folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Donumuza Kadar Arandık.

Donumuza Kadar Arandık.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Kürt,elini taşın altına sokmadığı,kendine eleştiri getirmediği,içlerindeki pislikleri temizlemediği,bütün sorumluluğu karşı tarafa attığı sürece beşikten mezara hepsi teröristtir.Şöyle derseniz terörrü desteklersiniz böyle derseniz bilmemne olur diyerek yıllarca Türkleri susturdular.Hep şu vardı,"Bakın bize böyle davranmazsanız dağa çıkarız" siktir git çık.Buraya gelipte aman konuşmayın aman susun,kızmasınlar aman terörist olmasınlar alt bilinçi ile sıçıp zıvamanın alemi yok.Konuşun,Türk gençliği istemiyor,ne kürdü nede kürtle iligli herhangi bir olguyu.Bunun nedeni ırkçı yada faşist olunduğundan değil,bir sorun var ortada var ki eleştiriliyor.Ama siz buna ırkçı,faşist diyip,aman konuşmayın yoksa dağa çıkarlar ama he mantığı ile yaklaştıkça nefrette artar şiddette.Kimse evliya değil,hoşgörü beklemeyin.Hoşgörü ancak hakedene gösterilir.Diyarbakırspor ligten çekliyorsa ne mutlu bize tutan yok siktir olup gitsinler.

Lemanında ne bok olduğunu bilmeyen yok sanırım.Onlarca yazar-çizer babasının hayrına ayrılmadı o dergiden.Alanıda vardı hani kazançta yerindeydi fakat sol adı altında kürtçülük yapanların yuvası,kalesi olduğu için bütün değerli çizlerlerini kaybetmiş siktir boktan bir paçavradan farkı kalmamıştır.Bunu ben değil yılların karikatüristleri ayrılma gerekçeleri olarak belirtiyor.

Bir avuç kürdü yıllarca bir bok yapıcakmışlar gibi bir korku ögesi haline getirip,ülkenin olmazsa olmazı ulus devlet anlayaşına balta vurmak maksadıyla kullandılar.Bunu topluma empoze edip karşıt fikirlerin önünü tıkadılar.Bizi etnik azınlıklara hoşgörüsüz olmaya itende üzerimize yıkılmaya çalışınılan diktator yanlısı yaftasıdır.Olmayan bir ideolojinin destekçisi gibi gösterlip mazlum edebiyatı ile yıllarca kendi geminizi yürüttünüz,artık o geminin batma vakti gelmiştir.Bu saatten sonra susana da gök girsin kızıl çıksın.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    by_kamu bunu yazdı:
    -----------------------------

tabi ya pkk 1994-1995 sezonunda yine olaylı bi maçtan sonra oluştu..

hocam dalga mı geçiyorsun. Adamlar o zaman kanıtlasınlar.

diyarbakır artık pkk ile eşlemiş durumda (çok üzücü.) Ama diyarbakırlıların buna bir itirazı yok, yada var ben göremiyorum

toplansınlar abi eylem yapsınlar ama harbi kitle olcak. (dtp! mitinklerindinden) fazla insan olcak, ben o zaman inanırım..

Kimsenin umurumda değil. o zaman gerekli yerde gerekli sloganda tepki verilir. 

ayrıca diyarbakırspor taraftarına yapılan muamele her taraftara yapılıyor.

Deplasman tarafındaysan her tarafın aranır, bunu diyarbakır ile özleştirmeye gerek yok.

Kalkıp slogan atmakla bayrak açmakla Türkiye'yi sahiplenmek olmaz.

Bu ülke kurtuluş savaşını verirken Bursa'nın devşirme bulgar ve göçmenlerden oluşan nüfusu ortada yoktu hacılar... 

Bana koyan da boşnağıdır macarıdır bilmem neyidir gelip bu ülkeyi sahipleniyor. Bir Diyarbakırlı olarak benim dedem savaştı kurtuluş savaşında çanakkale savaşında. Kimsiniz siz bu ülkeyi sahipleniyorsunuz? 

Kimse Diyarbakırlıya Diyarbakırsporluya pkk diye hitap edemez. O kadar.

Ayrıca maç deplasmanda değildi. Sende oluşmuş ya zihniyet Diyarbakır pkklıdır diye :) Ne olursa olsun senin kafanda Diyarbakırlılar haksızdır. Araştırmaya bile gerek duymuyorsun. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek

Çok yerinde bi uygulama bence ne olması gerikiyordu?.

Diyarbakırspor taraftarı hangi maçta yaptığı bir centilmenlikle adını duyurdu.?Yıkıp dökmeketen başka ne verdiler bu ülkenin SPORUNA?

