folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Donumuza Kadar Arandık.

Donumuza Kadar Arandık.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

diyarbakırspor tarafarının ne zaman Türk Bayrağı Açtığını Gördünüz? Yada ne zaman "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" diyerek stadı inlettiğini duydunuz. ?

lafım ona Bursa'da yapılanlar çok yerindeydi. Görünen köy klavuz istemez hocam. Hepsi için demiyorum ama %80 i öyle..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renato
    Renato's avatar
    Erkek

by_kamu bunu yazdı:
    -----------------------------

diyarbakırspor tarafarının ne zaman Türk Bayrağı Açtığını Gördünüz? Yada ne zaman "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" diyerek stadı inlettiğini duydunuz. ?

lafım ona Bursa'da yapılanlar çok yerindeydi. Görünen köy klavuz istemez hocam. Hepsi için demiyorum ama %80 i öyle..

Sayın önyargılı arkadasım mac boyunca bir seye dikkat ettim.Ve bizim qousında dediki ;

ya kardeş bu takım istiklal marsına saygı gösteriyorsa daha ne . İstiklal marsında maraton tribünü tamamen ayaktaydı.Ve cokda düzenliydiler .

UZAKTAN YAKINDAN SİAYEST İLE ALAKASI YOKTU

ayrıca konu üstüne siyaset olmasın lütfen.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

mac Adana"da, gelenlerin çoğu büyük ihtimalle adana kentinin halkıdır. Ayakta marş okumaları gayet normal.

siyaset yapmıyorum. ayrıca 1 maçta reklam olsn dıye saygılı olmuş olabiliceklerinide göz önünde bulunudur. ve tekrarlıyorum hepsi değil..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renato
    Renato's avatar
    Erkek

Mac adanada ama gelenlerin hepsi taraftar grupları idi ve diyarbakır halkı idi.Gurbetci yada baska sekilde  :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renato
    Renato's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Ayrıca bu uygulamayı yapanların bi yerine bişeyler :\

Sayesinde Diyarbakır'lı pkk sempatizanı oluyor.

Bursadaki bağırır pkk dışarı başka yerde adam maça gider donunu ararlar. Velhasılkelam Diyarbakırlıya piç muamelesi yaparlar.

Netice olarak bu vatanı bölme yolunda büyük yol katetmiş olurlar.

Geçen LM dergisinde bir karikatür gördüm onu koyayım:

%3capa%3c934.jpg 

Bu süper olmus ya :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

by_kamu bunu yazdı:

Pkkyı senin gibi zihniyetler var ediyor haberin yok. Ya da var haberin bilinçli böyle davranıyorsunuz. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Renato bunu yazdı:

Sayın önyargılı arkadasım mac boyunca bir seye dikkat ettim.Ve bizim qousında dediki ;

ya kardeş bu takım istiklal marsına saygı gösteriyorsa daha ne . İstiklal marsında maraton tribünü tamamen ayaktaydı.Ve cokda düzenliydiler .

UZAKTAN YAKINDAN SİAYEST İLE ALAKASI YOKTU

ayrıca konu üstüne siyaset olmasın lütfen.

:) kürtlerin bir çoğuda böyle devlet bize bunu yaptı şunu yaptı.Kablo kopar elektrik kesilir hoop bakın kürt olduğumuz için.Başka birşey olur hop kürt olduğumuz için.Şimdi bi gazla açılım maçılım.

kardeşim devlet gözünde herkes eşittir.Oy toplamak için açılım hikayesine giremeye gerek yok.

http://www.sanliurfa.com/news_detail.php?id=11718

http://www.futbolistan.net/tag/diyarbakir-fenerbahce-olaylar

kimse buraya gelip kürt olduğumuz için donumuza kadar arıyorlar demesin.

Kürt olduğunu için değil saçma taraftarlık yaptığınız için arıyorlar.

-----

Bende eses maçlarında gerke deplasmanda gerek bşaka yerde gittim.Yeri geldimi bizimde götümüzün içini aradılar.Bizde kalkıp Türk olduğumuz için mi diyelim ?

herşeye gocunuyorsunuz, sürekli kürt'üz bize böyle yapıyorlar diye olmayan birşeyi var gibi gösteriyorsunuz.Psikolojik savaştır bu.Kimler başlatıyor net değil ama bütün kürt halkının zihniyetine sokmuşlar onlar destekliyor.

