folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Cebit 2008 Fuarı Buluşması Bitti - Resimler İle İlgili Bilgiler İlk Mesajda

Cebit 2008 Fuarı Buluşması Bitti - Resimler İle İlgili Bilgiler İlk Mesajda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    ah bide tanısabılseydık ...........bide  o    zenci   dıye  hıtap eden arkadas  kımdı  ,  hoca   adamlar  cok kırıldı ya tamam  senın  ıcınde  bı  ırkcılık  yoktur  belkı ama   nerden bılsın  o adam bunu  bırı ona  zencı  dıyo ve  50   60   kişi   ona  bakarak  gülümsüyo ..valla  yalnış  oldu hoca  ordada  soledım  pot  kırdın dedım ama   yüzüne bakmaya  fırsatım olmadı onun dısında  her  sey  10  numaraydı heee  bide   gelırken  bi  tbt  plaka  daha  yakaladım :D

kontra bisiklet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yav bune yav ?

gordugunuz yer avea standi, sahnede rapcisi popcusu sarki soyluyor, bizimkiler halay cekiyor. anlatmaya calistigim sahne buydu iste

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

zenci : Nesiniz siz yaa ?  :=)

celobebeğin telini kim aldı?

2. konferans yerindeki bayan çok iyi hoşgörülü davranması güzeldi. ilkteki  karı çok katı,robot, çirkef yüzlü şırpıntı en sonunda baktım teli kapadığında gülüyodu salak. halay fikride hoştu yabancılara karşı şov yaptık velhasıl millet onları değil bizi izledi..

gezerken dikkatimi çeken kol saati küçüklüğünde cep telefonu harika bi alet

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

BU BAYRAK KIMDE ? BIR ADET TAHRIBAT.COM BAYRAGI KAYIPTIR. 

KIMDE ISE BENIMLE IRTIBATA GECSIN ARKADASLAR

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kardeşler resimler videolar ne zaman ekleniyoo merakla bekliyoruz. ;)

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

under hacının kızdırdığı hatun herkese ters ters baktı zaten, standda bende vardım bi ara uçmasın diye atladım aşağıya :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    forcarbon
    forcarbon's avatar
    Erkek
    14 yaşındaki üye benim cebit-e gelmiştm hatta mustafa abiyle gelmiştm ( highnitro) 16 yaş sınırlaması olduğu için babamla gezdm =)

liseliyim ben , Tanrı,güneşi her gün yeniden doğurarak,bizi mutsuz kılan her şeyi değiştirmemiz için zaman tanıyor bize.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Erkek
    bakıyorum şöyle 10 numara olmuş. keşke katılabilseydim. :) fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum...

Bilgi güçtür, düşmanını barışa zorlar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

ZoRKaYa bunu yazdı:
    -----------------------------
    Abi avira antivir dağıtıo cdlerle biz cdleri alıoz oraya 2 tanede dvd sabitlemiş silikonla heralde biz cdleri alıoz nurky(tam hatırlamıorm nurky de olmayabilir :B) dvdlere abandı adam dio yavaş onları vermiorz :B
    ben saldırmıştım kutuya :D

bi yandan almaya çalışıyom bi yandan dedim abi bunlarıda veriyonuz mu ? :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Scarlett
    Scarlett's avatar
    Dişi
    SyspioniC bunu yazdı:

ZoRKaYa bunu yazdı:
    Abi avira antivir dağıtıo cdlerle biz cdleri alıoz oraya 2 tanede dvd sabitlemiş silikonla heralde biz cdleri alıoz nurky(tam hatırlamıorm nurky de olmayabilir :B) dvdlere abandı adam dio yavaş onları vermiorz :B
    ben saldırmıştım kutuya :D

bi yandan almaya çalışıyom bi yandan dedim abi bunlarıda veriyonuz mu ? :D

siz cd leri kapışıp ordan uzaklaştıktan sonra adam arkanızdan dehşetle bakıyordu :)

Benim trajedim şu birkaç satırda: Sevebileceklerim dilsiz, dilimi konuşanlarla konuşacak lakırdım yok...
Toplam Hit: 29962 Toplam Mesaj: 157