Cebit 2008 Fuarı Buluşması Bitti - Resimler İle İlgili Bilgiler İlk Mesajda
-
resimler sanırım yarına kalcak gibi :|
-
jigga :) hala günün yorgunluğunu üstümden atamamışım şimdi nefis bi uyku çekicem :) resim işine gelince ben dahil bir ka ark. var hepsini nurky e postalıyıp derleyip düzenleyip koyucaklar yani 1-2 günü alır...
-
Nurky'e kolay gelsin şimdiden herif dayanamadı uyudu galiba yorgunlukdan:)
-
NapsteR bunu yazdı:
-----------------------------
Nurky'e kolay gelsin şimdiden herif dayanamadı uyudu galiba yorgunlukdan:)
evet biraz zor iş ama herkes şöle net ve güsel fotoları atarsa nurky fazla iş düşmez -
Merhaba arkadaşlar foruma oyle bir göz atıyım dedım herkes fotoğrafları beklıyo yarın ınsallah fotoğraflar ulaşması gereken yere gidicek..
Ayrıca Buluşma gercekten güzeldi eglenıldı gülündü kötü birsey olmadı herkeze teşekkürler..
(ben bolbol resimlerinizi çeken şahıs :)
iyigeceler..
-
Turkoy bunu yazdı:
Merhaba arkadaşlar foruma oyle bir göz atıyım dedım herkes fotoğrafları beklıyo yarın ınsallah fotoğraflar ulaşması gereken yere gidicek..Ayrıca Buluşma gercekten güzeldi eglenıldı gülündü kötü birsey olmadı herkeze teşekkürler..
(ben bolbol resimlerinizi çeken şahıs :)
iyigeceler..
-----------------------------ajan mısın nesin sen?
-
bir nefeste anlatayim
10-15 telefon aramasindan sonra ancak ulasabildim grubu,
grubu telekom-avea standinin orda yakaladim yakaladim ama gormez olaydim rap mi pop mu birsey caliyor ortada 20 tane tahribat tisortlu murid halay cekiyor (basi rene cekiyor tabi) bagira bagira millet izliyor
bayrak vardi bayragi actik en onde kameraya falan aldilar fotograf cektiler, gorevli uyarinca ordan ayrildik.
gezerken bi standa bi hatun vardi resim cekinebilirmiyiz dedim, yasak dedi, sana yasak bana yasak degil dedim, hayir cekinemeyiz dedi
israr edince "standan inermisiniz" diye tersleyince fazla ustelemedim usteleyemedimrene ile konferans salonu aradik eskiden yaptigimiz yere guvenlik koymuslar alamayiz dedi izin alin dedi izin icin yetkililerle konustuk 1500 euro istediler, kart geciyormu diye sormadik hani bonus dan falan oderiz diye izin alamayinca
standlarin aralarda kucuk konferans yerine oturduk is dunyasi bolumunde
bi ara baktim bi gorevli bayan bize bakiyor sinirli sinirli telefon ediyor
konferansiniz varsa cikalim biz dedim, cevap vermeden ters ters bakti tekrar dedim biz cikayim sizin gosteriniz falan varsa dedim :) "sizi iceri kim aldi siz kimsiniz burayi bosaltin cabuk" deyince zaten cikiyoruz dedik cikarken telefonda "tahribat.com diye birileri gelmis kim aldi bunlari yasak degilmi niye sokuyorsunuz " diye telefonda firca atiyordu bende "sen kapa ordan arama cok yazar al benim cepten ara" dedigimde dovecek ti nerdeyse.
bizde baska bi yere gittik orda da bayana "oturabilirmiyiz dedim" (gorevli hatun sadece beni goruyor ama arkada 60 kisiyi gormedi) tabi dedi
arkadaslar oturabiliriz deyince o kalabaligi gorunce gozleri buyudu "ama lutfen sandalyeleri bozmayiiin" diyebildi. konferans verirken ordan gecen genc yasli herkes rene nin tahribat.com a verdigi konferansi dinliyordu. gelip bilgi alanlar bile vardi. is adami gibi giyinmis ciddi adamlar, cocuklu bayanlar, ordan gecen yaslilar, her turden insan 3-5 dakika dinleyip gitti. kalkarken sandalyeleri bozamdik kesinlikle
disariya ciktigimizda turkcell maskotlari vardi yerinden cikmis devrilmisti. muridler onlarla bayaa bi samimi resim cekindiler turkcell gorevlileri gelince onu birakip tuyduk ufak ufak.
valla cok guzel gecti. gelmeyenler cok sey kacirdi kesinlikle.
en ilginc olani sitede kavgali gibi gozuken uc noktalardan bircok murid orda el ele goz goze geziyordu.
