Cebit 2007 Tahribat.Com Bulusma Resimleri...
-
Renenin Notu: Resimlerinizi Biryere upload ettikten sonra, bana linkini pm ile bildirirseniz, düzenleyip picasa albümüne koyuyorum...
Ayrı ayrı durmasın, daha önceki resimlerinde hepsini birleştirip bir tahribat albümü oluşturacağım....
Teşekkürler...
Picasa Linki... Devamlı, Yeni Müritlerden geldikce güncellenecek... Yarın öğlene doğru bütün resimleri koymuş olurum
-
ilk resmi ben yukleyeyim
resimleri dosya paylasim sitelerine atip linki gonderin ilk konuya ekliyeyim. tek tek resim yuklemeyin (ilginc olanlar haricinde)
-
e abi senin çektiğin resimler nerde?
bi de yanında ki abla kim ?
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------e abi senin çektiğin resimler nerde?
bi de yanında ki abla kim ?
-----------------------------
grey-cells müridemiz olması lazımdı. Hüso abi sen nie gelmedin ya bak herkez ordaydı.Bide under abi konferanstaki video şuan kimde recep başkandamı :D
-
holyone ilk resimde baya karizma çıkmış =))
-
harbiden süperdi toplu fotolarmı dersin teksıra yapıp videoo çekmek mi dersin herşey vardı.
konferans salonun çıktık konuşmaya başladı rene abicim bukadarda konuşulmaz ki ama süper bi anlatım yaptı.
eet son çıkış olayı da süper gine teksıra vee dağ başını duman almışş tarzı topluca düşünün artık 60 kişi birden
omuzda rene hel ablacım abicim dona kiloda lastik tarzı bi pazarcı kimligi bürüdü bütün milleti üstümüze çektik :)
-
omarım tahsilatlar kötüydü para yoktu fazla bide üstüne üşütmüşüm
üstüne bide yengen gelebilirim dedi.
bende salladım herşeyi yengenle birlikteydim.
bayramdan sonraki hafta gelecem ist e o zaman paslaşırız
-
resimleri atın bilader (:
grey-cell öle yazılıyomuş demek :P gres yağ dedim a.q aklımda öle kalmış (:
Sol en altta çömelen kimse furucam sadece kafam çıkmış sayesinde :P
-
abi getirsenşze şu fotoları yaa :S bari onlara bakıp avunak bizdee :S
-
güzeldi gerçekten...bayağı fotoğraf vardır.emirreis birde birsinde
anlatılacaklarda resimler kadar çok. :)))))) arkadaşların resimleri eklemesini bekliyoruz..
http://img405.imageshack.us/img405/6377/dsc00226im1.jpg -
diğer resimler nirde diğer resimlerrr :D