Bu Adamlar Ne Yapıyor?
-
Ne desem boş hay aq dinleyen yokki zaten 15 yaşındaki bir genci :P :D
@ DJ_Alper
@ ontedi
@ YaSevYaTerkEt
@VIGILANTE
ve birçok mürit...
yiyin birbirinizi ülke bölündüğündede yine birbirinizi suçlarsınız...
yazık bu ülkeye Atatürk' ün kemikleri sızlıyor...
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------@DJ_Alper
Sıkıyönetim vb.. gibi bir durum söz konu değildi. Bknz: 16 Mart Bayazıd Katliamı.
@YaSevYaTerkEt
Onlar şunu yaptı, bunlar şunu yaptı diye devam edersek tarihi baştan yazarız (Burada bende bir şeyler yazarsam kimse alttan almayacak, en iyisi ben alttan alayım yazacak çok şeyin olmasına rağmen). Konudan sapmak istemiyorum, aklıma bir örnek geldi ve söyledim. Olaya sadece farklı bir bakış açısından bakmak adına.
-----------------------------bknz. babam o dönemde polislik yapıyordu eskişehirdeydi kendi anlatıyor olayları
okumak başka yaşamak başka
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------
VIGILANTE bunu yazdı:
VIGILANTE bunu yazdı:
-----------------------------ontedi bunu yazdı:
Yapılan şey protestodur, bile bile kendilerini afişe etmezler. Resimdeki Deniz Gezmiş değildir, tartışma çıkmasın bence :).
-----------------------------Hocam yapma allahını seversen ( kimi istersen sev :)
Haala protesto diyorsun, o şerefsizler ellerinde gerçek roket olsa gerçeğini atacak kadar gözlerini kan bürüyen dengesizler değiller mi?
Artık şuna inanmaya başladım, sol görüşlülülerin protesto anlayışı, milliyetçilik anlayışları, tamamen kamu malına zarar vermeye, kaos ortamı yaratmaya endekslenen insanlar...
Resime dikkatlice baktım, doğru d. gezmiş değilmiş, memed ali gıleymiş :)
Sağ görüşlülerin milliyetçilik anlayışlarını da gördük, görüyoruz, göreceğiz... En azından solcular insana değil malına saldırıyorlar :D
-----------------------------Al sana AKP'li Edibe SÖZEN olma yolunda ilerleyen birisi daha,
Kimin yolundan gitiğime değil dediğimin doğruluğuna-yanlışlığına bak sen. Yersen...
-----------------------------Hocam kusuruma bakma, yiyişim"0" noktasında, istemez yani, senin yiyişin kuvvetliye benziyor, sen ye...
Söyledikleri doğruymuş, insana değil, mala zarar veriyormuş, akıllı şey seni...
Adam resmen AKP'li Edibe SÖZEN :)
Edibe Sözen yesin seni :D -
mortyr bunu yazdı:
-----------------------------Ne desem boş hay aq dinleyen yokki zaten 15 yaşındaki bir genci :P :D
@ DJ_Alper
@ ontedi
@ YaSevYaTerkEt
@VIGILANTE
ve birçok mürit...
Ülke bölünmüş falan bana ne ya, kimseyi de suçlamam ne olursa olsun. -
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Madem real imf göstericileri yanlarındaki korsan gösterilerden rahatsız bankalara dükkanlara saldıranlarla alakası olmadıklarını söylüyorlar, dü$ünüyorlar onların provakatör olduklarını dü$ünüyorlar onlarda o tip provakatör(!)lere kar$ı tepkilerini sert bir $ekilde tepki koyarak yeri gelirse döverek kendilerinden uzakla$tırabilirler diye dü$ünüyorum :|
Exca topluluk pskolojisidir o hemen gaza gelinebiliyor bunun nedenleri var bir çok ayrıca eylem yapanların arasına çok çabuk dağıldıkları için kimin nerede olduğu çözülemiyor yürüyüzte koşturmacada kaybolup gidiyor onları onların arasına karıştırmama görevi polise ait eylemin asla başında yer almaz çünkü onlar deşifre olurlar diye hep ara sokaktan orada buradan dahil olup karışı veriyorlar. -
mortyr bunu yazdı:
-----------------------------Ne desem boş hay aq dinleyen yokki zaten 15 yaşındaki bir genci :P :D
@ DJ_Alper
@ ontedi
@ YaSevYaTerkEt
@VIGILANTE
ve birçok mürit...
-----------------------------adamlar yakıp yıkarken sızlamıyorda ben bu yıkıma karşı çıkınca sızlıyo he
de get
-
DJ_Alper bunu yazdı:
mortyr bunu yazdı:
@ DJ_Alper
@ ontedi
@ YaSevYaTerkEt
@VIGILANTE
ve birçok mürit...
-----------------------------adamlar yakıp yıkarken sızlamıyorda ben bu yıkıma karşı çıkınca sızlıyo he
de get
-----------------------------Ben onlara da karşıyım ama konuyu saptırdınız o adamların yaptıkları yanlış ama siz sen sağcısın böle düşünüyosun sen solcusun öle olmaz böle olura gitti adamları eleştirmeyi braktınız...
-
Bİriniz deniz gezmişe çatar biriniz akpli diye ona biriniz faşist anarşist der çatar buna çatar bu ne iş peki ?? :|
-
DJ_Alper bunu yazdı:
mortyr bunu yazdı:
@ DJ_Alper
@ ontedi
@ YaSevYaTerkEt
@VIGILANTE
ve birçok mürit...
de get
aga büyüğümsün saygım var seviyeli konuşuyorum ama sen seviyeyi bozuyon lütfen biraz dikkat edelim :( -
mortyr bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
mortyr bunu yazdı:
@ DJ_Alper
@ ontedi
@ YaSevYaTerkEt
@VIGILANTE
ve birçok mürit...
de get
aga büyüğümsün saygım var seviyeli konuşuyorum ama sen seviyeyi bozuyon lütfen biraz dikkat edelim :(
-----------------------------sen benim seviyesiz konuşmamı görmemişsin :)
de get de birşey yok hatta şarkı bile var
de get bayburt
de get bayburt
de get sende neyim kaldı :)