folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Cebit 2008 Fuarı Buluşması Bitti - Resimler İle İlgili Bilgiler İlk Mesajda

Cebit 2008 Fuarı Buluşması Bitti - Resimler İle İlgili Bilgiler İlk Mesajda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    Kız muridlerden gelen oldu mu :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    _Dert_ bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kız muridlerden gelen oldu mu :)
    o bikere kız deil bayan :) 3 kişi geldi bi taa kıbrıstan geldi!!!

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    Edit: Değiştirelim yoksa kıbrıslıların hıçmına uğrucaz :) Kötü maksatlı değildir ;) Fotolar bu sene cok gec gelıyor yaa...Göstermek istemiosanız göstermeyin canım alalalal :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Daha Ankaraya yeni geldim...

Bana ulaştırılan resimler toplamda 143 adet.

bu resimlerden ortak olan 53 adetini Picasaya yükledim

http://picasaweb.google.com/tbtresim/Cebit2008Resimler adresinden bakabilirsiniz...

Onun haricinde, asıl foto ceken elemanın fotograflarını yarın upload edecekler ve elinde foto olan varsa, destek@tahribat.com a yollarsa sorunu hallederiz...

Yüklenen fotografların ortak fotolar olmasına dikkat ettim, özellikle2 li 3 lü gruplar halinde cekiln fotolara yer vermedim...

Fakat elbette isteyen olacağı için, bu gruplu fotolar dahil olmak üzere bütün fotoları, resimlerin tamamı geldikten sonra ayrı bir ftpye koyarak herkezin indirmesini sağlayacağım...

Anlayacağınız, Şu anda yüklü reismler sadece ortak resimler...

Bütün resimler geldikten sonrada, bi yere zipleyip koyarım herkez indirir...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Telekoma hareket resmını hala göremedım 
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    celo bebekler ve rene nin video da kimdeyse atsın abi rene abiye 

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    rene nın hangı  vıdeo su  hoca  konusma yaptıgı  vıdeoyu  soruyorsan  bende bı tane var  yalnız  boyut 480  küsür  mb  oldugundan upload  sorunu yasıyorum ve  ne yapcagımı   bılmıyorum yalnız  10 numara  olmus  vıdeo ..

kontra bisiklet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    hayır abi o deil çıkışta işportacı video su vardı o video sendem i ? o video kimdeyse bir upload edebilirmi? 

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:
    rene nın hangı  vıdeo su  hoca  konusma yaptıgı  vıdeoyu  soruyorsan  bende bı tane var  yalnız  boyut 480  küsür  mb  oldugundan upload  sorunu yasıyorum ve  ne yapcagımı   bılmıyorum yalnız  10 numara  olmus  vıdeo ..

Total video converter prgramını indir 3gpye çevir boyutu çok küçük olur. indikten sonra dileyen wmv formata çevirir.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:
    hayır abi o deil çıkışta işportacı video su vardı o video sendem i ? o video kimdeyse bir upload edebilirmi? 

yok hoca  o vıdeo bende degıl  yalnız  tam o anda  resım  cekmıstım  o  var  su anda  upload  edıyorum 

mayrip  hoca  programın lınkı varsa  atıver 

kontra bisiklet
Toplam Hit: 31240 Toplam Mesaj: 157