Sonra kuyruklunun biri çıkıp masum bir insanı yaralayacak belkide öldürecek bütün medya olayı polisin üstüne yıkacak.

Herkes hak ettiği gibi yaşar..

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DePrEm
    DePrEm's avatar
    Erkek

By_Kamu denen embesil diyarbakır bu maçta evsahibiydi deplasman takımı değil her ne kadar cezası nedeni ile kendi sahasında oynamasada adanadaki maç'ta ev sahibi statüsündeydi + maçtakilerin % 97'si diyarbakırdan giden taraftar gruplarıydı + ben hemen hemen tüm diyarbakır maçlarına giden fanatik bir diyarbakırspor taraftarı olarak gittiğim tüm maçlarda en pkk lı adam bile istiklal marşında ayağı kalkar sevmese bile sesi çıkmaz yani saygısızlık yapmaz. bursa taraftarı yaptığında haklıydı diyen diğer şovenist arkadaşlar örneğin yasevyterket nickli faşonun her olaya körükle yaklaşmaktaki azmini birazda birlik beraberliğe katkı sağlama yönünde sarfetse eminim ki herşey çok daha güzel olacak + taraftar dediğin böyle olacak demişsin ben kürdüm kürt doğdum kürt öleceğim ama kürt olduğumuz için direk potansiyel terörist olarak görünmemizin akabinide en pkk düşmanı adamlar bile pkk sempatiza kesilebiliyorlar bununla kıvanç duyun... istiklal marşınada türk bayrağınada saygım sonsuzdur + mehmet akif ersoyu çok seviyorum ama ölümüne kürdüm! sırf kürdüm diye tavır alınacaksa eğer "ÇOKTA SİKİMDE"

gelelim sana mr sümsük pardon zumsuk; beşiktaş önünü standında adam bıçalanarak öldürüldü ama bu olayın akabininde her ne hikmetse hiç bir müsabakada bu denli derin bir arama tarama faaliyeti karşılaşamadık kaldıki biz fenerbahçe maçından sonra aldığımız cezaya hiç itiraz etmedik çünkü 3-5 kendini bilmezsin yaptığı siz ve sizin gibi kürt düşmanları tarafından her daim bir savunma aracı olarak kullanılacaktır. son olarak şunu söyleyeyim bursaspor maçında 19 diyarbakır taraftarının başı yarıldı sırf diyarbakırspor olduğu için görmezden gelindi gözlemci hazretleri tecahul-i arif modunda hiç bir şey yokmuş gibi rapor tuttu oysaki diyarbakırspor bayrağı direkten indirilip yakıldı bunu biz yapmış olsak ligden men edilirdik ama yapan bursaydı... + normalde her takım aldığı saha kapatma cezasından sonra maçın oynanacağı stadın belirlenmesi için 3 stad önerisinde bulunur diyarbakır maçın malatya, urfa veya elazığ şehirlerinden birinde oynanmasını talep etti ama maç adanaya verildi yani diyarbakıra bu yaptıkları pisliklerin ve adaletsizliklerin haddi hesabı yok son olarak diyarinsesi.org sitesinde gördüğüm bir yazıyı paylaşma isterim.

Mahmut Özgener icin OSS Sorulari

1. Gozlemci sagirdi.
    2. Gozlemci kordu.
    3. Gozlemcide “Levent korkusu” vardi.
    4. Hepsi

1. “Gozlemcilik” gorevi ve “bi halti goremeyen gozlemci” arasindaki yaman celiski asagidaki kelime gruplarindan hangisinde de vardir sizce Mahmut bey?
    1. Federasyon Baskanligi – Mahmut
    2. Federasyon Yetkilisi– Levent
    3. MHK Baskanligi – Oguz
    4. Hepsi

1. Parasini verenin “PKK disari” yi soylemesi serbest olduguna gore asagidakilerden hangi tezahuratin da stadyumlarda serbest olmasi beklenir sizce Mahmut bey?
    1. “Seriat gelecek dertler bitecek”
    2. “Turkiye laiktir, mollalar Iran’a”
    3. “Ne mozaigi ulann!”
    4. Hepsi

4. Varsayalim ki Levent arkadasi Oguz’a gidip, yaw bu haftaki maca soooyle Diyarbakirspor aleyhine dudukler calacak bir hakem versenize der. Ve Varsayalim ki Levent’i kirmak istemez Oguz. Bu durumda dahi arasan bulamayacagin nitelikteki mukemmel hakemi bulmak icin asagidaki hangi kriterlere uygun hakemi bulmak lazim gelir sevgili Mahmut bey?

