folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Cinler Hakkında Biraz Bilgi (Bilimsel Bir Derleme)

Cinler Hakkında Biraz Bilgi (Bilimsel Bir Derleme)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    la_brasil
    la_brasil's avatar
    Erkek

fmk bunu yazdı:
    -----------------------------
    :) bahsedilen kitap gizli ilimler hazinesi adında bir kitap 8 ciltlik citleri birleştirerek 2 kitap haline getirmişler yeşil ciltli bir kitap heryerde bulluna bilir diğer kitapda Kenzul Havas oda 5 cilden oluşan bir kitap siyah renkde oda rahatlıkla buluna bilir . orda herşey çok detaylı anlatılmış yalan doğru bilmem

bu kitaplarda verilen bilgiler, içlerinden bazı sırlar ve özel bilgiler çıkarılarak sunulmuştur.

buna benzer kitapların en başında bu konulara ilgi duyarak öğrenmek isteyenlerin riyazat` denilen  aylarca  süren  dua , nefis terbiyesi vb teknik hazırlık bilgilerine dayalı bir eğitimden geçmeleri şartı yazılıdır

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    la_brasil bunu yazdı:

shockman sen iyilerine denk gelmişsin.bu bağlamda karabasan olgusundan da bahsetmek isteyen vardır kanaatindeyim.

( benim yöntemimle dua okuyarak müslüman bir cin geliyor (zararsızdır) kendine güvenen varsa deneyebilir)

hiçbir müslüman cin insanlar ile bağlantıya geçmez bunun aksine bağlantıya geçenler ise kafir cinlerdir çünki insanları sevmezler ve insanları hata yapmaya sürüklemek isterler ben de bir aralar cinlerle ilgilendim ama öyle cin çağırma seansı vs. seyler yapmadım benım alanım defineler ile ilgiliydi eğer bilgisi olan varsa bu konuda da açıklama yaparlar ise sevinirim :D

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

shockman hocam bizim dinci bizi yanlış bilgilendirmiş..nette biraz araştırdım ve su siteyi  buldum yazılanlar doğrumudur? eklemek istediğin bir yer varmı? ve bu işler için hangi duaları bilmek gerek...?

http://www.inanilmaz.org/cin-cagirma-duasi.htm

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

madem cinler ateşten geldi, şimdiki ateşler niye cin olmuyor? :/

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
Toplam Hit: 15585 Toplam Mesaj: 95