14 yasinda bi muridimiz gelmisti onun kim oldugunu bulursam nickine sifat yazacagim.
kibristan gelen bayan muridemiz vardi toplam 3 bayan muride gelmisti (biri misafir) emirreise burdan tesekkurler ;)
cebit bulusmalarinin olmazsa olmazi gray-cell gelmisti onada tesekkur ederiz
cw den 7 kisi geldi tanismaya, onlarada burdan selam gondermis olalim.
spymastersnake.org dan birkac kisi gelmisti onlarada selam gondermis olalim.
abluka gelmisti (taniyan tanir bilir)
biraz erken ayrildik holy nin ayagindan rahatsizdi birde toplu gezince bilgi almak isteyen pek bilgilenemiyor du zira gittigimiz yerde o kadar kalabaligi goren bi geri cekiliyor kendini korumaya aliyordu :)
unuttugum birsey varmi hatirlamiyorum gecenin bi yarisi yaziyorum zira
:S ulen o halay cektiginiz halininiz hala gozumun onunde reziller sizi :)
-
Cok guzelmis,umarim ilerleyen yillarda Tbt icin ekstra onlemler almazlar :)
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------bir nefeste anlatayim
10-15 telefon aramasindan sonra ancak ulasabildim grubu,
grubu telekom-avea standinin orda yakaladim yakaladim ama gormez olaydim rap mi pop mu birsey caliyor ortada 20 tane tahribat tisortlu murid halay cekiyor (basi rene cekiyor tabi) bagira bagira millet izliyor
bayrak vardi bayragi actik en onde kameraya falan aldilar fotograf cektiler, gorevli uyarinca ordan ayrildik.
gezerken bi standa bi hatun vardi resim cekinebilirmiyiz dedim, yasak dedi, sana yasak bana yasak degil dedim, hayir cekinemeyiz dedi
israr edince "standan inermisiniz" diye tersleyince fazla ustelemedim usteleyemedimrene ile konferans salonu aradik eskiden yaptigimiz yere guvenlik koymuslar alamayiz dedi izin alin dedi izin icin yetkililerle konustuk 1500 euro istediler, kart geciyormu diye sormadik hani bonus dan falan oderiz diye izin alamayinca
standlarin aralarda kucuk konferans yerine oturduk is dunyasi bolumunde
bi ara baktim bi gorevli bayan bize bakiyor sinirli sinirli telefon ediyor
konferansiniz varsa cikalim biz dedim, cevap vermeden ters ters bakti tekrar dedim biz cikayim sizin gosteriniz falan varsa dedim :) "sizi iceri kim aldi siz kimsiniz burayi bosaltin cabuk" deyince zaten cikiyoruz dedik cikarken telefonda "tahribat.com diye birileri gelmis kim aldi bunlari yasak degilmi niye sokuyorsunuz " diye telefonda firca atiyordu bende "sen kapa ordan arama cok yazar al benim cepten ara" dedigimde dovecek ti nerdeyse.
bizde baska bi yere gittik orda da bayana "oturabilirmiyiz dedim" (gorevli hatun sadece beni goruyor ama arkada 60 kisiyi gormedi) tabi dedi
arkadaslar oturabiliriz deyince o kalabaligi gorunce gozleri buyudu "ama lutfen sandalyeleri bozmayiiin" diyebildi. konferans verirken ordan gecen genc yasli herkes rene nin tahribat.com a verdigi konferansi dinliyordu. gelip bilgi alanlar bile vardi. is adami gibi giyinmis ciddi adamlar, cocuklu bayanlar, ordan gecen yaslilar, her turden insan 3-5 dakika dinleyip gitti. kalkarken sandalyeleri bozamdik kesinlikle
disariya ciktigimizda turkcell maskotlari vardi yerinden cikmis devrilmisti. muridler onlarla bayaa bi samimi resim cekindiler turkcell gorevlileri gelince onu birakip tuyduk ufak ufak.
valla cok guzel gecti. gelmeyenler cok sey kacirdi kesinlikle.
en ilginc olani sitede kavgali gibi gozuken uc noktalardan bircok murid orda el ele goz goze geziyordu.
14 yasinda bi muridimiz gelmisti onun kim oldugunu bulursam nickine sifat yazacagim.
kibristan gelen bayan muridemiz vardi toplam 3 bayan muride gelmisti (biri misafir) emirreise burdan tesekkurler ;)
cebit bulusmalarinin olmazsa olmazi gray-cell gelmisti onada tesekkur ederiz
cw den 7 kisi geldi tanismaya, onlarada burdan selam gondermis olalim.
spymastersnake.org dan birkac kisi gelmisti onlarada selam gondermis olalim.
abluka gelmisti (taniyan tanir bilir)
biraz erken ayrildik holy nin ayagindan rahatsizdi birde toplu gezince bilgi almak isteyen pek bilgilenemiyor du zira gittigimiz yerde o kadar kalabaligi goren bi geri cekiliyor kendini korumaya aliyordu :)
unuttugum birsey varmi hatirlamiyorum gecenin bi yarisi yaziyorum zira
:S ulen o halay cektiginiz halininiz hala gozumun onunde reziller sizi :)
-----------------------------süper hd tv de izler gibi gözlerimin önünde canlandı valla anlattıkların keşke imkanım olsaydı gelebilseydim ;)
-
under amca o ufaklığın adı şeboist di sanırım..
neyse o deilde şeyh nereye dokunsa bizim müridler de orayua dokunuyorlar hatta tavaf ediyorlar orayı :D
seyh bir ara bir ekrana dokundu bizimkiler ekranda dokunmadık yer bırakmadılar :D birde seyh in sürekli kayboluşları var dı :D