Cebit 2008 Fuarı Buluşması Bitti - Resimler İle İlgili Bilgiler İlk Mesajda
-
Kreston bunu yazdı:
-----------------------------
The Zenci : Siz Qimsiniz yıaa ?
he bak bide o vardi :DThe Zenci : Siz Qimsiniz yıaa ?
The Zenci : Adam olun yeaa?
-
Simdi öncelikle bu etkinliğe katılan btün arkadaslara teşşekür ediyorum :=) Gerçekten çok güzel bi gündü ve gerçekten çok eğlendim :) En çokta Turktelekoma olan tepkimizi belirtirken ilkbaşta ordaki telekom yetkilileri hatunlar falan sırıtıyorlardı renenin biirrr ikiii üçççç dedikten sonraki hareketleri gördükten sonra ki suratlari :D Mükemmeldi :D
-
Türksel ayıcığına tecavüz ettiniz mi ?
-
MelancholiTr bunu yazdı:
-----------------------------under amcanın gidip manken kıza merhaba birlikte fotoğraf çektirebilirmiyiz diyip terslenmesi süperdi
-----------------------------Muhuahahhahah (:
Andır bundan sonra liseli kızlarla fotoğraf çektirebilecek anca xD Andır parmak atsaydın abi ne yapmışın ya xD
-
resimleri gösterin ya merakten çatladım gelemediğim için çok üzüldüm :((
ha bu arada 16 yaşındaki arkadaşlar bir sorun yaşadımı çok merak ettim ???
-
Ahaha bi dergi vardı telefon la alakalı üstünde yarıçıplak manken her sayıda farklı kadınlar var millet her birinden birer tane alıo :B içini açtım bişi yok la kapağı yırtıp atın arşivinize dergiyi sallayın gitsin :B
edit: hiç bi şekilde sorun yaşamadık
edit2: siz insanmısınız yeahhh. siz nesiniz yeaaahh :B
-
ahh ula ahh orda olmayı cok ısterdım . seneye artıkın insallah
-
Abi avira antivir dağıtıo cdlerle biz cdleri alıoz oraya 2 tanede dvd sabitlemiş silikonla heralde biz cdleri alıoz nurky(tam hatırlamıorm nurky de olmayabilir :B) dvdlere abandı adam dio yavaş onları vermiorz :B
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------ayıpsın. çıkışta 2sinin de işini hallettik :D bazıları iyice abarttı farklı şeyler denediler ama neyse :D
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------ayıpsın. çıkışta 2sinin de işini hallettik :D bazıları iyice abarttı farklı şeyler denediler ama neyse :D
-----------------------------acaba o bazılarındna birimiyim :|