Cebit 2007 Tahribat.Com Bulusma Resimleri...
-
2. resimde basın giriş yazan afişin üstündeki ok işareti hangi müridi gösterio :d
acayip bi tesadüf -
bende oradaydım ama başka arkadaşlarla gitmiştik baktım sağa sola tbt nerde diye bir baktım dışarıda oturuyoz karşımızdalar rene çıktı konuşma yapıyor :) elinde foto makinası vardı
-
Hala tarikatın etkisindeyim :D (Ha bu arada Antalyay sağ salim ulaştım:D)
Çok güzeldi biraz yalnız ve yabancı kalsamda olayları çok güzel geçti:D
-
holyone'in resmine yazıyı çok kral oturtmuşsunuz...
-
arkadaşlar bi sorun oldu cebit e 14:00 gibi geldim . orada zaten avea standında görevliydim .. sonra bi ara dışarı doğru çıkıyordum ki orada gördüm sizi :). üstümde beyaz siyah çizgili bi gömlek vardı :). yanınıza kadar geldim ama muhabbete girmedim .. bide girişte para verdiniz mi
-
valla güzeldi ortam eğlendik millet bizden alamadı gözlerini bana kackisi sordu bu tahribat.com nedir diye yaklasık 60 kisi vardık
-
valla güzeldi ortam eğlendik millet bizden alamadı gözlerini bana kackisi sordu bu tahribat.com nedir diye :):)
yaklasık 60 kisi vardık konferans salonundan cıkıp ortamın balını emmeye indik ve emdikde zaten =)
resmen sömürdük ortamı hele o chip dergisi ve mousepad dağıtımı yapan kadının durumu cok feciydi :D:D
gelmeyenler kafalarını taslaramı nereye wuruyorsa wursun 1 sene beklemek zorundalar
bende resim vardı underzero ya yolladım bakalım yüklerse görürsünüz resimleride =)
-
ya ben gelmek istiyordum amakalcak yer yoktu bide istanbulu merak ediyordum ama kısmet olmuyor
-
dediğim gibi ben siz girmeden orada bulunabilseydim komple tahribat'ı içeri bedava ya sokardım .ama işte geç geldim . neyse bi dahaki sefere inş.
-
Bunlarda kaanabak ın resimleri rapidshare deydi saolsun Webmaster61 Kendi serverina koydu direkt flashgetle cartla çekilebilsin diea :P