folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Cinler Hakkında Biraz Bilgi (Bilimsel Bir Derleme)

Cinler Hakkında Biraz Bilgi (Bilimsel Bir Derleme)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek

Ben cinlerle çocuklugumdan beri çok ilgileniyorum.çok farklı kaynaklardan edindigim bilgi ve teorileri  ilgilenen arkadaşlarla paylaşmak istedim.

oncelikle şunu soyleyeyim. dünyada ki tüm dinlerin ortak ozelligi nedir derseniz hepsinde bir şekilde cinler vardır.Şamanizm yada eski afrika dinleri tamamen cinler uzerine kurulmuştur. buyuk dinlerdeyse cinler belirtilir fakat okadar on planda değildir.

Peki satanizmde bile olan (şeytanda kurana gore bir cindir) bu olgu uydurma mıdır. cinlerin genel olarak bilinen bir kaç ozelligi  istedikleri gibi gorunmeleri ve çok hızlı olmalarıdır. Biz bilim insanlarının sadece bize ogretilen düsünce ve teorilerini biliyoruz.

niels bohr (H atomunun ozelliklerini ve spektrumunu bulmuştur) cinlerle ilgili soyle bir varsayım one surmustur.

Eger istedikleri gibi gorunuyorlarsa bu onların uzerinden bizim gozumuze gelen ışıklar tarafından gerçekleşir.yani bir cismi gormemizi sağlayan sey onun uzerinden gozumuze gelen ısınlardır. o halde bu varlıklar istedikleri dalga boyunda ısıgı salabilen bir elektromagnetik dalga kaynagı olmalıdır.bu gorunmez olup çok hızlı hareket etmelerinide açıklar.

yani gorunmelzer çunku istedikleri an spektrumdaki gorunur ısık bolgesinden çıkıp kızılotesi yada morotesi ışın haline gelebilirler ve cok hızlıdırlar çunku ışık hızında hareket ederler.

Gelelim kuran a.kuranda Allah  cinlerin dumansız ateşten meydana geldigini  soylemiştir. gelin ateşin yapısına bakalım.bildigimiz gibi ateş yanan bir cisimden cıkan ısı enerjisi ve gazlar dan oluşur. Yani odunu yakarsak sıcak gazlar hızla yukarı cıkarlar. sıcak oldukları için etrafa ışıkta saçarlar.

yani ateşten dumanı çıkarırsak geriye sadece ışık kalır.tabi Allah o donemde cin leri ışıktan(elektromagnetik dalgalardan) yarattım deseydi kimse birşey anlamazdı.yani kuran da niels bohr da aynı şeyi soyluyor.

Peki insanlara zarar verebilirlermi.aslında ışık oldukları için zarar veremeyeceklerini düsüne biliriz ancak sonuçta enerji dirler. yani kalbinize bi anda yuksek miktarda kızılotesi ışın gelse muhtemelen kalp krizinden gidersiniz. yada gama ışını olsa genetik yapınız bozulur...

Allah onların bizden farklı bir boyutta olduklarını soylemiştir.bu aslında 1905 de Albert Einstein in ozel gorelililk teoremiyle ispatlanmıştır. Einstein ışık hızına yakın hızlarda ve çok kuçuk (kuantasal) kutlelerde molekuler boyut için geçerli olan Newton mekaniğinin geçersiz oldugunu soylemiştir.bu farklı bir boyuttur.Tum fizik yasaları bu boyutta değişir . bu konuda max plank a.einstein n.bohr gibi bilim adamlarının katkısıyla kuantum mekanıgı kurulmustur ancak henuz bir çok şeyi açıklamakta yetersizdir.

aslında cinlerin insanlarla nasıl iletişim kurdugunuda bu yazıda anlatacaktım (ayna nöronlar ile) ancak yoruldum onuda istek gelirse sonrakı yazıda anlatırım.

www.atsizcilar.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Konuya Son derece farklı vede bilimsel bir bakış açısı verdiğin için tebrik ediyorum. Son derece güzelde izahat yapmışsın. Tamamen dediklerine katılıyorum çok doğru görüşler oldğunu kabul ediyorum.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    Güzelmiş sağol, isek var devamını yazabilir misin?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek

Bu açıklamaların neresi bilimsel yada bilimsellikten kastın ne? Bi güzel uydurmuşsun sonra bilimsel demişsin gayet sıkmışsın :)

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek

Bir sonraki konu insanlarla iletişim. 1800 lü yıllardan beri aborjinlerin (Avusturalya yerlileri) kendi aralarında konuşmadan iletişim kurabildikleri biliniyordu. 2006 yılında bilim adamları insan beyninde "Ayna nöron" denilen bir gurup hücre buldu.

bu nöronlar insanların düşüncelerini elektromagnetik dalgalarla etrafa yayıyordu.daha sonra iki insanın aynı anda aynı şarkıyı soylemeye başlaması gibi ilginç olaylar aborjinlerin iletişimi yada konuşma harici her türlü iletişim esnasında beyinde bu ayna nöronların aktif oldugu ispatlandı..

