Cebit 2008 Fuarı Buluşması Bitti - Resimler İle İlgili Bilgiler İlk Mesajda
-
daha resimlerin bi kısmını yolladik (: 300 mb daha resim var simdi başladim yüklemeye :) Aksama yollicam reneye yarin falan koyulur heralde :)
-
Hocam benim hicbirinde resmim yok :|
Bu nasıl iş ya :I
-
yafa13 bunu yazdı:
-----------------------------
şu kırmızı gözleri düzeltip koysanız iyi olur:D
-----------------------------O kırmızı gözler müritlerin doğal hali , özellikle fuardaki hostesleri gördükten sonra kırmızılık artıyor
-
evet ark. 2 zimmetli eşya kayıp bir cellocanın telefonu bide under in bayrağı :) kim çaldı?
-
her tarafta andy var aq :D şeyh de göbek yapmış :|
alp hocam bile ankaradan kalktı gitti :| seneye gitmeyen foxu ... :|
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Hocam benim hicbirinde resmim yok :|
Bu nasıl iş ya :I
----------------------------- -
I love you Andy xD
Bayağı resmi durmuş be xD Göğsündeki kıllarda dışarıya çıkmak için direniyo xD
Bu dayı da her halde merak etmiş açmış bilgisayarını tahribat.com'a giriş yapmış xD
-
GeLmeyenLer,GeLemeyenLer Çok Şey Kaybetti Deyip Durmayın A.q. Çok Şey Kaybettiğimizin Farkındayız. Deşmeyinnnnn Yaramızı. Andy Bu Arada Heç Değişmemişsin Ama Sanki 200 Gramın Eksik :)
Cebite GidemeyenLer Adına :)
-
Ya bi asıl resimleri çeken arkadaş vardı. Onun fotolar gelse daha güzel şeyler vardı hele şu benle melancholinin resmi :B
-
enesin ilk mesajda verdiği foto linklerinden baktıgım resimlerden hiç bişey anlamadım.en azından şöyle toplanıp bi resim çekineblrdiniz.bizde arkadaşların kimler oldugunu sorar anlardık.arakadan çekilmiş bi sürü kare var.tamam anladık ta niye sürekli arkadan çekilmiş resimler.:)
sırtında bayrak olan arkadaştan başka resim yok sanıyordum.olanlarda pek farklı değilmiş yinede teşekkürler.zahmet edip paylaştınız.