Cinler Hakkında Biraz Bilgi (Bilimsel Bir Derleme)
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------Hocam ayrıca eklemede bulunacam izninle, Bu ilimlere ek ilimlerden biriside Simya bilimidir, Canlıya etki etme bilimidir, ki Bu bilimi kara büyü olaylarında kullananlarda vardır. Bu Simya olaylarını kalkıp Cinlerin kontrolü olayları ile bağdaştıran yada cinler le yapılan anlaşmalar la ya cinlere esir olanlar yada cinleri kendine esir edenlerde vardır.
Sonuçmu her zaman Hüsrandır.
-----------------------------evet bu konunun diğer bir boyutu da bu.kötü amaçlı kullanılabilir. büyü vardır ama büyü yapmak veya yaptırmak islamen çok büyük günahtır.
-
:) bahsedilen kitap gizli ilimler hazinesi adında bir kitap 8 ciltlik citleri birleştirerek 2 kitap haline getirmişler yeşil ciltli bir kitap heryerde bulluna bilir diğer kitapda Kenzul Havas oda 5 cilden oluşan bir kitap siyah renkde oda rahatlıkla buluna bilir . orda herşey çok detaylı anlatılmış yalan doğru bilmem ben bir soru sormak istedim bu işle uraşan arkadaşlara bu cinlerin hepsi arapmı arapca dualar felan okuyorlar çarırken hiç japoncası yokmu bunun veya arapca dualarla cagırılan muhtemelen arap olan cin türkceyi nerden biliyor veya neden japon cin gelmiyor felan filan işte :)
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------Hocam ayrıca eklemede bulunacam izninle, Bu ilimlere ek ilimlerden biriside Simya bilimidir, Canlıya etki etme bilimidir, ki Bu bilimi kara büyü olaylarında kullananlarda vardır. Bu Simya olaylarını kalkıp Cinlerin kontrolü olayları ile bağdaştıran yada cinler le yapılan anlaşmalar la ya cinlere esir olanlar yada cinleri kendine esir edenlerde vardır.
Bu ilimlere Gizli ilim deniliyor peki neden Gizli ilim olupda Bilenleri mevcuttur.?
Arkadaşlar Cevabını ben veriyim, bir çok insan bu maceraya atılır bilinmeyeni bilmek insanın doğasında olan bir dürtüdür. Dolayısıyla bir çok insan bu uğrda telefde olmaktadır, Sırf bu ilimler le uraştı diye delirenler, İntihar edenler var, Ama başından olaylar atlatmış bu bilgileri almış bilen insanlarada Saygısızlık etmemek gerekmektedir. Zira bu insanlar başı derde giren insanların yardımına koşarlar.
Msn de tartışma konusunada gelince Konu burada başladı burada tamamlasak iyi olur, Zira Diğer arkadaşlara haksızlık olmasın, ha örenmek istiyorum dersen vede kendine güveniyorsan kapı sana kapalı değil o kapı herkese açıktır ama pek fazla kişi bidaha o kapıdan geri gelememiştir demiş oliyim. (Girdiğin şekilde geri Dönüş)
-----------------------------
Hoca,birçok insan telef olmakta,delirenler,intihar edenler falan var demişsin..Bunlar neden oluyo?Etki altına girdikleri için mi yoksa başka sebeplerden ötürü mü? -
fmk bunu yazdı:
:) bahsedilen kitap gizli ilimler hazinesi adında bir kitap 8 ciltlik citleri birleştirerek 2 kitap haline getirmişler yeşil ciltli bir kitap heryerde bulluna bilir diğer kitapda Kenzul Havas oda 5 cilden oluşan bir kitap siyah renkde oda rahatlıkla buluna bilir . orda herşey çok detaylı anlatılmış yalan doğru bilmem ben bir soru sormak istedim bu işle uraşan arkadaşlara bu cinlerin hepsi arapmı arapca dualar felan okuyorlar çarırken hiç japoncası yokmu bunun veya arapca dualarla cagırılan muhtemelen arap olan cin türkceyi nerden biliyor veya neden japon cin gelmiyor felan filan işte :)
-----------------------------O durum aslında Müslüman cinler le Muhatap olmak için gerekiyor işin esasında Hangi dili kullanırsan Kullan, Ana Lisan Evrenseldir. Ne dersen de bulunman gereken ortam uygun olursa, kalbinden geçenler Japoncada olsa O an yine aynı olaylar cereyan eder.
