Bu Adamlar Ne Yapıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

Bazı Görevli admin ve moderatörlere.. !!!!

Millete çoluk cocuk muamelesi yapıyorsunuz ama bazen ben bazılarınızın çocuk olduğundan şüphelenmeyeye başladım.

Ne zaman siz haklıyla haksızı ayırt etmeyi becerebileceksiniz çok merak ediyorum..

Tabi banlamak kolay.Bir tık'a bakar..

Ama konuda yazanların hangisi haklı hangisi haksız, kim provokatör kim ortalığı karıştırıyor düşünmek zor dimi..

Böyle devam ederseniz yakında kimse kalmaz..İnsanların size olan saygılarınıda kaybedersiniz..

( Sözüm bütün yöneticilere değil.Bunu kimse yanlış anlamasın )

Hocam belkide ilgililer senin kadar ince göremiyor olayı, sen yardımcı olsanda  ağzındaki baklayı çıkarsan ?

Ortaya yazıp gitmekle olmaz bu işler. Açık açık neyse söyle...

İlgililere aba altından sopa gösterip yönlendirmek pek doğru bir davranış biçimi değil.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    swordfish bunu yazdı:

sen admin olsan kimi, hangi sebepten banlardin?

tek tek yazmani bekliyorum 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:
    Gülsem mi ağlasam mı? Bunlar bence filistinli direnişçilere özenmişler, onlar da patladığı zaman bir el bombasından daha fazla etki yaratmayan roketlerle israile zarar verebileceklerini sanıyorlar.

konunun ısraıl ve fılstınle alakası yok 

ısraılınkı katlıam....

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    doomsdaymachines bunu yazdı:

SpoofU bunu yazdı:
    Gülsem mi ağlasam mı? Bunlar bence filistinli direnişçilere özenmişler, onlar da patladığı zaman bir el bombasından daha fazla etki yaratmayan roketlerle israile zarar verebileceklerini sanıyorlar.

konunun ısraıl ve fılstınle alakası yok 

ısraılınkı katlıam....

Aynen öyle...

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    Kolaların asitlerinden yararlanıyorlar :D

Cigu bigule :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

DarkSkull bunu yazdı:

Blackjack

Kimi savunuyorsan benim için ondan farkın yok. Biz kimmişiz demişsin siz kendinizin ne olduğunuzu bilmiyorsunuz ki ben kim olduğunuzu söyleyim. Ben kimse dışarı çıkmasın mal mal otursun evinde demiyorum. Adam gibi çıkarsın protestonu yaparsın ne düşünüyorsan söylersin, yürürsün edersin gösteri biter evine gidersin. Böyle ortalığı dağıtırsan tek kelimeyle teröristsin başka hiçbirşey değil. O kadar adamsanız gidin dağlara çıkın pkk'yı temizleyin önce oraya yapılan masraflardan kurtulalım. Imf'i protesto edene kadar ülkeyi bu hale getiren hükümeti hergün protesto edin belki o bir işe yarar. Imf zorla para vermiyor kimseye. Bakanlar halkı tehdit eder, dalga geçer sesiniz çıkmaz, canınız sıkıldıkça her fırsatta gidip cam, kapı kırarsınız.

"Kimi savunuyorsan benim için ondan farkın yok" hadi ya baksen.Herkes düz,herkes siyah beyaz zaten.Hatta üç boyutlu değil iki boyutluyuz.Tanımlar,fikirler senin paşa gönlünce olmuyor malesef.Seninde benim için dağa çıkmayıp kürsüde konuşan dtpliden farkın yok.Hadi tartışalım hatta şuna sümüğünü çekerek adamsanız dağa çıkın,görelim böhöhöh tarzında serzenişlerinin bir benzerine ekleyerek sende çok biliyorsan dünya barışını sağla hadi diyeyim ki tarzına ve anlayış seviyene uysun.Senin mantıkla senin kafanla ancak bu kadar konuşulur tartışılır.Senin için sokağa çıkıp yabancı meşeyli dükkan ve mallara zarar vermek teröristlikse,benim için de o sermayayi senin gibi küçük esnafın malı ile aynı ksive altında değerledirip ikisine de "ortalık" diyen vatan hanini,terörist,iki yüzlü,şerefsizdir.Şuana kadar orta gelirli küçük esnafın malına mülküne zarar gelsin diyen var mı yok,yapanı alkışmışmıyız yok.Senin için bilmiyorum ama benim için o büyük markalar zerre umrumda değil,tepkimiz şiddetimzidir.Bir taş,bir cam hiç bir zaman soruna çözümdür dediğimizde yok.Söyledim tekrar söylüyorum taş bir semboldür,inen camlarda öyle.Sen hala,takım elbiseni giyip eline alıcağın dövizle mor çatı kadın dernekleri gibi naif naif yürüyüp dağıldıkdan sonra istenilen  hedefe ulşabilceğimi sanıyon yada taş atıp dükkan harap ederek bir amaca ulaşılabilir dediğimizi mi sanıyon.(Burada ki biz tekil kişiyi ifade etmektirdir,anlamazsın sen şimdi)

Tutturmuşun,siz yapıyorsunuz siz yapmıyorusnuz lafı gidiyor.Aklın sıra beni,yasa dışı örgüt vs ile ilişkilendirerek haklı çıkmaya çalışacan.Bukadar ucuz bu kadar basitte olmaz ki bir şeyleri savunmak.Kahvede muhabbet çevirmiyorsun,burada konuşacaksan kendi dünyandan çıkıcaksın.

