folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Donumuza Kadar Arandık.

Donumuza Kadar Arandık.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

DarkSkull bunu yazdı:
    -----------------------------

ShockMan

30 000 şehit vermemize neden olanlar, ülkenin milli gelirinin büyük kısmına mâl olanlar bizim değil kimse kusura bakmasın. Karstaki adam Kürt değil mi de pkk sayısı az. Geçen sen ne demiştin: "Türkler'in  çok olduğu yerde seslerini çıkartamıyorlar". O zaman sana göre tüm Kürtler pkklı ama az oldukları yerde sesini çıkaramıyor. Sen öyle san! Çok yakınım olan Karslı tanıdıklarım var kusura bakma hiçbiri o düşüncede değil. Benden daha çok pkk düşmanları bile vardır. Az olmakla alakası yok. İnsanın içinde olacak. Kürtlere yapılan işkence konusunda da iyi olmuş beter olsunlar demiyorum. Haklı olanlar da vardır haksız olanlar da ama bana göre yanlış yapıldı. Kuruyla beraber yaş da yanar derler ama o olaylarda ne var ne yok yanmış.

Siz pkk için söylenenleri üzerinize alındıkça, pkk'yı kınamadıkça, onları masum gördükçe, herşeyi devletten bekledikçe, bu devlet de böyle devam ettikçe bu konu nah çözülür. İstedikleri kadar açılım yapsınlar bakalım ne olacak.

İyi Hocam, O Zaman Kusura Bakma, Bu Çocuk Doğacak. :D Başka Ne Diyebilirimki, Yani Bir Kere Allah Hepimizin Gözünü Kör Etmiş. Demeti Dağıtmamızı İstiyen Düşmanlarımız, Satın Aldıkları, Neyse Ben baydım. Anlatıyorumda Bir Arpa Yol Gidilemiyo. Beni İlgilendirmiyor. Çok Çok Çocuklarımı Güvenli Bir Yere Götürürüm. Bu Yaştan Sonra Bana Düşen bu.! Siz İçerde Birbirinize Ne Yapıyorsanız Yapın Beni İlgilendirmez... Bana ne yahu, Keyfime Bakarım ben. :)

Depremcim, Boş ver yahu, Az Daha Konuşsan Pkk Lı, İlan Edecekler seni. Boşa Yazıyorsun. Nefret Fena Körüklemiş Milleti. Biz Bişey yapamayızki. Ayrıca Unutma Kavgada Bile Ne Oluyorsa Hep Arada Sakinleştirmeye, Barıştırmaya Uraşanlara Oluyo. Çekil Geri Beni Dinlersen. ;)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    DePrEm bunu yazdı:

attackatak lan göt hoşafı sen türk milliyetçiliği yapınca amenna biz kendi ırkımızı ve sorunlarımızı dile getirince karın ağrısı yok öyle yağma seninde yahudininde pkk nında a.q ha sen ha apo aynısınız lan göt lalesi biz burada bir şeyleri dile getirip doğru diye bilinen yanlışların aslında doğru olmadığını elimizden geldiğince anlatmaya çalışıyoruz. asıl maşa sen ve senin gibi ibnetörler lan t.c derim tabi lan t.c açılımı türkiye cumhuriyeti değilmi ha cehaleti dışa vurmuş angut kürtler kelimeleri kısaltaraktamı kullanamaz öyle bir kaidemi var hakiki yavşak. canınız yanmışı şehitleri kastederek kullanmadım ama bu tavrın ile olayları nerelere çekmeye çalıştığın ap açık ortada kaldıki bu güne kadar doğuda en az türk kökenli vatandaşlar kadar kürt kökenli vatandaşlarda şehit olmuştur. imitasyon türk seni. son olarakta ulan kürtler kadar yahudilerden nefret eden başka bir ırk daha varmıdır ki gidip yahudiler ile işbirliği yapmamızdan bahsediyorsun. senin gibi ergenekoncuların işini elinden almak bize düşmez şaronun uşağı. benim kalkıp canınız yanmıştır dememin mimarı sen ve senin gibilerdir sürekli bizi ırkımızdan dolayı dışlayıp öküzce ve promili doruklarda olan o 5 para etmez yaklaşım tarzlarınız. her asker kardeşimdir.

site yöneticileri şimdi kalkıp beni banlıyacaklar ama bu dallama beni tahrik ettiği halde sitedeki varlığını devam ettirecek objektifliğin dorukları bu olsa gerek.