-
ahada kitap bu http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=45717 dowloand linkini bulamadım bula bilenler paylaşsın
-
HolySeclorum bunu yazdı:
shockman bunu yazdı:
Bu ilimlere Gizli ilim deniliyor peki neden Gizli ilim olupda Bilenleri mevcuttur.?
Arkadaşlar Cevabını ben veriyim, bir çok insan bu maceraya atılır bilinmeyeni bilmek insanın doğasında olan bir dürtüdür. Dolayısıyla bir çok insan bu uğrda telefde olmaktadır, Sırf bu ilimler le uraştı diye delirenler, İntihar edenler var, Ama başından olaylar atlatmış bu bilgileri almış bilen insanlarada Saygısızlık etmemek gerekmektedir. Zira bu insanlar başı derde giren insanların yardımına koşarlar.
Msn de tartışma konusunada gelince Konu burada başladı burada tamamlasak iyi olur, Zira Diğer arkadaşlara haksızlık olmasın, ha örenmek istiyorum dersen vede kendine güveniyorsan kapı sana kapalı değil o kapı herkese açıktır ama pek fazla kişi bidaha o kapıdan geri gelememiştir demiş oliyim. (Girdiğin şekilde geri Dönüş)
Hoca,birçok insan telef olmakta,delirenler,intihar edenler falan var demişsin..Bunlar neden oluyo?Etki altına girdikleri için mi yoksa başka sebeplerden ötürü mü?
Aynen Etki altına girdikleri için. Etki altına girmemenin çeşitli yolları vardır, olayın muhatabın sayısı ile ilgili dereceleri vardır. -
shockman bunu yazdı:
-----------------------------fmk bunu yazdı:
-----------------------------O durum aslında Müslüman cinler le Muhatap olmak için gerekiyor işin esasında Hangi dili kullanırsan Kullan, Ana Lisan Evrenseldir. Ne dersen de bulunman gereken ortam uygun olursa, kalbinden geçenler Japoncada olsa O an yine aynı olaylar cereyan eder.
hoca müslümn cinler için demişsin bazı büyüler var evlileri ayırmak kızı kendine aşık etmek adamı hastalandırmak felan gibi yani bu tür kötü niyetli şeylerdede arapca vekifler ve dualar var onlardamı müslüman -
fmk bunu yazdı:
shockman bunu yazdı:
-----------------------------fmk bunu yazdı:
hoca müslümn cinler için demişsin bazı büyüler var evlileri ayırmak kızı kendine aşık etmek adamı hastalandırmak felan gibi yani bu tür kötü niyetli şeylerdede arapca vekifler ve dualar var onlardamı müslüman
Onların Müslüman olduğu Söylenemez Ancak Yazdıklarıma dikkat edersen her dilde aynı sonucun Vuku bulabileceğini dile getirmiştim. Oradaki çağıran kişinin niyeti ile ilgili bir durumdur, ve kullandığı dil kesinlikle niyeti ile çelişebilir. -
yaf bu cinler ne kadar popüler bi konu başlık rekora gidio :) cinlerin en güsel kullanım alanı egerki ortam içinde kıslar warsa aç bu konuyu baq neler oluo sora :) denemesi bedafa
-
ntxsoft bunu yazdı:
-----------------------------Bu açıklamaların neresi bilimsel yada bilimsellikten kastın ne? Bi güzel uydurmuşsun sonra bilimsel demişsin gayet sıkmışsın :)
-----------------------------hakkaten cok güzel yazmış arkadaşımız ve çok ufak bir kimya bilgisi olan bi kişi bile anlayabilir. sanırım senin inanışında bi sorun var!