Cebit 2007 Tahribat.Com Bulusma Resimleri...
-
highnitro bunu yazdı:
-----------------------------Bende server'a atıcaktım resimleri ama yoğunluk sebebiyle yavaş inebilir..
Rapide atıyorum tam 3part :) 6mpixel o yüzden büyk dosya boyutu.. tek tek uğraşana kadar upload biter amk :D
-----------------------------
at at bir suru fotgraf cxeken vardıya bulut bey cekiyodu antikky cekiyodu rene falan herkes cekiyodu nerde onlar? -
under abi kusura bakma ama ben holly nin resmine eklediğin konuşmayı kaçırdım galiba ööle bişey hatırlayamadım
-
PlatypuS bunu yazdı:
under abi kusura bakma ama ben holly nin resmine eklediğin konuşmayı kaçırdım galiba ööle bişey hatırlayamadım
evet cıktı bi sazan... -
Uzaktan seyrettim sizi... iyikide öyle yapmışım siz uzaktan daha güzelsiniz mesafe güzel bişeymiş böyle toplantılara pantolonla gitmek lazımmış cebit benim açımdan çook güzel geçti görmek istediğim programcılarla karşılaştım tesadüf Gulli, Rapson, Eni-gama, aykon, ccebitay böyle yazılıyodu galiba rumuzu... :P montelerini sevdiğim bitanede bobi yakaladım yüzünden tanıdım ya çok komik oldu :) nicknamelerle konuşunca reele düşünce e e e vet benim hııı yaaa öylee mii aaa nee güzell hoşuma gitti.
-
bang-bang- (:
aslında biz rahat 100 kişi olurdukda çoğu kişi özellikle müridelerin çoğu korkmuş uzaktan takip etmiş walla (:
-
bang-bang bunu yazdı:
Uzaktan seyrettim sizi... iyikide öyle yapmışım siz uzaktan daha güzelsiniz mesafe güzel bişeymiş böyle toplantılara pantolonla gitmek lazımmış cebit benim açımdan çook güzel geçti görmek istediğim programcılarla karşılaştım tesadüf Gulli, Rapson, Eni-gama, aykon, ccebitay böyle yazılıyodu galiba rumuzu... :P montelerini sevdiğim bitanede bobi yakaladım yüzünden tanıdım ya çok komik oldu :) nicknamelerle konuşunca reele düşünce e e e vet benim hııı yaaa öylee mii aaa nee güzell hoşuma gitti.
aramıza neden gelmedin tanışır kaynaşırdık aramızda bi bayan müride vardı sende gelseydin keşke. -
süperdi ya seneye bi daha :D
-
bang-bang bunu yazdı:
-----------------------------bank-bank gelseydinya aramizda bayan muride de vardi, bayaa eglenceli oldu, eglenceye katilmak mi eglenceyi izlemekmi daha guzeldir ?
konu tahribat ve muridlerse kesinlikle eglenceye katilmak daha guzeldir
-
bu arada gres yağını tekrar tebrik ediyorum büyük bi cesaret örneği gösterdi gelmekle diğerlerine nazaran
walla :P
-
bang-bang bunu yazdı:
böyle toplantılara pantolonla gitmek lazımmış-----------------------------
buda ne demek şimdi:)