Siktir git amcık!.Forumu takip etsen defalarca Türk-Kürt kardeştir dedim.Hümanistim diye geçinen faşist piç!.Herkes kimin ne halt olduğunu çok biliyor.

Kimse benim Türkiye'me laf edemez! Amcık ağızlıya bak ulan!!! Utanmasa soykırım yaptınız diyecek götveren!...

Zaten anlatmak istediğimiz o.Bu orospu çocukları bizi öldürdüğü kadar en az sizi de öldürüyor!! Ama senin gibiler zaten cehalet içinde kalmış doğuda ki kürt kardeşlerimizin kafasını bu tür boş ve gerçeğe dayanmayan şeylerle dolduruyor.

Siktiğimin öküzü!. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DePrEm
    DePrEm's avatar
    Erkek

attackatak moloz yığını az önce aponun a.q dedim gördün değilmi seninde a.q bir insan sevip saydığı birine a.q dermi embesilmisin ki öylesin öyle olmasan kalkıp bana pkklısın demezsin. kürtleri savunmak için illa pkk lımı olmak gerekiyor ? değilim ulan ama ölümüne kürdüm. ha bu batıda 1 ayda geçindiğin para ile doğuda 3 ay geçinirsin muhabbetine gelince. batıda 1 ayda kazandığın parayı doğuda 3 ayda kazanabiliyormusun ki harcıyasın beyni ham bebe. nifakçı gıybetçi aşağılık.

senin götünü tüm kürtler ve gerçek türkler siksin sen çık e-5'e lan dallama türkiyeme laf edemezsin demiş babanın ülkesimi lan öküz senin oldugu kadar misak-ı milliye sınırları içerisindeki tüm insanların ülkesidir türkiye türkiyede oyuncak gibi bahseden gudubete bakın. senin o ağzını sikerdim ama yarrağıma yazık lan ağzına versem bile prezervatif takarım ne malum aıds falan kaparız am gibi ağzın var.

Yuksekten Uçanlardan Uzak... // insanlara güvenmemem konusunda insanlara güveniyorum...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Off Attack Neden Bu Kadar Depreme Sert Gidiyorsun Anlamıyorumki, Gerçekten Bi Hava Al bişey yap Gel, Bak Yazıların Çok Kalp Kırıcı. Farkındamısın. Bu Kadar Gerileceksen Girme Hocam Bu Tür Tartışmalara.

Yazık Onunda Kalbi var. Ama Sen başlattın Önce. Gördüğüm Kadarla.! Bırak Yahu Buradan ne desek Bastıkları Düğmenin etkisi Azalacakmı, Yada Türkiyede Bişeyler Düzelecekmi, Yada Daha Kötü Olacakmı.?

Bu Kadar Neden Geriliyoruz Ve Birbirimizi Geriyoruz Anlamıyorum.

Edit: Buyrun Deprem de başladı.. :( Gelde Ayıkla Pirincin taşını.!!!

