Cebit 2007 Tahribat.Com Bulusma Resimleri...
-
abi o madalyadan bende istiyom en uzak mesafeden cebite gelen adam benim :D taa diyarbakırdan
-
azrail_baba bunu yazdı:
-----------------------------
abi o madalyadan bende istiyom en uzak mesafeden cebite gelen adam benim :D taa diyarbakırdan
Abü bu ne tbt sevgisidir ya,diyarbakırdan istanbula aklım almıyor vallahi, bencede madalyayı haketmiş -
tbt sevgisi anlatılmaz yaşanır =)
-
azrail baba kral adamsın vesselam hele o skkeerriim diyişine her seferinde öldüm gülmekten, grey_cells ayagına saglık büyük bi cesaret örnegiydi seninki ii katlandın bize, taş olsa çatlardı amk bizim yanımızda :D ibosoft, sanane, mayrip, gAMler, DeFactorx sizlere ayrı bi teşekkürüm var iftar felan bayaa eglenceli geçti öpüyorum inceden (:
edit: andır amca yaşının adamısın saçlar boşuna agarmamış belli, ortamı idare etmeye çalışman takdire şayandı ama maalesef feci yagmacı bi güruha karşıda şansın çok azdı :D
-
__d_mode__ bunu yazdı:
azrail_baba bunu yazdı:
Abü bu ne tbt sevgisidir ya,diyarbakırdan istanbula aklım almıyor vallahi, bencede madalyayı haketmiş
abi dikkat edersen geçen seneki cebit buluşmasındada vardım allah nasip ederse 2008deki cebittede olacam ayrıca bu forumdaki dostlugun nekadar ileri bi seviyede oldugunu gösterir -
Bende istiyom madalya :P
Pilav üstü olsun benimki :D
-
cok güzel bir gündü..ama besiktasin macının olması sebebiyle sadece ilk iki bolumu gezebildim..Ayrıca Holy abi beni arabasıyla besiktasa kadar bıraktıgı icin ona ayrıyetten tesekkuru borc bilirim. sene umarım yıne katılabilirim..
-
Aç karınca sürüsü gibi allahıma kitabıma gittikleri yeri istila ediyorlar. Bende orda olmak isterdim ama maalesef işte kısmet :(
-
ne yapalım nasip diilmiş bi dahaki sefer inşallah
-
flash player 9 u baştan kurdum ama gene izlenmior :S resim halinde kalıyor