folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Cebit 2007 Tahribat.Com Bulusma Resimleri...

Cebit 2007 Tahribat.Com Bulusma Resimleri...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

Emir herkes gittikten sonra olarak telekom standını aradım ve buldum : ) yaklaşık 8 anahtarlık 15 kalem  6 mousepad 2 şapka 4 buzdolabı magneti vs vs aldım..   maksat telekoma kafam girsin a.q : )

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

emir unuttum yolda gelirken aklima geldi, dedim cek benzin istasyonuna al bi cikolata bu sefer bulusmaya gec kalirim dedim.

sozum olsun alirim mutlaka 

gelmeyenler her sene oldugu gibi yine cok sey kacirdi.

bu sene taskinlik yapan olmadi, uyarilmadik, atilma gibi bir girisim olmadi ama bizleri gorenler kesinlikle bi urkerek baktilar

millet bizi buyuk bir firma reklam yapiyor falan bile sandi en cok gelen soru ise "tahribat.com ne sitesi arkadas" oldu. ismi tahribat olunca millet tirsiyor ufaktan.

bi ara turkcell standinda konustugumuz adam turkcell yetkilisi degil cebit in ust duzey yetkilisiydi. yetkili abi geldi sordu "siz nasil girdiniz buraya" diye.  kapidan girdik baska girisi varmi ki :)

tahribat.com bozma tahrip etme sitesi niye boyle bi sitedesiniz diye sordu valla girince anliyorsun burdaki dostlugu arkadasligi abi dedik.

cogu soranlara ise "arkadaslik sitesiyiz" diye cevap verdik (yersen hesabi).

ozellikle 3 bayana tahribat.com u anlattigim zaman mutlaka gelecegim demisti, umarim gelmistir, her turlu bilgisayar sorununda bekleriz demistim.

2 tanede japon davet etmistim mutlaka gelecegiz demislerdi (emirreis muck)

girgir samata gecti,

ozellikle grey-cell i cesaretinden dolayi tebrik ederim.

burdan bircok arkadastanda ozurdilerim, gecen sene bulusmaya gelmistik bu sene yabanci kaldik beni tanimadin diyen arkadaslar oldu, 30 bin uyenin oldugu sitede 60 kisilik bulusmada boyle arada hatirlayamadigim arkadaslarim cikabiliyor.

ozellikle antikky yi haremde yolcu ederken gelip selamlasan eskisehirli arkadas gecen senede gelmisti bu senede gelmisti simdi animsiyorum (o kendini biliyor) 

bu senenin degismeyen bir anektodu da kaptan i sinire kesmeye yonelik antikky ve rene ittifagi arasinda kalip kaptan in tansiyonunun yukselmesine sebep olmustu. 

is dunyasi kismina girmek istedigimizde standaki bayanin sinire kesmesi, "lise ogrencilerini almiyoruz" diye saclarini agartacak sekilde sinirlenerek soylemesine ragmen butun lise ogrencisi murid lerin is dunyasina girebilmisti.

guzeldi bee 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Stand görevlisinin biri de bizim elemanları böyle sağa sola saldırırken görünce yanındaki elemana " abi resmen tahribatmış bunlar" diyodu. Bu arada benim çektiğim resimler eklenmiş ama sankim bana eksik gibi geldi. Rene nin olduğu bi foto kaybolmuş :)

Naber la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RemotE
    RemotE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

2 cebit geçti gelemedim kusura bakmayın işlerin yoğunluğundan da bişey dikkatimi çekti.

Abicim bu underzero hep yerlerde yatıyor biri kaldırsın şu adamı yazık :D

Bizi Satanı Biz Bedavaya Veririz..! http://www.intikal.org - http://www.ohbea.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek
    bulutbey bunu yazdı:
    -----------------------------
    xursi bunu yazdı:

Hala tarikatın etkisindeyim :D (Ha bu arada Antalyay sağ salim ulaştım:D)

Çok güzeldi biraz yalnız ve yabancı kalsamda olayları çok güzel geçti:D

niye yalnız veya yabancı kalıyosun :) orda herkes birbirini ilk defa veya 2.ci defa görüyor :)

her resme atladım :D her bi bokun içinde vardım möhüm olan katılmaktı :) lasım olmasada mause pad leri kapmaya çalıştım :D

DEdimya abicim biraz yabancı kaldmı ama ondan sonra yavaş yavaş ısınma turları msn den tanıdığım bir süür mürit benim orada olduğumu bile ben giderke anladılar amk :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek
    off ya bi ben görüşşemdim son iftar yapak mı ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

zervalone bunu yazdı:
    çakı çakmak ayna tarak el feneri bel kemeri 5 metre don lastiği gel vatandaş gelllll ...... devamınıda bulabilsem :)

Yaw kimse buranın videosunu çekmedimi ?

Çıkıştada kimse video gibim bişi çekmedi ?:D

Gelecek sene inş yine geliirm :D

Yardım ve yataklıklarından dolayı Tüm müritlere teşekür ederim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    cebit cıkışı işe gidecektim o yüzden üzerimde takım elbise vardı bazı arkadaşların beni görevli sanması ve holuye abi bizi takip ediyorlar demesi bayagı bi komikti holude bana hoca senı görevli sanıyorlar felan diyordu tahribat farklıydı cıkısda arkadaşlarla taksımde takıldık güzel muhabbetler oldu ve kalıcı arkadaslıklar kurduk . birde antitikiyi besıktasdan ben alacaktım arabada nurky ve genkı vardı dıyorum nasıl tanıyacagız antıtıkıyı dıye besıktasa geldık baktım bırı arabanın uzrıne dogru ucuyor dedım kesın bu :)

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

monitorum bozuldu biraz cevabım geç olacak ama harikaydı neredeyse cebit grey cell arkadaşımız cesaretiyle sitedeki kızlara örnek olur umarım:)

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

qAMbler malı nerde ya :D Neyse yok heralde anlatayım bu salak adam n0d32 nn ordaki mini etekli sarı$ın hatunu(zaten bilmeyen yoktur o bayanı) gördü. Aldı eline cep telefonuyla bacaklarını çekicek havaya doğru kaldırdı yani bacaklarını çektiğini bu kadar mı  belli eder insan :D sonra o standda ba$ka bi bayan görevli qamblerin telefonuna baktı sonra sarı$ın bayannn bacaklarını baktı ve bağırarak "nereyiii çekiyorr o makinaaa???" dedi :D qambler in telefonunu 5 sn de cebine koyu$umu dersiniz,kekelemesimi dersiniz,protestonun kaçı$ımı dersiniz,benim under amcann yanına kaçı$ımmı dersiniz :D oyy oyy süperdi ya :D

Toplam Hit: 28134 Toplam Mesaj: 136