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    DePrEm bunu yazdı:

attackatak moloz yığını az önce aponun a.q dedim gördün değilmi seninde a.q bir insan sevip saydığı birine a.q dermi embesilmisin ki öylesin öyle olmasan kalkıp bana pkklısın demezsin. kürtleri savunmak için illa pkk lımı olmak gerekiyor ? değilim ulan ama ölümüne kürdüm. ha bu batıda 1 ayda geçindiğin para ile doğuda 3 ay geçinirsin muhabbetine gelince. batıda 1 ayda kazandığın parayı doğuda 3 ayda kazanabiliyormusun ki harcıyasın beyni ham bebe. nifakçı gıybetçi aşağılık.

senin götünü tüm kürtler ve gerçek türkler siksin sen çık e-5'e lan dallama türkiyeme laf edemezsin demiş babanın ülkesimi lan öküz senin oldugu kadar misak-ı milliye sınırları içerisindeki tüm insanların ülkesidir türkiye türkiyede oyuncak gibi bahseden gudubete bakın. senin o ağzını sikerdim ama yarrağıma yazık lan ağzına versem bile prezervatif takarım ne malum aıds falan kaparız am gibi ağzın var.

gerçek Türklermişmiş.Ulan 5 soyuma kadar araştırabildim karaman dan gelme safkan Türk'üm.Evet Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi bu ülke Türk gençliğinin, yani benim.Bu sözü söyleyebilme yetkisini Atamdan aldım.Sen ne karışabilirsin göt!!

Yazdıklarınla nasıl bir piç kurusu olduğunu çok iyi belli ediyorsun!!benim için Kürt ya da Türk olduğun önemli değil adam olman önemli.Sen de adamlık yok!! Senin "pkknın dağa çıkmasında Türkiye'nin rolü var" diye savunduğun şerefsizler adam gibi karşımıza çıkamıyor!!Vur-kaç yapacak kadar şerefsiz bireyleri büyük çoğunluğunuz savunuyor.Ona rağmen hala kardeşimizsiniz diyoruz.Bu bizim asaletimizdir.Senin ise yaptığına bak!! Biz çocukluğumuzda sizinle saklambaç, futbol vs.. tarzı oyunlar oynarken hiçbir zaman ırkınızla seslenmedik, adınızla seslendik.Şimdi ise sen ve senin gibi zihniyetsiz piç kuruları yüzünden bu halk birbirine düşman oldu.

Gidin önce aşiretlerinizi dağıtın köy ağalarınızdan kurtulun!! 30-40 tane enik yapıp dağa süreceğinize ağalarınızın üstüne sürün!! Sen gel benim öğretmenimi öldür, yatırımlarımın içine et, otobüsleri durdurup mühendislerimi katlet üstüne bir de onlarca çocuk yap ve bana iş bul de.... Bu ülke de tek doğu kısmı değil herkes aç, herkes işsiz!! Pkk'nın olduğu dağlarda ki köylere beleş elektrik, su, yakıt vermemiz yetmiyor bir de üstüne maaşa bağlıyoruz daha ne? 

dipnot: sen kürtçülük yap yap sonra da aponun a.q. de.Alttan alttan Türkiye'yi saçma sapan fikirlerle kötüleyip sonra da can alıcı sözü söyleyip aradan sıyrılmak ne güzel be aslanım...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    attackatak bunu yazdı:

gerçek Türklermişmiş.Ulan 5 soyuma kadar araştırabildim karaman dan gelme safkan Türk'üm.Evet Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi bu ülke Türk gençliğinin, yani benim.Bu sözü söyleyebilme yetkisini Atamdan aldım.Sen ne karışabilirsin göt!!

Yazdıklarınla nasıl bir piç kurusu olduğunu çok iyi belli ediyorsun!!benim için Kürt ya da Türk olduğun önemli değil adam olman önemli.Sen de adamlık yok!! Senin "pkknın dağa çıkmasında Türkiye'nin rolü var" diye savunduğun şerefsizler adam gibi karşımıza çıkamıyor!!Vur-kaç yapacak kadar şerefsiz bireyleri büyük çoğunluğunuz savunuyor.Ona rağmen hala kardeşimizsiniz diyoruz.Bu bizim asaletimizdir.Senin ise yaptığına bak!! Biz çocukluğumuzda sizinle saklambaç, futbol vs.. tarzı oyunlar oynarken hiçbir zaman ırkınızla seslenmedik, adınızla seslendik.Şimdi ise sen ve senin gibi zihniyetsiz piç kuruları yüzünden bu halk birbirine düşman oldu.

