folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Donumuza Kadar Arandık.

Donumuza Kadar Arandık.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

DePrEm bunu yazdı:
    -----------------------------

DJ_Alper bak tekrar tekrar replay yapıyoruz yani hep aynı yerdeyiz oradaki taraftarın tepkisi şehide değil özel olarak kendilerine karşı söylenmesine anlatabiliyormuyum.

yarası olunan gocunur arkadaşım. eskişehir taraftarı onu her maçta yapar. onlarda adam olsalardı eskişehir taraftarına katılırlardı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek
    tezahurat yanlıştı , lakin bu tezahuratı formda tribunde yolda sokakta haketmeyen duymak istemeyen tartışma mevzu yapan delikanlılar varda neden diyar bakır spor maclarında caddelerinde sarı yeşil paçavraları dalgalandırır yandaşlık sempatizanlık yapar yada yapanın karşında dikilmez linc etmez eline bir Türk bayragı alıp dalgalandırmaz sloganda bulunmaz ortama ayak uydurur .. bjk gs fb vsre  macında bi paçavra açda görim senı bak noluyo stat tepeler gecer o şahsı zihniyeti alayını ..

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clio
    clio's avatar
    Erkek
    @SpoofU Demişsin ki, bir tane pkklı olay yapar bunu bütün takıma mal ederler, onun için polisin sıkı güvenlik önlemi alması bence diyarbakırsporlular için daha hayırlı olur..... /////Bak bak şakacı seni Bir tane pkk bunu yaptı niye onu içerde linç etmiyorlar xD.Bizde pkk ya karşıyız diyen kürtler niye o ıslık öttürenleri orda .ikmediler.Diğerleri engel olmadıysa Diyarbakırspor yöneticileri engel olmadıysa onlarda suçludur.Sesini çıkarmıyan suçludur arkadaş , kendi sahalarında artistlik yapıyorlar ,Deplasmanlarda seslerini çıkaramıyorlar. Bursa ya geldiler niye seslerini çıkaramadılar:D Bize ayrımcılık yapıyorlar diyolar sen yanındaki ıslık öttüren adamın ağzına gelişine birtane çakmazsan senin adamlığının .q zaten . Bizde niye öyle olmuyor teksas ın için de yada başka bir taraftarın içinde niye ıslık ötmüyor , Teksas ın içinde öyle birşey olsun bizim taraftar sesini çıkarmasın Yaşadığım şehrin taraftarının .q derim.arama yapsalarda haklılar derim. diyarbakır taraftarı suçludur pkk yandaşlarını orda susturmadılar.Bence daha beterlerini hakkediyolar. Alper abi iyi demiş götlerini açıp fenerle bakmamışlar dua edin.Çok hoşuma gitti:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DePrEm
    DePrEm's avatar
    Erkek
    clio senin o pek nazik götüne gece görüş sistemim ile baktım ne paket varmıs sende arkadas. ALLAH Sahibine bağışlasın. konumuz uzadıkça uzuyor uzama sebeplerinden biride bu clio gibilerin çokluğu nerde çokluk orda boklu hesabı zaten adamlar tutmuşlar bir fener önlerine gelenin götüne bakıyorlar abazalıkta sınır yok. clio ben sen ve senin gibilerin götünde kaç kıl olduğunu bilirim gelip burda erkeklik taslama diyarbakır insanı heryerde merttir cesurdur dallamalığa lüzum yok 10 yasındaki cocugun kafasına koltuk fırlatmakmı erkeklik lan faşist. ha arasıra diyarbakırdanda ham cıkabilir o ayrı mesele ama bursa gibi adı şeftali ile özdeşleşmiş güzide bir kentin gelip diyarbakır hakkında ileri geri konuşmasına tahammül edemiyorum.

Yuksekten Uçanlardan Uzak... // insanlara güvenmemem konusunda insanlara güveniyorum...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

DePrEm bunu yazdı:
    clio senin o pek nazik götüne gece görüş sistemim ile baktım ne paket varmıs sende arkadas. ALLAH Sahibine bağışlasın. konumuz uzadıkça uzuyor uzama sebeplerinden biride bu clio gibilerin çokluğu nerde çokluk orda boklu hesabı zaten adamlar tutmuşlar bir fener önlerine gelenin götüne bakıyorlar abazalıkta sınır yok. clio ben sen ve senin gibilerin götünde kaç kıl olduğunu bilirim gelip burda erkeklik taslama diyarbakır insanı heryerde merttir cesurdur dallamalığa lüzum yok 10 yasındaki cocugun kafasına koltuk fırlatmakmı erkeklik lan faşisttttttt. ha arasıra diyarbakırdanda ham cıkabilir o ayrı mesele ama bursa gibi adı şeftali ile özdeşleşmiş güzide bir kentin gelip diyarbakır hakkında ileri geri konuşmasına tahammül edemiyorum.

