Donumuza Kadar Arandık.
-
DePrEm bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper neyi canlı canlı gördün görmek istediklerinimi yada işine gelenlerimi peki hiçmi diyarbakıra veya diyarbakırsporlulara haksızlık yapılmıyor neden onları görmüyorsunuz. neyse görünen köy klavuz istemez değilmi?
-----------------------------Hoca bak tekrar söylüyorum tehdit algılandıysa güvenlik sıkılaşır bu kelimemi anlayacak yaşta olduğunuzu sanıyorum diyarbakıdaki maçda polise taş atılmadımı ozaman fox izliyodum canlı yayında verdiler illa kapak için videomu istiyorsunuz anlamıyorum ki yalanmı söylüyorum
+ olarak adam akıllı 3-5 maç geçerse daha ortalık yatışır ve rahatlanır ama tehdit algılandığı sürece bu olur.
Otistiq
içinizdeki çürükleri ayırın derken bunu demek istedim tarafdar olarak aranızda çürükleri barındırmazsanız zamanlar bunlar geçer göreceksiniz.
aynı şeyi konuşuyoruz ama farklı yerden dolaşıyoruz
-
Adana köprü başı
Otur saraya karşı
Gel beraber gezelim
Dosta düşmana karşı
Vur çapayı çapayı
Vur kazmayı kazmayı
Kız başına bağlamış
Oyalı da ipek yazmayı
Pamuk içinde çiğit
Elinde altın divit
Hem sararmış hem solmuş
Bir kız için bir yiğit
Vur çapayı çapayı
Vur kazmayı kazmayı
Kız başına bağlamış
Oyalı da ipek yazmayı... -
Diyarbakırspor taraftarının çoğunun pkk sempatizanı olduğunu düşünüyorum. olmayanı da vardır o ayrı. %70 inin dtpye oy verdiği bir ilin taraftarlarının çoğunun pkk'ya karşı olduğunu söyleyemezsiniz. ha bu Bursa'da yapılanları haklı çıkarır mı tabi ki çıkarmaz. o taraftarların içinde 1 tane bile "Ne Mutlu Türküm Diyene" diyebilen adam varsa yapılanlar ayıptır. ama bu kadar da Bursa taraftarının üstüne gidilmemeli. Diyarbakır suçu kendinde aramalı.
facebook hesabı olanlar şunuizleyebilir olmayanlar için vimeo'ya attım ama approximately yapıcakmış.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1062313897971
-
DJ_Alper sende bizim yazdıklarımızı idrak edecek kapasiteye sahipsin yani en azından ben öyle görüyorum ama bak polise taş atılması ile stada girerken donuna kadar aranmak arasında ay ile güneş kadar fark var. gelmiş asayişten bahsediyorsun polis öyle yaparak asayişi sağlayamaz sadece kabuk tutmaya yüz tutmuş yaraları kaşımaktan öteye gidemez. empatiden yoksun adamlarsınız biraz kendinizi kürtlerin yerine koyun size bu kadar saldırılsa kin duyulsa hakkınız yense eyv. çok şükür mü derdiniz. şimdi zındığın teki çıkacak kürtlere kim ne yapmış diyecek bende basacağım 30 yılda yapılanları konu uzayıp gidecek. dj alper seni eskiden beri tanırım taa savsak.com zamanından beri yani bu alemde pek yeni sayılmazsın yani şimdi bu 2 günlük tıfıllardan biri olsan kaale almam ama değilsin yani senden ricam biraz empati kurman.
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------Diyarbakırspor taraftarının çoğunun pkk sempatizanı olduğunu düşünüyorum. olmayanı da vardır o ayrı. %70 inin dtpye oy verdiği bir ilin taraftarlarının çoğunun pkk'ya karşı olduğunu söyleyemezsiniz. ha bu Bursa'da yapılanları haklı çıkarır mı tabi ki çıkarmaz. o taraftarların içinde 1 tane bile "Ne Mutlu Türküm Diyene" diyebilen adam varsa yapılanlar ayıptır. ama bu kadar da Bursa taraftarının üstüne gidilmemeli. Diyarbakır suçu kendinde aramalı.
facebook hesabı olanlar şunuizleyebilir olmayanlar için vimeo'ya attım ama approximately yapıcakmış.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1062313897971
-----------------------------ha buna ne demeli şehitler ölmez derken diyarbakır tarafdarı neden ıslıklıyo 3-5 kişi değil hemen hemen hepsi?
