Cebit 2008 Fuarı Buluşması Bitti - Resimler İle İlgili Bilgiler İlk Mesajda
-
evet buluşma süperdi rene hocamın espirileri halay çekmesi konuşması süperdi gerçekten bir seneyi daha atlattık başka buluşmalarda görüşmek dileğiyle yorumları bekliyoruzz!!
ek Nurky :
Resimleri bana veya Reneye pm olarak atarsanız picasa albümüne eklenecektir..-------------------
Rene Edit :
Ankaraya yeni geldim...
Bana ulaştırılan resimler toplamda 143 adet.
bu resimlerden ortak olan 53 adetini Picasaya yükledim
http://picasaweb.google.com/tbtresim/Cebit2008Resimler adresinden bakabilirsiniz...
Onun haricinde, asıl foto ceken elemanın fotograflarını yarın upload edecekler ve elinde foto olan varsa, destek@tahribat.com a yollarsa sorunu hallederiz...
Yüklenen fotografların ortak fotolar olmasına dikkat ettim, özellikle2 li 3 lü gruplar halinde cekiln fotolara yer vermedim...
Fakat elbette isteyen olacağı için, bu gruplu fotolar dahil olmak üzere bütün fotoları, resimlerin tamamı geldikten sonra ayrı bir ftpye koyarak herkezin indirmesini sağlayacağım...
Anlayacağınız, Şu anda yüklü reismler sadece ortak resimler...
Bütün resimler geldikten sonrada, bi yere zipleyip koyarım herkez indirir...underzero notu : TAHRIBAT.COM BAYRAGI EN SON KIMDEYDI BULAN HABER VERSIN. EN SON RENE NIN CANTASINDAYDI CIKISTA CANTADA BULAMADIK
-
Süperdi ya. O cell-o-canlrla fotolar :B sora pc ye oturduk tahribatı açıorz kız dio özelliklerini göstermek için bu pcler biz dedik sen anlat anlat adam ordan başladı anlatmaya biz online.asp ye fln bakıoz adam orada zırvalıo :D o türk telekomun altında çektimiz hareket süperdi ilk önce t.telekomdakiler normal bi resim fln sandılar rene saydı biiirr ikiii bi dk bidk biiiirr ikiiii üççç o sırada etraftakiler aaaaaa dedi :D sora biz vın diğer salona :D
-
ben en çok istediğim footo :D ttnete pandik yapdığımız foto bütün millet bize bakıyodu
-
çok eğlendik amk:)
-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------
çok eğlendik amk:)
evet eee nerde diğer ark hadi ark nerelerdesiniz? -
rene,holy,under hocam bidahaki cebite beklemeden yine buluşma yapalım :D çok güsel geçti valla gelen ark. bize o atmosferi yaşatan holy hocamıza şeyhimize espiriyleriyle under ve rene hocamada tşk ederim
-
Bizde nerde o kısmet oralara gelelim ahh ahhh... Fotoları bekliyoruz yok böyle bi ortam...
-
_Dert_ bunu yazdı:
Bizde nerde o kısmet oralara gelelim ahh ahhh... Fotoları bekliyoruz yok böyle bi ortam...
aynı kahrı çekiyoruz yaf nerde bizde o şans yaf böle doğu tarafında böle bi organızasyon yapsak yok mu buralarda festival fuar Ws. -
Off Yaw :( Orda Olmayı Çok İsterdim. :(
-
hocam oralarda gelicez inş. bir gün elbet ama ortam espiriler halaylar :D toplantı rene holy şeyh çok süperdi herkese yine tşk. ediyorum böle bir gün geçildiği için
-
Cr4zY bunu yazdı:
_Dert_ bunu yazdı:
aynı kahrı çekiyoruz yaf nerde bizde o şans yaf böle doğu tarafında böle bi organızasyon yapsak yok mu buralarda festival fuar Ws.
-----------------------------ne kadar doğudasınız ona göre bi ara bi buluşma yapılsa... Cebit e gelemiyoz bari böle doğu buluşması yapalım:D