folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Cebit 2007 Tahribat.Com Bulusma Resimleri...

Cebit 2007 Tahribat.Com Bulusma Resimleri...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    abi o madalyadan bende istiyom en uzak mesafeden cebite gelen adam benim :D taa diyarbakırdan

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    azrail_baba bunu yazdı:
    -----------------------------
    abi o madalyadan bende istiyom en uzak mesafeden cebite gelen adam benim :D taa diyarbakırdan
    Abü bu ne tbt sevgisidir ya,diyarbakırdan istanbula aklım almıyor vallahi, bencede madalyayı haketmiş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    tbt sevgisi anlatılmaz yaşanır =)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek

azrail baba kral adamsın vesselam hele o skkeerriim diyişine her seferinde öldüm gülmekten, grey_cells ayagına saglık büyük bi cesaret örnegiydi seninki ii katlandın bize, taş olsa çatlardı amk bizim yanımızda :D ibosoft, sanane, mayrip, gAMler, DeFactorx sizlere ayrı bi teşekkürüm var iftar felan bayaa eglenceli geçti öpüyorum inceden (:

edit: andır amca yaşının adamısın saçlar boşuna agarmamış belli, ortamı idare etmeye çalışman takdire şayandı ama  maalesef feci yagmacı bi güruha karşıda şansın çok azdı :D

all this pain is an illusion...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

__d_mode__ bunu yazdı:
    azrail_baba bunu yazdı:
    Abü bu ne tbt sevgisidir ya,diyarbakırdan istanbula aklım almıyor vallahi, bencede madalyayı haketmiş
    abi dikkat edersen geçen seneki cebit buluşmasındada vardım allah nasip ederse 2008deki cebittede olacam ayrıca bu forumdaki dostlugun nekadar ileri bi seviyede oldugunu gösterir

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Bende istiyom madalya :P

Pilav üstü olsun benimki :D

"Less is More"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    cok güzel bir gündü..ama besiktasin macının olması sebebiyle sadece ilk iki bolumu gezebildim..Ayrıca Holy abi beni arabasıyla besiktasa kadar bıraktıgı icin ona ayrıyetten tesekkuru borc bilirim. sene umarım yıne katılabilirim..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Aç karınca sürüsü gibi allahıma kitabıma gittikleri yeri istila ediyorlar. Bende orda olmak isterdim ama maalesef işte kısmet :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    ne yapalım nasip diilmiş bi dahaki sefer inşallah

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    flash player 9 u baştan kurdum ama gene izlenmior :S resim halinde kalıyor
Toplam Hit: 28133 Toplam Mesaj: 136