-
YaSevYaTerkEt bence sen bu konuyu terket sen adrenalini yükseltmekten başka hiç bir işe yaramıyan basit malukatın tekisin. biraz altan almayı öğren. tıfıl
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------DePrEm bunu yazdı:
DJ_Alper neyi canlı canlı gördün görmek istediklerinimi yada işine gelenlerimi peki hiçmi diyarbakıra veya diyarbakırsporlulara haksızlık yapılmıyor neden onları görmüyorsunuz. neyse görünen köy klavuz istemez değilmi?
-----------------------------Hoca bak tekrar söylüyorum tehdit algılandıysa güvenlik sıkılaşır bu kelimemi anlayacak yaşta olduğunuzu sanıyorum diyarbakıdaki maçda polise taş atılmadımı ozaman fox izliyodum canlı yayında verdiler illa kapak için videomu istiyorsunuz anlamıyorum ki yalanmı söylüyorum
+ olarak adam akıllı 3-5 maç geçerse daha ortalık yatışır ve rahatlanır ama tehdit algılandığı sürece bu olur.
Otistiq
içinizdeki çürükleri ayırın derken bunu demek istedim tarafdar olarak aranızda çürükleri barındırmazsanız zamanlar bunlar geçer göreceksiniz.
aynı şeyi konuşuyoruz ama farklı yerden dolaşıyoruz
Hayır aslında biraz farklı konuşuyoruz.. Eğer varolan tabu yıkılmazsa" Dbakıra bakılan bakış açısı" sorundan kimse çözüm için adım atamaz... En basitinden çürükleri çıkart diyorsun çıkart demek kolaydır peki kim sevgilisinden 1dk -1saat-1hafa içinde ayrılabilir ? futbol bu fanatizm bu kalkp adamı nasl çıkartıcn yavas yavas o bilinci yerlestirmek varken ki buda olacaktır kalkıp direkt lafla ,öfke ile taaruza kalkmak biz gençlere bence yakışmıyor " Keşke sorun çıkmasaydı ne güzel olur " demek warken " Tabi Dbakır spor bu normaldir" demek nekadar doğru ? İşte bundan bahsediyorum ben önyargıdan bahsediyorum... En basitinden yakın zamada oynanan Türkiye-Çek.C / Türkiye-Hırvatistan Maçlarında çığlık çığlığa kucaklaşan insanlardan bahsediyoruz.. Lütfen bukadar yıkıcı olmayalım yapıcı olmaktır en güzeli... -
DJ_Alper bak tekrar tekrar replay yapıyoruz yani hep aynı yerdeyiz oradaki taraftarın tepkisi şehide değil özel olarak kendilerine karşı söylenmesine anlatabiliyormuyum.
-
DePrEm bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper sende bizim yazdıklarımızı idrak edecek kapasiteye sahipsin yani en azından ben öyle görüyorum ama bak polise taş atılması ile stada girerken donuna kadar aranmak arasında ay ile güneş kadar fark var. gelmiş asayişten bahsediyorsun polis öyle yaparak asayişi sağlayamaz sadece kabuk tutmaya yüz tutmuş yaraları kaşımaktan öteye gidemez. empatiden yoksun adamlarsınız biraz kendinizi kürtlerin yerine koyun size bu kadar saldırılsa kin duyulsa hakkınız yense eyv. çok şükür mü derdiniz. şimdi zındığın teki çıkacak kürtlere kim ne yapmış diyecek bende basacağım 30 yılda yapılanları konu uzayıp gidecek. dj alper seni eskiden beri tanırım taa savsak.com zamanından beri yani bu alemde pek yeni sayılmazsın yani şimdi bu 2 günlük tıfıllardan biri olsan kaale almam ama değilsin yani senden ricam biraz empati kurman.
-----------------------------savsak.com a hiç üye olmadım :) karıştırıyosundur
ayrıca ben van doğumluyum aslen Erzurumluyum doğuluyum bir çok kürt arkadaşımda vardır çevremde o arkadaşlarımı dışlayanlara çok kızarım.
ama bu olay farklı bak yukardaki video ya
DePrEm
şehide değil onlara :) hocam şu durumda diyarbakır spordanda vatan için söz gelseydi bak o olurdu yuhlama olmaz. anlamıyorsun
-
DePrEm bunu yazdı:
-----------------------------YaSevYaTerkEt bence sen bu konuyu terket sen adrenalini yükseltmekten başka hiç bir işe yaramıyan basit malukatın tekisin. biraz altan almayı öğren. tıfıl
-----------------------------Oldu abi terkediyorum :)
Vur çapayı çapayı
Vur kazmayı kazmayı
Kız başına bağlamış
Oyalı da ipek yazmayı