iyice saçmalamaya başladın artık savunacak bişey bulamayınca.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Otistiq bunu yazdı:

ve zumsuk Arkadaşım

Bende diyarbakırlıyım  6 sayfayı  okudum ve önyargıdan ibaret.. bir olay çıktı diye dbakır kötü olamaz eğer oluyorsa Gs-Fb maçlarıda war hatırlatırım.. D.bakırspor taraftarına aptal denmiş eywallah deyin ama sizin kadar kötü olamam neden dersen ben tüm taraftara aptal diyecek seviyede değilim başkasının günahını alamam gıybet edemem ama sana şunu söyliyebilirim Dbakır spor taraftararıyım küfür atmam,taşkınlık çıkarmam taraftara laf atarken dikkat et... Çoğunluk kürt dbakırda bunu biliyorsunuz  ve polise taş atıldı deniliyor birgün olsun dbakır sokaklarında gezip polis döven birini gördünüz mü ? Şahsen ben görmedim ve emin ol kişisel meseleler hariç, olay olmaz... Dbakırı siz çok kötülediniz yakıştırmadım , Burdan çıkan şairimiz ,burdan çıkan futbolcumuz,burdan çıkan ve şehit olanlarımızı kötülediniz size yakıştırmadım... Laf atarken sadece tek bir kitleyi hedef alıp lafınızı atın Dbakır halkına laf atanları sadece kınar geçerim ,onlarıda takmam sebebi ise sadece onlar gibi olmak bana yakışmaz...  Adanadaki maça gelince  dediğiniz gibi belki istihbarat gelmiştir hak veriyorum ama istihbarat dışında  direkt maça giriş kontrolü ise  olmaz tüm taraftarlar gibi  aranmalı taraftarlar... Sizden ricam kürtleri horgörmeyin onlarda sizin gibi insan... Ana rahmine atılınca sen doğum yerini seçmiyorsun , dilini ,ırkını sen seçmiyorsun  Yaradana şükürler olsun doğduğum yerden memnunum fakat bunu horgörmek kimsenin haddi değildir yaradan Allah olduktan sonra...

Teşekkürler...

öncelikle diyarbakırlıları kötülediğim yada başka birşey yok.kimin postlarını okudun bilmiyorum.

Hala aynısını yapıyorsunuz hala...gs-fb maçında da var neden bize bu yapılıyor diyorsunuz.Kürt olduğumuz için mi yapıyorlar diyorsunuz.

alakası yok arkadaşım bizim eskişehirspor-sakarya maçında (ki düşman takımdır) aynısını yaptılar.Başka deplasmanlardada.ankaraya 20 bin kişi ile gittiğimizdede.

Herşeyi biz diyarbakırlıyız, biz kürtüz ondan böyle yapıyorlar diye çekmeyin arkadaşım yok öyle birşey.

Diyarbakır yada herhangi bir yerde fark etmez holiganizm i istemiyorum, sevmiyorum karşı olan herkeside desteklerim.Yıllardır benimde başıma geldi 3-5 piçin yaptığını bütün taraftar çekti.Fakat sonunda Eskişehirliler olarak çoğunu susturmayı bildik.Hala çıkıyor tabi... 

----

pkk nedir ?  devlete baş kaldıran bir örgüt.Kürdistan ister.kürdistan dediği yerin başkenti neresidir ? diyarbakırlıdır.Diyabakır bu adamların kalesimidir ? kalsedir.

Şimdi kimse kalkıp yok ön yargıdır, yok şudur budur demesin.Neden tekirdağ gelmiyor akla pkk dedimi ? neden herhangi x ili gelmiyor kürdistan, 1 mayıs pkk gösterisi şu bu dedimi ? Neden diyarbakır.bunalrın hepsi önyargı mı ?

Geçin şu ön yargı işini.Kimsenin durduk yerde ön yargısı oluşmaz.İzmirde güzel kız olmadan güzel kızlar var diye adı çıkmazdı, inegöl köftesi güzel olmasa adı çıkmazdı.Kimse kimseyi kandırmasın.Sizin kadar bizde istiyoruz akla karanın ayıklanmasını.

Benim kızdığım yer yerinizde oturup sonra yok devlet böyle bize karşı devlet şöyle, yok siz ön yargılısınız.

sizde bizim önyargılı olduğumuzu düşünerek bir önyargıya kapılmıyor musunuz ??

