Donumuza Kadar Arandık.
-
Arkadaslar adanadan yasıyan bir vatandas olarak.Almanyadan gelen kuzenimi Adanada oynanan Diyarbakır -İstanbul macına götürdüm.
Hay götürmez olaydım adama rezil olduk.Diyarbakırın bütün taraftarları donuna kadar arandı ; Hadi onu gec adamlar her tarafta ayakkabılar cıkardı coraplara baktı.
Ben bu olayı Holiganları ile meshur ingilterede bile görmedim ayıptır yazık ya.Cok zoruma gitti.
under notu :
deprem, qambler, yasevyaterket, attackatak muridler tartismayi bilmedikleri icin ve gaza gelip kufur ettikleri icin banlandilar.
her kurt kokenliyi pkk li diye goren zihniyetle bir yere varilmaz. boyle yaptikca az veya cok Turkiye yi seven canindan cok seven kurtleri dusman etmekten baska bi ise yaramayacaktir
-
Bir kere gelen turist neden birdaha gelmez diyorlar :s birde ayıptır yazıktır herkes terörist deil ya :s geçmiş olsun...
-
Çorap derken mecazi anlam kullandığını varsayıyorum ve gerisine diyecek birşey bulamıyorum..
-
Senin kuzen soka girmistir artik :D Bir sure anlayamamistir durumu ...
-
Sana yeminle diyorum ya adam ayakkabıyı tozun pisligin içine cıkarttı oradan pacaları kaldır corablara baktılar.
-
Fenerbahçe-Galatasaray Maçında napıcaklar acaba ?
(Mecazi 4ever!)
-
Bu şekil olmasının nedeni yine bizim milletimiz.. Adamlar stada bıçak soksa birbirini öldürse dahamı iyi
-
bizde yerine göre arama ve kimlik kontrolleri yapıyorduk işteyken bu kadar olmassa da yapılıyor sinirlenen tipler çıkıyordu çok zor bir şey değil girmessin böylece aranmaktan kurtulursun bu kadar basit rahatsız oluyorsan girme cevabı veriyorduk bizde polisler döve döve çıkartırlar ama döve döve sokmazlar içeri :)
-
Kurunun yanında yaşta yanar hocam takma sen açıkla kuzenine böyle böyle diye.
-
Ayrıca bu uygulamayı yapanların bi yerine bişeyler :\
Sayesinde Diyarbakır'lı pkk sempatizanı oluyor.
Bursadaki bağırır pkk dışarı başka yerde adam maça gider donunu ararlar. Velhasılkelam Diyarbakırlıya piç muamelesi yaparlar.
Netice olarak bu vatanı bölme yolunda büyük yol katetmiş olurlar.
Geçen LM dergisinde bir karikatür gördüm onu koyayım:
-
bilin bakalım neden arıyorlar ??