folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Cebit 2007 Tahribat.Com Bulusma Resimleri...

Cebit 2007 Tahribat.Com Bulusma Resimleri...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar benim çektiğim 100 den fazla fotoğraf var. Ancak Foto boyutları çok yüksek. Toplam 355 mb. Eğer biraz daha sabrederseniz boyutları küçültüp upload edebilirim. En kısa zamanda ekleyeceğim. Bi fotoda rene yi hatunlardan birinin bacaklarını fotolarken yakaladım. Hatun görünmüyo ama olsun :))

Naber la?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    abi resimler çok küçük onların büyükhallerini toplayıp atsanız?

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

sanane bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaşlar benim çektiğim 100 den fazla fotoğraf var. Ancak Foto boyutları çok yüksek. Toplam 355 mb. Eğer biraz daha sabrederseniz boyutları küçültüp upload edebilirim. En kısa zamanda ekleyeceğim. Bi fotoda rene yi hatunlardan birinin bacaklarını fotolarken yakaladım. Hatun görünmüyo ama olsun :))

www.phazeddl.com dan acd see yi indir... hepsini toplu olarak 1600*1200 yap sonrada onları bi rapide koy hoca... linkide bana ver ekliim picasaya..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek
    yaa ağlıcam walla yaa gelemedim anasını satiim cebite suzanne die bi hoca var zaten bi bok anlamadım bide cumartesi midterm yaptı kaltak off yaa ...

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    seneye kesin gelcem:) tabi askerliğimi ist de yaparsam:D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek
    hoca işte bende avea standında görevliydim .!. gec geldim içeri işlerim vardı içerde bayağı :) ama tam bi dışarı çıkayim dedim hava alim bi baktım tahribat :) tam yanınıza kadar geldim hatta 2 kız geldi forum doldurun felan die oradaydım üzerimde siyah-beyaz çizgili bi gömlek vardı belki hafızası kuvvetli olan hatırlar :=). sonra yüz olarak orda rene ile under vardı onları hatırladım :==) hiç buluşmaya katılamadık ama bidahaki sefere inş :) tahribat dostluğu bitmez diyorum noktayı da basıyorum  .      :=)

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı:

bu remi koymam lazim reimleri üşenipde indirmeyenler buna bakın bari =)

http://img215.imageshack.us/my.php?image=resim012rx5.jpg

bu resimden anlarsınız artık nasıl geçtiğini :D

nasıl bir tahribat aşkı olduğunu görüyorsunuz :D

yalnız rene abi o elindeki neydi tam göremedim =)

Tam Teçhizat Renegadealien.:D

görebildiğimi anlıyorsam bunu eskiden dişcilerin kullandıgı..ama modası gecmiş  aletlere benziyor.:D:D Saçmalıyorum.

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

Cebit süperdi gelmeyenler çok şey kaçırdı..

İçerideki bir plazmada anasayfa tahribat.com yaptık ve aktif internet sayfasını tbt ile deiştirdik koskoca plazmada tahribat açıktı ..

Toplantı salonunda rene ile holy konuşma yaptı site hakkında konuştuk çok makaraydı :D + Videosu ve resimler var..

Chip dergisi ve Samsung poşetinin içindeki mousepad'leri alırken görmeliydiniz. 4-5 sn.de  hiçbişe kalmadı piyasada :D

UnderZero abi ile Turkcell Genel .. bişe bişe yönetmeni amcaya tahribatı anlattık kötü bişe olmadığını kavramasını sağladık..

Bir belediyenin mobil demo arabasının beyaz kısmına kırmızı tbt sticker'ımızı yapıştırdım.. Araba nın logosu gibi durdu :)

Soba Boyası ile boyanmış amcayı aramıza aldık ama adam kaçmakta ısrar edince tutamadık..

Dağa tırmanma şeysi vardı kaptan ona tırmanıp zirveye tbt bayrağını astı.. :)

ve çıkışta reneyi omuzlarda kaldırdılar gel vatandaş, aklet var vs.vs.vs varr die bağırdı :D herkes bize bakıyordu bissürü şeyi çabucak saydı ama beynim durduğu için hiçbiri aklımda kalmadı..

daha aklıma gelmeyenler çok onlarıda aklıma gelince eklerim :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    excanın uploadunda yürek hoplatan cinsten resimler var :S resimler deil resim :S
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Resimleri şu anda upload ediyorum. Bütün çektiklerimi koydum. Bulanık çıkan, Tek kişilik olanlar vs. hiçbirini ayırmadım. Bu ipne rapid kalan süreyi 1 saat gösteriyo. Pc yi açık bırakıp yatacam artık. Sahura bitmiş olur herhalde. Sahurda bi ayar çekeriz... 

Naber la?
Toplam Hit: 28137 Toplam Mesaj: 136