Bu Adamlar Ne Yapıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    gece eve gittiklerinde masturbasyon yaptiklari kesin...

anca gidersin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Ülkücüsü kavgacıdır, devrimcisi kavgacı, teröristi savaşçı, nurcusu cemaatten olanı saman altından su götürür. Geriye demokratlar mı kalıyor? İnsanları , düşünceleri harcamak o kadar kolay ki. Provakatör bunlar diyenler karşı oldukları ideolojilerde çok güzel kuru yanında yaşı da ykabiliyor. Burda saçmalamış insanları konuşurken herhangi bir ideolojiye ait olarak gösterenler kendilerini ait olduğu siyasi bir kesime yapılan suçlamlarda savunma niyetiyle haksızlıklara göz yumuyorlar. Mesela partiler düşünceler, ideolojilerden çok ahlak ve kişilkle alakalı. Bana göre her fikrin faydası mutlaka vardır. Kendisini,ideolojisini,vatanını vs savunmak adı altında şiddeti bahane edenler benim gözümde yanlış yapandır ve aynıdır. Bu kategoride ülkücüyüm deyip ortalıkta mafyacılık oynayan, Irak'a giren ABD, Türkiye'ye saldıran terör örgütü ve devrimci cephe adıyla mala müle polise saldıran zihniyet farklılıklarının yanında ortak bir şey taşıyor.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek
    muhtemelen bunlarin anneleri kotu islerle mesgul yoksa boyle sokaklarda ona buna sarmazlardi yaptiklarina protesto deniyor ama kaos ortami olusturmaya calistiklari besbelli.

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    Sky bunu yazdı:
    -----------------------------
    muhtemelen bunlarin anneleri kotu islerle mesgul yoksa boyle sokaklarda ona buna sarmazlardi yaptiklarina protesto deniyor ama kaos ortami olusturmaya calistiklari besbelli.
    -----------------------------
    Fikir belirtmeden, düzkafayla, hakaret içeren yorumlar yapmak da bir seçenek tabii...

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
Toplam Hit: 13118 Toplam Mesaj: 85