--

1-devlet sizi ayırmaz.Git bir hastahaneye, mahkemeye şuraya buraya doğudaki insanla batıdaki insan eşit muammele görür.

geçen tv programında çıkmıştı siyaset meydanında dayanamadım kapattım.Kürt bir kız diyor ki bizim lünaparkımız yok, okula servisle gidemiyoruz, karda kışta okula gidemiyoruz.

İşte bu tür zihniyet nereye kadar ? Sadece insanları doldurmadır bu.Lünaparkı devlet mi sağlıyor , servis işlerini devlet mi ayarlıyor ?, kar yağmasını devlet mi ayarlıyor ?? Bırakın bu işleri yıllardır bizden az elektrik, su parası verdiniz.

Şimdi kalkıp Türk üz diye devlet bizi dışlıyor mu diyeceğiz ? gerek yok böyle şeylere.

2-içinizdeki pislikleri temizlemediğiniz sürece akp ister açılım yasın ister soyunup yatsın kimse size farklı gözle bakmayacaktır.İster ön yargı deyin ister başka birşey.diyarbakır pkkla anıldığı sürece, polis çocuklarıydı yada polislerin eşlerimiydi neydi taranmıştı yanlış hatırlmaıyorsam böyle şeyler olduğu sürece kimse diyarbakıra güzel gözle bakmaz.

------

Diyarbakırı hangi parti aldı ??

kürtleri temsil eden genel parti hangisi?

pkk ile ilişkileri olan parti hangisi ?

%59 la dtp aldı.

Dtp kimdir ? yabancı dile Türkçe yazan adamlardır.

Şimdi bu herifleri destekleyen adam ağzınla kuş tutsa, istiklal marşını ayakta söylese yada başka birşeyde yapsa dtpyi , pkkyı dışlamadığı sürece, olay çıkartmadığı sürece farklı gözle görülmez

-----

Bunlar gerçeklerdir.Denemesi bedava senelerdir görülüyor zaten.zumsuk faşist düşüncelerin var demeyin.siz bunları yapmadıkça milletin size bakış açısı değişmez.

İşin özü şudur ki önyargı, bir kaç kişiden yola çıkılan genelleme değil direkt olarak gerçeklerdir.

%60 bence iyi bir genelleme.Yarısından fazlasıdır.Yarısından fazlasının Türkiye yi bölmek isteyen grubun partisine oy vermesi, desteklemesi gösteriyorki diyarbakır öyle olaysız, Türk devletine karşı gelmeyen  şunu bunu yapayan bir memleket değil.

ne kendinizi nede milleti kandırın.

Israrla kürt meselesine çektiniz.konuşmak istemyiorum bu konudaa iki tarafında fikri belli fakat zorla yazdırıyorsunuz.Eminim ki bu yazımdan sornada yine kürt tarafı katılmazken diğer taraftan bazıları beni destekleyecek.bu yazımı aklınızda tutunuz 50 yaşınıza gelince daha iyi anlarsınız.bunlar düşüncenin yanı sıra psikolojik savaş, toplum psikolojisi içerikli şeylerdir 

kendinizide acındırmaya çalışmayın yok kimliğimden memnunum diye.Memnun olmayan varsa sıksın kafasına bi zahmet.Dininden, kimliğinden utanan adamla benim hiç bir şekilde muhabbetim, dialogum olamaz. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clio
    clio's avatar
    Erkek
    @deprem , bana küfr edersen konu uzar , ben Diyarbakır a küfr etmedim Diyarbakırda Türk memleketi Türkiye nin , sesini çıkarmayanlara küfr ettim .Bak orda ne yazmışım benim taraftarımda aynı şeyi yapsa küfr ederim , Bunlar yetmiyor Bursa iline hakaret etmişsin . Yorum yazıcağın yazıyı ilk önce anla ondan sonra yorum yaz . Bana gelip Islık öttüren taraftarı desteklemeye kalkıcağına o şerefsizler bende kınıyorum desene
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

West bunu yazdı:
    Bu şekil olmasının nedeni yine bizim milletimiz.. Adamlar stada bıçak soksa birbirini öldürse dahamı iyi

Dedektör Diye Bişey Var değilmi.. Ya Milleti Salak Sanıyolar, Yada Kasıtlı Alçaltıcı Hakaret Unsuru Taşıyan Temelde Suç Olan Bir Emri Yerine Getirmişler Aynasız Arkadaşlar.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

by_kamu bunu yazdı:

HaYVaN bunu yazdı:

by_kamu bunu yazdı:

diyarbakırspor tarafarının ne zaman Türk Bayrağı Açtığını Gördünüz? Yada ne zaman "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" diyerek stadı inlettiğini duydunuz. ?

lafım ona Bursa'da yapılanlar çok yerindeydi. Görünen köy klavuz istemez hocam. Hepsi için demiyorum ama %80 i öyle..