İşte bu ayna nöronlardan salınan dalgalar sadece insanlar tarafından çozulmuyordu. köpeklerde kısmen çözebiliyordu. yani bir köpek ten çok korkuyorsanın o kopek bunun farkındadır. işte cinlerle iletişimde tam olarak bu yolla sağlanır. insan once otohipnoz olur  ve odaklanır.

sonra cinlerle iletişime geçer. eğer bir insan size cinlerle konuştum insan gibi ses çıkarabiliyorlar diyorsa bilinki yalandır...

www.atsizcilar.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek
    ntxsoft bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu açıklamaların neresi bilimsel yada bilimsellikten kastın ne? Bi güzel uydurmuşsun sonra bilimsel demişsin gayet sıkmışsın :)

tabiki insanlar istediğine inanmakta özgür. ama ben kendi görüşlerimi yazmadığımı açık gonullulukle soyleyim. sadece derleme yaptım.yazı kesinlikle alıntı değil derlemedir.ayrıca lise düzeyinde fizik ve kimya biliyorsan ve kuranda ki bu ayetlere balmaya üşenmiyorsan doğru oldugunu anlarsın...

www.atsizcilar.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    ntxsoft bunu yazdı:

İnsanın anatomik yapısının bildiğimiz fizikle izah edilebilirliği gibi bilmediğimiz fiziğinde artık günümüz, biliminin işlediği konular arasında olduğunu sanırım az çok biliyor olman gerekiyor, Kuantum mekaniği kanunu bu temelleri atan bir kanun olarak Albert ainstein tarafından atıldı, amacı beşinci boyut diye tabir edilen bildiğimiz fizik kanunlarına aykırı gelen bilinmeyenlere bilinirlik katmaktır.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    la_brasil
    la_brasil's avatar
    Erkek
    ntxsoft bunu yazdı:

açıklamanın bilimselliğine mi inanmıyorsun yoksa cinlerin varolduğuna mı inanmıyorsun merak ettim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    dodobig bunu yazdı:

Bir sonraki konu insanlarla iletişim. 1800 lü yıllardan beri aborjinlerin (Avusturalya yerlileri) kendi aralarında konuşmadan iletişim kurabildikleri biliniyordu. 2006 yılında bilim adamları insan beyninde "Ayna nöron" denilen bir gurup hücre buldu.

bu nöronlar insanların düşüncelerini elektromagnetik dalgalarla etrafa yayıyordu.daha sonra iki insanın aynı anda aynı şarkıyı soylemeye başlaması gibi ilginç olaylar aborjinlerin iletişimi yada konuşma harici her türlü iletişim esnasında beyinde bu ayna nöronların aktif oldugu ispatlandı..

İşte bu ayna nöronlardan salınan dalgalar sadece insanlar tarafından çozulmuyordu. köpeklerde kısmen çözebiliyordu. yani bir köpek ten çok korkuyorsanın o kopek bunun farkındadır. işte cinlerle iletişimde tam olarak bu yolla sağlanır. insan once otohipnoz olur  ve odaklanır.

sonra cinlerle iletişime geçer. eğer bir insan size cinlerle konuştum insan gibi ses çıkarabiliyorlar diyorsa bilinki yalandır...

burda kesin olduğunu bilmemekle birlikte bir bilgiyi aktarmam lzım.
    biz korktuğumuz zaman vücudumuzda bir koku salgılanıyormuş ve bu kokuyu köpek kokladığı anda (köpeklerin koku alma duyuları çok gelişmiştir.) senin korktuğunu anlayıp hurra üstüne geliyormuş diye biliyorum :) bence o kasteddiğin olay telepatidir. Bir dostumla binlerce km öteden bu yolla çok kolay anlaşabiliyordum o yüzden telepati diye düşünüyorum.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:
    dodobig bunu yazdı:

burda kesin olduğunu bilmemekle birlikte bir bilgiyi aktarmam lzım.
    biz korktuğumuz zaman vücudumuzda bir koku salgılanıyormuş ve bu kokuyu köpek kokladığı anda (köpeklerin koku alma duyuları çok gelişmiştir.) senin korktuğunu anlayıp hurra üstüne geliyormuş diye biliyorum :) bence o kasteddiğin olay telepatidir. Bir dostumla binlerce km öteden bu yolla çok kolay anlaşabiliyordum o yüzden telepati diye düşünüyorum.
    Vay be buzul Kardeşim allahına Kurban Sen bu işi çözmüşüm bee. :) (Dalga değil cidden diyorum. )

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercag
    ercag's avatar
    Erkek
    bişe dicem bu youtubede cinlerle ilgili bi video varmış ben bakamadım yorumlar çok kötü herkes uyku kalmadı fln yazmış psikolojim bozuldu fln yazmışlar bi baksana ona :D merak ettim bakta yorumlayı ver böle gri bi ekranla başlıo video gerisini bilmiom:D cinlerin gerçek görüntüsü videonun adı

Profesyonel Satış Pazarlamacı - Lojistisyen
Toplam Hit: 15584 Toplam Mesaj: 95