şimdi herhangi bir konuda ülkücü içeriği varsa, hemen herkes saldırır, birileri kalkar tüm ülkücüler aynı değildir der, adam ülkücü adı altında provakatör der açıklama yapar,  diğer taraf at gözlüğü takmışcasına yok hepiniz aynısınır derler, ( Böyle olmuyormu? )

Aynı olay devrimciler veya solcu kesimde olunca bu sefer kendileri aynı savunma taktiğini uygularlar, yok efendim onlar devrimci değiller, onlar kullanılıyorlar, yok efendim onlar başka bir kesim, onlar düşüncesiz vs.vs.

Bugüne kadar; sol görüşlülerin içinde olduğu bir olayda, devrimcisi, komünüstü, maocusu, lenincisi herhangi birisinin içinde bulunduğu mitingde, toplantıda, olayların olmadığı, bankaların taşlanmadığı, polisle çatışmaların olmadığı, esnafın malının zarar görmediği, kamu malının hırpalanmadığı bir olay örneği gösterin, sadece bunu istiyorum sizlerden.

Birde faşist olarak nitelendirilen milliyetçi kesimin katıldığı, polisle çatışıldığı, kamu malının hırpalandığı bir olay örneği gösterin?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Yapılan şey protestodur, bile bile kendilerini afişe etmezler. Resimdeki Deniz Gezmiş değildir, tartışma çıkmasın bence :). Olaysız geçen çok gösteri var, görmek isteyene tabii. Polisler sağolsun, provaktörün ta kendisidir.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

ontedi bunu yazdı:
    Yapılan şey protestodur, bile bile kendilerini afişe etmezler. Resimdeki Deniz Gezmiş değildir, tartışma çıkmasın bence :).

Hocam yapma allahını seversen ( kimi istersen sev :)

Haala protesto diyorsun,  o şerefsizler ellerinde gerçek roket olsa gerçeğini atacak kadar gözlerini kan bürüyen dengesizler değiller mi?

Artık şuna inanmaya başladım, sol görüşlülülerin protesto anlayışı, milliyetçilik anlayışları, tamamen kamu malına zarar vermeye, kaos ortamı yaratmaya endekslenen insanlar...

Resime dikkatlice baktım, doğru d. gezmiş değilmiş, memed ali gıleymiş :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    en azından "deniz gezmiş" ama resimdekiler gezmemiş.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

ontedi bunu yazdı:
    Yapılan şey protestodur, bile bile kendilerini afişe etmezler. Resimdeki Deniz Gezmiş değildir, tartışma çıkmasın bence :).

Haala protesto diyorsun,  o şerefsizler ellerinde gerçek roket olsa gerçeğini atacak kadar gözlerini kan bürüyen dengesizler değiller mi?

Artık şuna inanmaya başladım, sol görüşlülülerin protesto anlayışı, milliyetçilik anlayışları, tamamen kamu malına zarar vermeye, kaos ortamı yaratmaya endekslenen insanlar...

Kamu malına zarar mı? Sosyalizmin temel ilkelerinden biri de "kamulaştırmaktır". 

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

ontedi bunu yazdı:

ontedi bunu yazdı:

Kamu malına zarar mı? Sosyalizmin temel ilkelerinden biri de "kamulaştırmaktır". 

Hocam bende onu diyorum işte, sizlerin kamulaştırma anlayışı yık, yak, yok etmi ?

Kavram karmaşası mı yaşıyoruz yoksa?

Kaldırımlar, ziraat bankası, çöp konterneyleri kamu malı değilmi ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

ontedi bunu yazdı:

Sağ görüşlülerin milliyetçilik anlayışlarını da gördük, görüyoruz, göreceğiz... En azından solcular insana değil malına saldırıyorlar :D

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

VIGILANTE bunu yazdı:

ontedi bunu yazdı:

Sağ görüşlülerin milliyetçilik anlayışlarını da gördük, görüyoruz, göreceğiz... En azından solcular insana değil malına saldırıyorlar :D

Al sana AKP'li Edibe SÖZEN olma yolunda ilerleyen birisi daha,

Toplam Hit: 13088 Toplam Mesaj: 85