Cebit 2008 Fuarı Buluşması Bitti - Resimler İle İlgili Bilgiler İlk Mesajda
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------enesin ilk mesajda verdiği foto linklerinden baktıgım resimlerden hiç bişey anlamadım.en azından şöyle toplanıp bi resim çekineblrdiniz.bizde arkadaşların kimler oldugunu sorar anlardık.arakadan çekilmiş bi sürü kare var.tamam anladık ta niye sürekli arkadan çekilmiş resimler.:)
sırtında bayrak olan arkadaştan başka resim yok sanıyordum.olanlarda pek farklı değilmiş yinede teşekkürler.zahmet edip paylaştınız.
-----------------------------Asıl resimler başka bi arkadaşta... Sen o resimleri gör :B cello bebekler fln :B
-
an ıtıbarıyle cektıgım resımlerı nurky verıdm hoclar arkadn onden profılden bır suru resım var ve vıdeo yakın zmanda yayınlanır
edit :rene ye söledim ama bulusmada bı tanışma faslı olsun d ısarda dıye ama oda unuttu herhlade yanı anlıcagınız ole genel bı tanısma faslı olmadı bulusmada soran sormustur
-
ya o celo bebekleri kim çekti ya , lütfen kimde ise o resimleri rene abiye iletebilirmi ?
-
benım verdıgım resımlerde var hoca hanı o toplu halde cekmıstık renenın elındeydı bebek :d
-
selocanların fotoları bende. pcye atmadım makineden. atınca yollarım
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
selocanların fotoları bende. pcye atmadım makineden. atınca yollarım
-----------------------------abi yetiştirek bare :D manyak resimler ya :D
-
ya arkadaslar picassada resimler kucuk gorunuyor :S neyse... grup foto yok mu soyle herkesın nıcklerı yazanlardan :) her bulusmada isimler yazılır ya.
-
yukarıııııı yuklarıııııııııı önemli konu :d
-
_Dert_ bunu yazdı:
-----------------------------
ya arkadaslar picassada resimler kucuk gorunuyor :S neyse... grup foto yok mu soyle herkesın nıcklerı yazanlardan :) her bulusmada isimler yazılır ya.
-----------------------------Üzerine Bir Kere TıkLarsan Büyür.
-
evet hocalar yarın resimlerin çoğu burda niş.