---

sen 1 mayıs gösterilerinde polislere molotof kokteyli atarsan bir sonraki sene polisler 1 mayıs ı kutlamana izin vermez, sen maçlarda taşkınlık yaparsan götüne kadar ararlar.

Kürt olduğunuz için değil adam olmadığınız için.Burdaki adam olmadınız sözünüde tutup başka yerden algılamayın.Taşkınlık yapan, şerefsizce davranan adamlaradır.

Eskişehirli taraflar arasında da vardı böyle tipler.

Dün nefer grubu küfür etmemek için yazı astı.Bandomuz var.Biz temizliyoruz içimizdeki pisliği.Devlet bize esesli olduğumuz için artistlik yapıyor diye mıymıntılık yapmıyoruz.

Kurunun yanında yaşta yanar.Polislerin hiç suçu olmayan insanlara neler yaptığını bilirim.O taşkınlık yapanlar içindir.Fakat biz polisler bize esesli olduğumuz için yapıyorlar demiyoruz bunun yerine içimizdeki şerefsizleri dışlıyoruz

---

küçük kız çocuğu gibi ağlayacağınıza içinizdeki şerefsizlerden arının.Hem kürt olarak hemde taraftar olarak herkes size saygı duysun.bune ya yetti yıllardır kürt olduğumuz için böyle şöyle..Bizede neler yapılıyor biz yakınıyor muyuz 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

by_kamu bunu yazdı:

mac Adana"da, gelenlerin çoğu büyük ihtimalle adana kentinin halkıdır. Ayakta marş okumaları gayet normal.

siyaset yapmıyorum. ayrıca 1 maçta reklam olsn dıye saygılı olmuş olabiliceklerinide göz önünde bulunudur. ve tekrarlıyorum hepsi değil..

hoca içlerinde sağlam adamlarda var.Maçlara gitmedin galba yada sürü psikolojisini bilmiyorsun.Pkklı 3-5 şerefsiz birşey başlatır o kargaşada hepsi birşey yapar.

Tekrar diyorum bize böyle yaptılar kürt olduğumuz için demek yerine bi zahmet içlerindeki pislikleri temizlesinler.

Eskişehirspor bu konuda bir çok şey yaptı.Hem diyarbakırspor taraftarı hemde kürtler birazcık örnek alsalar büyük şeyler değişir. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

by_kamu bunu yazdı:

Pkkyı senin gibi zihniyetler var ediyor haberin yok. Ya da var haberin bilinçli böyle davranıyorsunuz. 

tabi ya pkk 1994-1995 sezonunda yine olaylı bi maçtan sonra oluştu..

hocam dalga mı geçiyorsun. Adamlar o zaman kanıtlasınlar.

diyarbakır artık pkk ile eşlemiş durumda (çok üzücü.) Ama diyarbakırlıların buna bir itirazı yok, yada var ben göremiyorum

toplansınlar abi eylem yapsınlar ama harbi kitle olcak. (dtp! mitinklerindinden) fazla insan olcak, ben o zaman inanırım..

Kimsenin umurumda değil. o zaman gerekli yerde gerekli sloganda tepki verilir. 

ayrıca diyarbakırspor taraftarına yapılan muamele her taraftara yapılıyor.

Deplasman tarafındaysan her tarafın aranır, bunu diyarbakır ile özleştirmeye gerek yok.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

hoca içlerinde sağlam adamlarda var.Maçlara gitmedin galba yada sürü psikolojisini bilmiyorsun.Pkklı 3-5 şerefsiz birşey başlatır o kargaşada hepsi birşey yapar.

Tekrar diyorum bize böyle yaptılar kürt olduğumuz için demek yerine bi zahmet içlerindeki pislikleri temizlesinler.

Eskişehirspor bu konuda bir çok şey yaptı.Hem diyarbakırspor taraftarı hemde kürtler birazcık örnek alsalar büyük şeyler değişir. 

konu futbol değil ama madem maça gitmiyon diyorsun, eğer bir tribünün lideri sağlam ise o tribünde istenmeyen sloganların atılmasına izin vermez.

3-5 kişiye uymaz tribün, baştaki adama uyar. Deplasmanlara giden kemik tayfa yönlendirir o tribünü ki zaten onları herkez tanır. 

Eskişehiride biliyorum 2 sene önce kupa maçında sizin tribünü biz yönlendirdik, örnek verirken daha seçici ol ;)

Toplam Hit: 11455 Toplam Mesaj: 117