Birde,erdiniz yada müneccim falan oldunuz ki sadece yazılardan tanımadığınız insanların hayatları ile iligli fikir yürütebilcek cürrette buluryosunuz kendinizi.

Hükümetin,bakanın,başakanın vs protesto edilmediğini tepki gösterilmediğini nerden biliyrosun nostradamusmusun.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek

birazda farklı bakarsak olaya.. bunlar normal gösteri yapsa basın bu kadar kaile almazdı.. genelde reyting olan şeyler kavga gürültü bi aksiyon vs.

her ne kadar yapılanları tasvip etmesemde.. ama öyle.

Yakarız Bu Gezegeni...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Blackjack bunu yazdı:
    Yabancı bankalara,fast food ve starbucks vb global tiran zincirlerine yönelik her saldırı,sabotaj ve yıkımı destekliyorum.Zamanın olsaydı bende oraya gider,iki cam çerçeve indirir gelirdim.Ancak,yurdumun küçük esnafının kıt kanaat biriktirdiği parayla açtığı dükkanına,malı mülküne zarar vererinde kafasını kırarım.Emperyalizm ile mücadele,yerden sökülen kaldırım taşının senin benim gibi bu ülkenin vatandaşı olan orta gelirli bir ailenin geçimini sağladığı dükkanına doğru atılarak edilemez.

Malmısın? O fast food bilmemne dediğin yerler yabancı sermaye olabilir ama çalışanlarıdamı yabancı? O mekanlardan ekmek yiyen halk var,sen o işyerlerine zarar verirsen o çalışanlar belki işsiz kalacak? Yani ha bunlar her yere yayılıyolar kapatalım dükkanı demicen, işin sonucunuda düşünmek lazım!

Ha düşünmedinmi, o zamanda Tophanedeki delikanlı abilerimiz götünüze monteler odunu...

Bişeyi protesto ediyoz ayağına sağı solu devirirseniz halkta girer, o da girer bu da girer...

................................

Şu ceza meselesine gelince; mademki gördün ve allah ne verdiyse giricem diyosun, sar yüzüne bişey gir,en olmadı üstündeki tişörtü dola bi şekilde sakla yüzünü.Alayını kessen bişey olmaz :D

Biraz küfreder rahatlardımda neyse... Tophanedeki görüntüleri izledikçe kendime geliyorum nasılsa x)

:)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

evet deniz gezmiş kişisinin izinden yürüyenler onu bir lider olarak görenler vatan haini falan değil hepsi iyi insanlar di mi? aptallaşmayın. manzara ortada. şimdi çıkıp derler yok onlar çakma deniz gezmişçi yok orjinali böyle değil yok bunlar çakma devrimci vs vs bırakın ezikleşmeyi gerçek ortada işte bunlar her eylemde aynı boku yapıyolar! 

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Blackjack

Bana diyorsun da sen nerden biliyorsun benim nasıl yaşadığımı. Ben o yabancı sermaye dükkanlarında 1 kez bile yemek yemedim, etrafımdaki insanları da elimden geldiğince bilinçlendirmeye çalışıyorum. Benim ülkemi düşünerek ne şekilde yaşadığımı, neler yaptığımı burada senin gibi birine anlatacak halim yok. Kimseyi de ilgilendirmiyor. Sizin gibileri gördükçe bu ülke için kılını kıpırdatası gelmiyor insanın ama sizin gibi vicdansız değiliz. Öyle cam kırmakla olmuyor. İçeride çalışanlar israilli dimi. Taş atmak yetmez pompalı alıp dalın içeri. Sana o da yetmez roket versinler eline. Taş, cam sembölmüş. Konuştukça saçmalayıp duruyorsun. Elinde dövizle sonuca ulaşılmıyor ama böyle ulaşılıyor dimi. Ölenler, yaralılar var evet çok güzel ulaşılıyor. Yasa dışı adamları savunuyorsan ilişkilendirmeme gerek yok ne olduğun ortada. Kendinle bile çelişiyorsun öyle hedefe ulaşılmaz, böyle hedefe ulaşılmaz. Hiçbir türlü ulaşılmıyor ama kendi halindeki vatandaşa zarar veren adamları savunuyorsun. Kırmakla dökmekle değil o adamlardan alışveriş yapmamakla, etrafındakileri yaptırmamakla, insanlara anlatmakla bir yere varabilirsin. Birgün ailenden birisi yoldan geçerken kafasına taş yerse o zaman da gel konuş burada.

Bu konuya yazdığım son mesajdır. Senin düşüncendekilerle vakit harcayacağıma evdeki muhabbet kuşunu eğitirim daha faydalı birşey yapmış olurum. Tüm sülaleme küfür de etsen bu saatten sonra ne konuya girip okurum ne de sana cevap yazarım.

Toplam Hit: 14081 Toplam Mesaj: 85