Cebit 2008 Fuarı Buluşması Bitti - Resimler İle İlgili Bilgiler İlk Mesajda
-
Kız muridlerden gelen oldu mu :)
-
_Dert_ bunu yazdı:
-----------------------------
Kız muridlerden gelen oldu mu :)
o bikere kız deil bayan :) 3 kişi geldi bi taa kıbrıstan geldi!!! -
Edit: Değiştirelim yoksa kıbrıslıların hıçmına uğrucaz :) Kötü maksatlı değildir ;) Fotolar bu sene cok gec gelıyor yaa...Göstermek istemiosanız göstermeyin canım alalalal :)
-
Daha Ankaraya yeni geldim...
Bana ulaştırılan resimler toplamda 143 adet.
bu resimlerden ortak olan 53 adetini Picasaya yükledim
http://picasaweb.google.com/tbtresim/Cebit2008Resimler adresinden bakabilirsiniz...
Onun haricinde, asıl foto ceken elemanın fotograflarını yarın upload edecekler ve elinde foto olan varsa, destek@tahribat.com a yollarsa sorunu hallederiz...
Yüklenen fotografların ortak fotolar olmasına dikkat ettim, özellikle2 li 3 lü gruplar halinde cekiln fotolara yer vermedim...
Fakat elbette isteyen olacağı için, bu gruplu fotolar dahil olmak üzere bütün fotoları, resimlerin tamamı geldikten sonra ayrı bir ftpye koyarak herkezin indirmesini sağlayacağım...
Anlayacağınız, Şu anda yüklü reismler sadece ortak resimler...
Bütün resimler geldikten sonrada, bi yere zipleyip koyarım herkez indirir... -
Telekoma hareket resmını hala göremedım
-
celo bebekler ve rene nin video da kimdeyse atsın abi rene abiye
-
rene nın hangı vıdeo su hoca konusma yaptıgı vıdeoyu soruyorsan bende bı tane var yalnız boyut 480 küsür mb oldugundan upload sorunu yasıyorum ve ne yapcagımı bılmıyorum yalnız 10 numara olmus vıdeo ..
-
hayır abi o deil çıkışta işportacı video su vardı o video sendem i ? o video kimdeyse bir upload edebilirmi?
-
adamgibi bunu yazdı:
rene nın hangı vıdeo su hoca konusma yaptıgı vıdeoyu soruyorsan bende bı tane var yalnız boyut 480 küsür mb oldugundan upload sorunu yasıyorum ve ne yapcagımı bılmıyorum yalnız 10 numara olmus vıdeo ..
-----------------------------Total video converter prgramını indir 3gpye çevir boyutu çok küçük olur. indikten sonra dileyen wmv formata çevirir.
-
HeadBanger bunu yazdı:
hayır abi o deil çıkışta işportacı video su vardı o video sendem i ? o video kimdeyse bir upload edebilirmi?
-----------------------------yok hoca o vıdeo bende degıl yalnız tam o anda resım cekmıstım o var su anda upload edıyorum
mayrip hoca programın lınkı varsa atıver