Gidin önce aşiretlerinizi dağıtın köy ağalarınızdan kurtulun!! 30-40 tane enik yapıp dağa süreceğinize ağalarınızın üstüne sürün!! Sen gel benim öğretmenimi öldür, yatırımlarımın içine et, otobüsleri durdurup mühendislerimi katlet üstüne bir de onlarca çocuk yap ve bana iş bul de.... Bu ülke de tek doğu kısmı değil herkes aç, herkes işsiz!! Pkk'nın olduğu dağlarda ki köylere beleş elektrik, su, yakıt vermemiz yetmiyor bir de üstüne maaşa bağlıyoruz daha ne? 

dipnot: sen kürtçülük yap yap sonra da aponun a.q. de.Alttan alttan Türkiye'yi saçma sapan fikirlerle kötüleyip sonra da can alıcı sözü söyleyip aradan sıyrılmak ne güzel be aslanım...

Hocam zevkle takip ediyorum yazdıklarını, daima yanındayım ;) 

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DePrEm
    DePrEm's avatar
    Erkek

attackatak lan şeceresine soktuğum dejenere olmuşsun farkında değilsin asıl piç kurusu sensin tescilli piç kurusu. gazi Mustafa Kemal Türk Gençliği ile ırkı türk olanları kastetmiyor Türkiye Gençliğini kastediyor bende bir türkiye genciyim her ne kadar senin götün kaşınsada.

amcık ağzı yazdıklarım gerçekler sen polyana oldugun icin benim gerçeklerim senin pespembe hayal dünyanda gri tonlar estirmiş olabilir kaldı ki kimse senin için yaşamıyor ve kendi görüşlerin dışında başkalarınında kendilerine ait görüşleri olduğu gerçeğini inkar edemezsin hadi diyelim inkar ettin çokta "SİKİMDE"

aşiret demişsin lan doğuda o eski zamandaki aşiret sistemimi kaldı sen maho ağa dönemlerinden kalma o serçe beynini bir an önce update etmelisin bu kafa seni fazla ileriye götürmez senin ilerin benim 10 yıl öncem olur ancak.

son olarakta konuyu takip eden arkadaşlar ben yazdığım hangi cümlede pkk veya apoyu ihya ettim ki bu dallama durmadan bana pkk ve apoyu sayıklayıp duruyor anlamış değilim. kaldı ki ben 1 numaralı pkk lı adamların böyle senin gibi klavye başında değil yüzüne karşı yanlış yaptıklarını söylemiş biriyim göt lalesi.

Yuksekten Uçanlardan Uzak... // insanlara güvenmemem konusunda insanlara güveniyorum...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Bu ülkede Tek milli kimlik vardır Oda Türk Milletidir.

Türk Milleti herkezin algıladığı gibi biraz geç tepki verir. Sonradan harekete geçen algısı vardır. Bizim millet sabırlıdır tevekkül içerisindedir.Fakat o bir yere bi çizgiye bi hatta kadardır. Ondan sonra neyi nasıl yapacağını herkese gösterir.

Delik Torbaya Arpada konmaz Buğdayda.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    DePrEm bunu yazdı:

Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir..

Mustafa Kemal Atatürk!

Ayrıca hangi sözünde Türkiye Gençliği diyor bana gösterir misin ?

Boş boş konuşma! Allah'ım! Türkiye Gençliğini kastediyormuş. 

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DePrEm
    DePrEm's avatar
    Erkek

Branxian lan beyinsiz sen resmen atatürk ayrım yapmış diyorsun sadece türkler bu ülkede yaşar diyorsun malmısın lan bölücü. neyse ben traş olup yatacağım meydan sizin gibi sivrisineklere kaldı sabaha kadar vızzzz diyip durursunuz sakın götlük edip aşırı küfüre kaçma küfürüde tadında bırak. iyi geceler. gerçek türk kardeşlerim.

Toplam Hit: 11544 Toplam Mesaj: 117