Cebit 2007 Tahribat.Com Bulusma Resimleri...
-
ercag bunu yazdı:
-----------------------------
2. resimde basın giriş yazan afişin üstündeki ok işareti hangi müridi gösterio :d
acayip bi tesadüf
-----------------------------,bursalı panda bulutu gösterio :D
-
güzeldi la harbi :) özellikle Konfreans olcakken yukardaki kapıdan gircektik baktık rene abi çantadan tornavida gibim bi şey cıkardı demiri kesecek akm ordaki amca gördü hemen üst kapıyı açtık içeri girdi
general mobile maskotuydu galiba araya aldık herkes barnakladı :) Rene abi Hösstttt diye bi bağırdı herkes sustu ak salonun öbür tarafından duyulmustur
hele çıkıştaki ne alırsan 1 milyon abla manisi süperdi ak :)
tekrar bulusmak için ;
cebite kaldı 364 gün...:P -
beyler bende yaklaşık 130 resim var dersteyim şu an eve gidince server'a upload edicem :)
rene nin bağırması, plazma tvde tahribat.comu açmamız, maskotun birini barmaklamamız, chip dergisi ve mouspadlari kapışmamız süperdi :D daha aklıma gelmeyen çok şey var :D
-
çakı çakmak ayna tarak el feneri bel kemeri 5 metre don lastiği gel vatandaş gelllll ...... devamınıda bulabilsem :)
-
zervalone bunu yazdı:
çakı çakmak ayna tarak el feneri bel kemeri 5 metre don lastiği gel vatandaş gelllll ...... devamınıda bulabilsem :)
abi hastası oldum yaf :) devamı ne acaba akm? -
bende gelıcektımde hacılar tanımıyorum kısmeyı gelemedı :(
-
End0t0ksiN bunu yazdı:
bende gelıcektımde hacılar tanımıyorum kısmeyı gelemedı :(
-----------------------------Oooo, yaptığında iş mi be hacım :( Tanımaya ne gerek var sonuçta hepimiz tahribattanız,kardeşiz.Gidip tanışırdın.Ben gelebilseydim keşke off off...Kafamı duvarlara vursam azdır..
-
way be güzel görüntüler keşke bende katılabilseydim holy hocanın resmi süper özellikle
-
birbirimizi tanımamak bahane degil hacı, harika bi gündü taşkınlıkların haddi hesabı yoktu, bide fuardan bi skim anlamadım zaten anlamak içinde gitmedim varsa yoksa TAHRİBAT...
-
Under abü ilk mesajda Excalibur un resimleri yazıoda :D düzeltelim onu ayıp olmasın o resimleri Kaanabak çekti xD