Cuma Namazı İle İlgili Bir Soru ?
-
neden senden daha iyi bilemeyim sen kimsin ki ?
hafız olman her şeyi bileceğin anlamına gelmez seninle aramda ne fark var ki benim ? okuyarak ben bişeyleri anlayamazmıyım
yazdıklarını çok iyi okudum sarhoşluk ve koku geçmezse 40 gün devreye girer yazmışsın sanki virüs koruması devreye giriyo anasını satim. devreye girmek ne demek ?
neden 40 gün ? mantıklı olarak açıklayabilirsen ben de bi daha tahribata girmeyecem -
bu inanç meselesi ayrıca kimse kendinin en iyi bildiğini iddaa etmesin. Hafız oldun kuranı ezberledin. Anladın mı peki? Hafızsın eyvallah fakat kuranda nerde 40 gün yazıyor onu söyle bana?
-
Ortalığı karıştırmışsınız iyice.
Herhangi bir gıdanın vücüttan çıkarılma süresi kırk gündür. İçki içtikten sonra 40 gün namaza yaklaşmamanın hikmeti buradadır. Arada geçen sürede kılınması gereken namaz kaza edilir.
Tuncaxxz sen de ayyaş bir adamın iki dizesini referans alacağına din alimlerinin fetvalarını referans al. Ortalığı karıştırma.
Mustafa İslamoğlu der ki; "Eğer bir müslüman diğeri hakkında konuşuyorsa onu çerçeve içine almak lazım."
Ben size başka birşey söylemiyorum.
Selam ve Dua ile... -
swordofdarkness Bunu yazdı:
Ortalığı karıştırmışsınız iyice.
Herhangi bir gıdanın vücüttan çıkarılma süresi kırk gündür. İçki içtikten sonra 40 gün namaza yaklaşmamanın hikmeti buradadır. Arada geçen sürede kılınması gereken namaz kaza edilir.
Tuncaxxz sen de ayyaş bir adamın iki dizesini referans alacağına din alimlerinin fetvalarını referans al. Ortalığı karıştırma.
Mustafa İslamoğlu der ki; "Eğer bir müslüman diğeri hakkında konuşuyorsa onu çerçeve içine almak lazım."
Ben size başka birşey söylemiyorum.
Selam ve Dua ile...
sanırım kreston hoca cvbı ben vermeden aldın ... polemiğe girmek istemiyorum ban yemek hoş bişi deil konunun açıklığa varması ne güzel..
Toplam Hit: 14481 Toplam Mesaj: 95