Pkkyı senin gibi zihniyetler var ediyor haberin yok. Ya da var haberin bilinçli böyle davranıyorsunuz. 

tabi ya pkk 1994-1995 sezonunda yine olaylı bi maçtan sonra oluştu..

hocam dalga mı geçiyorsun. Adamlar o zaman kanıtlasınlar.

diyarbakır artık pkk ile eşlemiş durumda (çok üzücü.) Ama diyarbakırlıların buna bir itirazı yok, yada var ben göremiyorum

toplansınlar abi eylem yapsınlar ama harbi kitle olcak. (dtp! mitinklerindinden) fazla insan olcak, ben o zaman inanırım..

Kimsenin umurumda değil. o zaman gerekli yerde gerekli sloganda tepki verilir. 

ayrıca diyarbakırspor taraftarına yapılan muamele her taraftara yapılıyor.

Deplasman tarafındaysan her tarafın aranır, bunu diyarbakır ile özleştirmeye gerek yok.

Hocam Allah Aşkına Emrivaki Empoze Konumu Hardlığındaki İstemler le Dolu Fikirlerini Kime Diyorsun Ben Anlıyamıyorum, Bir Süredir İzlemliyorum seni... 

Sen Nerden Biliyorsun Yapmadıklarını. Bırak Allahınızı Seversiniz, Oynamayın Milletle, Milletimiz Gayet İyidir. Kürdüyle Türküyle Kahraman Ve Aslında Çalışkan Olan Milletimiz, Senin Bu İstemlerinle Birleşemez. Sen Diyor Ben, Denizci Marşı Diyorum O Niye Demiyo, Sen Canın Çekince Dediğinde O Dememişse O Suçlu. Hocam Demogoji Bu Fikir Yaklaşımlarıdır Esasen. 

Tamam Burada Bir Topluluğa Hitap ediyorsun, Kesin İbareler ile Tartışamayacaksan, Bari Seyirci Kal Hocam. Öğren Öğret.... Nedir Allah Aşkına Yok Evimin Duvarını Boyamadığı için Kötüdür. Yok Tüm Kürtler Ben Biliyorum Esrarcıdır, Eroyincidir. Yok Bilirim Hepsi Bombacıdır. Silah Kaçakçısıdır, Örneklemeler Arttırılabilir.

Bırakın Hocam yahu. Tartışmak bu değildir...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DePrEm
    DePrEm's avatar
    Erkek

g2k saçmalıyorum öylemi işinize gelmiyen her içerik saçma yani bursa iyi yaptı kürtler pistir kırodur yazsam belki saçmalamamış olurdum ama sizin şablon sınırlarınızı ihlal edince direk abese iştigal etmiş buyuruyoruz beyefendi. şimdi bu konuda sürekli kürtler öyle yapmasa böyle yapsa şöyle olur yapmazsa şöyle olacağına böyle olur  muhabbeti dönüp dolaşıyor şimdi herkes yok kürtler pkk yı destekliyor nasıl destekler dtp ye oy vermesinler yazmış eyv anlıyorum yani empati kurunca bazı konularda hak veriyorum canınız yanmıştır bunuda anlıyorum ama kimse ulan nerden çıktı bu pkk gökten zembille inmediya diye söylenmiyor arkadaşlar biraz araştırın araştırmalarınızın neticesinde göreceksiniz ki pkk nın oluşumunda tc. devletinin ne büyük katkıları var. yani pkk nın kernelini kenan evren kodlamıştır daha sonra atatürk ve bayrak gibi kutsal sayılabilecek unsurlar kamuflaj olarak kullanılıp bu kernele temalar programlar ve plug-inler oluşturulmuştur. pkk yı zerre kadar sevmem ama buna binayen devleti ve politikalarıda sevmem özümde çok humanist bir insanımdır ama devlet tek bir insandan oluşmamaktadır binlerce ne olduğu belirsiz insanın biraraya gelmesi ile yapılanan devlet adındaki oluşumun başındakiler ne yazıkki o oluşumun mozaiği olan sizlerin gözüne çektikleri perde ile istedileri gibi at koşturuyorlar ülkemin siyaset meydanlarında.

g2k gibilerde kalkıp o perdeden ufacık bir delik açıpta azbuz birşeyleri görmeye çalışan benim gibilerin saçmaladığını düşünürler ama tefekkürden yoksun bu ve bunun gibi canlılar aslında saçmalayanın kendileri olduğu gerçeğini kesinlikle kabul edemezler.

clio küfür değilde sadece anlık bir reflex diyelim dostum kusura bakma.

Yuksekten Uçanlardan Uzak... // insanlara güvenmemem konusunda insanlara güveniyorum...
Toplam Hit: 11457 Toplam Mesaj: 117