Cebit 2008 Fuarı Buluşması Bitti - Resimler İle İlgili Bilgiler İlk Mesajda
-
ah bide tanısabılseydık ...........bide o zenci dıye hıtap eden arkadas kımdı , hoca adamlar cok kırıldı ya tamam senın ıcınde bı ırkcılık yoktur belkı ama nerden bılsın o adam bunu bırı ona zencı dıyo ve 50 60 kişi ona bakarak gülümsüyo ..valla yalnış oldu hoca ordada soledım pot kırdın dedım ama yüzüne bakmaya fırsatım olmadı onun dısında her sey 10 numaraydı heee bide gelırken bi tbt plaka daha yakaladım :D
-
yav bune yav ?
gordugunuz yer avea standi, sahnede rapcisi popcusu sarki soyluyor, bizimkiler halay cekiyor. anlatmaya calistigim sahne buydu iste
-
zenci : Nesiniz siz yaa ? :=)
celobebeğin telini kim aldı?
2. konferans yerindeki bayan çok iyi hoşgörülü davranması güzeldi. ilkteki karı çok katı,robot, çirkef yüzlü şırpıntı en sonunda baktım teli kapadığında gülüyodu salak. halay fikride hoştu yabancılara karşı şov yaptık velhasıl millet onları değil bizi izledi..
gezerken dikkatimi çeken kol saati küçüklüğünde cep telefonu harika bi alet
-
BU BAYRAK KIMDE ? BIR ADET TAHRIBAT.COM BAYRAGI KAYIPTIR.
KIMDE ISE BENIMLE IRTIBATA GECSIN ARKADASLAR
-
kardeşler resimler videolar ne zaman ekleniyoo merakla bekliyoruz. ;)
-
under hacının kızdırdığı hatun herkese ters ters baktı zaten, standda bende vardım bi ara uçmasın diye atladım aşağıya :)
-
14 yaşındaki üye benim cebit-e gelmiştm hatta mustafa abiyle gelmiştm ( highnitro) 16 yaş sınırlaması olduğu için babamla gezdm =)
-
bakıyorum şöyle 10 numara olmuş. keşke katılabilseydim. :) fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum...
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------
Abi avira antivir dağıtıo cdlerle biz cdleri alıoz oraya 2 tanede dvd sabitlemiş silikonla heralde biz cdleri alıoz nurky(tam hatırlamıorm nurky de olmayabilir :B) dvdlere abandı adam dio yavaş onları vermiorz :B
ben saldırmıştım kutuya :Dbi yandan almaya çalışıyom bi yandan dedim abi bunlarıda veriyonuz mu ? :D
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------ZoRKaYa bunu yazdı:
Abi avira antivir dağıtıo cdlerle biz cdleri alıoz oraya 2 tanede dvd sabitlemiş silikonla heralde biz cdleri alıoz nurky(tam hatırlamıorm nurky de olmayabilir :B) dvdlere abandı adam dio yavaş onları vermiorz :B
ben saldırmıştım kutuya :Dbi yandan almaya çalışıyom bi yandan dedim abi bunlarıda veriyonuz mu ? :D
siz cd leri kapışıp ordan uzaklaştıktan sonra adam arkanızdan dehşetle bakıyordu :)