folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Cuma Namazı İle İlgili Bir Soru ?

Cuma Namazı İle İlgili Bir Soru ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    neden senden daha iyi bilemeyim sen kimsin ki ?
    hafız olman her şeyi bileceğin anlamına gelmez seninle aramda ne fark var ki benim ? okuyarak ben bişeyleri anlayamazmıyım

yazdıklarını çok iyi okudum sarhoşluk ve koku geçmezse 40 gün devreye girer yazmışsın sanki virüs koruması devreye giriyo anasını satim. devreye girmek ne demek ?

neden 40 gün ? mantıklı olarak açıklayabilirsen ben de bi daha tahribata girmeyecem

Zimbabwe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeliDumrul
    DeliDumrul's avatar
    Erkek
    bu inanç meselesi ayrıca kimse kendinin en iyi bildiğini iddaa etmesin. Hafız oldun kuranı ezberledin. Anladın mı peki? Hafızsın eyvallah fakat kuranda nerde 40 gün yazıyor onu söyle bana?

Dünya gözümde kerbeladır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordofdarkness
    swordofdarkness's avatar
    Erkek
    Ortalığı karıştırmışsınız iyice.

Herhangi bir gıdanın vücüttan çıkarılma süresi kırk gündür. İçki içtikten sonra 40 gün namaza yaklaşmamanın hikmeti buradadır. Arada geçen sürede kılınması gereken namaz kaza edilir.

Tuncaxxz sen de ayyaş bir adamın iki dizesini referans alacağına din alimlerinin fetvalarını referans al. Ortalığı karıştırma.

Mustafa İslamoğlu der ki; "Eğer bir müslüman diğeri hakkında konuşuyorsa onu çerçeve içine almak lazım."

Ben size başka birşey söylemiyorum.

Selam ve Dua ile...

Kısa Pantolon, Paslı Çakı, Dizde Kabuk Bağlamış Yara, Kısa Çakı, Paslı Pantolon, Yarası Gözde Kalmış Kabuk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuMBeRoNe
    NuMBeRoNe's avatar
    Erkek
    swordofdarkness Bunu yazdı:
    Ortalığı karıştırmışsınız iyice.

Herhangi bir gıdanın vücüttan çıkarılma süresi kırk gündür. İçki içtikten sonra 40 gün namaza yaklaşmamanın hikmeti buradadır. Arada geçen sürede kılınması gereken namaz kaza edilir.

Tuncaxxz sen de ayyaş bir adamın iki dizesini referans alacağına din alimlerinin fetvalarını referans al. Ortalığı karıştırma.

Mustafa İslamoğlu der ki; "Eğer bir müslüman diğeri hakkında konuşuyorsa onu çerçeve içine almak lazım."

Ben size başka birşey söylemiyorum.

Selam ve Dua ile...

sanırım kreston hoca cvbı ben vermeden aldın ... polemiğe girmek istemiyorum ban yemek hoş bişi deil konunun açıklığa varması ne güzel..

|Tandır Tava Gedli Hamur Tükendi| Akıl Başa Geldi Ömür Tükendi |
Toplam Hit: 14484 Toplam Mesaj: 95