1. Hakem mumkunse Bursa sehri ile siki fiki olsun.
    2. Hakem mumkunse eski bir macta Diyarbakirsporlu taraftarlardan yumruk yemis olsun.
    3. Hakemin adi, ne billim, ozturk, yok yok Ozalp.yok en iyisi ozguc olsun.
    4. Kesin olsun,is sansa birakilmasin, hepsi!

Ahmet ve Mehmet gelecek haftaki konuk edecekleri Diyabakirspor macinda Diyarbakirli taraftara agizlarina geleni soylemek ve sooyle bi doyasiya olay cikarmak,ayrimcilik yapmak, sovenizmin doruklarinda gezinmek istemektedir. Fakat PFDK piyasasinda bunun maliyeti 100.000 tl dir. Ahmette 30.000 Mehmette ise 50.000 tl vardir.

5. Yukardaki paragrafa gore 80.000 tle leri olan,paralari yeterli olmayan bu tifillara asagidakilerden hangisinden vazgecmelerini onerirsiniz Mahmut bey?

1. Diyarbakir taraftarina donup Hepiniz o.. cocugunusuz demekten.
    2. Diyarbakir taraftarlarina donup PKK disari diye bagirmaktan.
    3. Diyarbakir taraftarinin ustune yabanci maddeler atmaktan.
    4. Cocuklarin kafa-gozlerini yarmaktan.

6. 80.000 tl lik Diyarbakir-Diyarbakirspor’a hakaret mehmete yetmektedir ve fakat Ahmeti kesmemektedir. Sevgili Mahmut bey, Ahmet doyasiya kufretmek icin ne yapsin sizce?

1. PFDK ya 80.000 tl pesin 20.000 tl 6 taksit onerisiyle gidebilir.
    2. “Doyasiya kufur edebilme ozgurlugu” icin AIHM ye basvurabilir.
    3. PFDK dan “Senfonik tatta kufur edecegiz walla” taahudune karsilik 20.000 tl lik tesvik isteyebilir.
    4. Sehir capinda “Ver parani salla kufrunu” ya da “Sadece ben mi kufredecem lan” kampanyasi baslatip kalan 20.000 tl yi diger taraftarlardan toplama yoluna gidebilir.

7. PFDK ve Federasyon acikladigi son kararlar ile Diyarbakirsporlulara ne demek Istemistir Sevgili Mahmut bey?

1. Ligde istenmiyorsunuz defolun gidin.
    2. Onurunuzla-Gururunuzla oynamanin serbest piyasa degeri topu topu 100.000tl dir, parayi her veren dudugu calabilir.
    3. IBB macinda ortaligi kirin-dokun ki sizi ligden dusurelim.
    4. Hepsi.

8. PFDK Denizlispor, Trabzonspor ve Sivasspor taraftarlarina asagidaki mesajlardan hangisini vermistir Mahmut bey.

1. Bi bursa kadar olamadiniz,ayip size,utanin bee.
    2. Vataninizi sevmiyorsunuz lan siz.
    3. Bursa gibi yapsaydiniz puan kaybetmezdiniz, oh olsun, kume dusun.
    4. Hepsi.

9. Diyarbakir macinda “PKK disari” diye tezahurat yapan bir taraftar grubunun Ermenistan macinda hangi tezahurati yapmasi dogaldir.

1. Asala disari.
    2. Ermeniler disari.
    3. Asalanin…leri..
    4. Maca pfdk bakmayacagi, maca atanacak gozlemciyi Fifa atayacagi icin sikar biraz,yemez, yiyemez: hicbiri.

10. PFDK nin acikladigi kararlarin Diyarbakirlilarda uyandirdigi duyguyu asagidakilerden hangisi ile ozetlemek mumkundur sizce Mahmut bey?

1. Parayi veren dudugu caliyormus.
    2. Bedava mi sandin, para verip aldim, tiridine tiridine tiridine bandim.
    3. Diyarbakirliymis,adi bahtiyar, sucu saz calmakmis ogrendigim kadar.
    4. Hayaaatt beni neden yoruyorsun, MADEM KI GUNAAAAH, OYUNU SEN BOZUYOSUUUNN. Seytan diyor ki YANAS SUNA!!!!!

11. PFDK nin verdigi cezalar gozonune alindiginda, Diyarbakirspor’u konuk edecek bir super lig takiminin taraftarlarinin asagidakilerden hangisini yapmasini bekleyemezsiniz Mahmut bey?

1. Diyarbakirsporu ciceklerle karsilamak.
    2. Hepimiz kardesiz mesaji vermek.
    3. Etle tirnak gibiyiz, bolunmeyiz mesaji vermek.
    4. Hepsi

Nevzat Yucel

Yuksekten Uçanlardan Uzak... // insanlara güvenmemem konusunda insanlara güveniyorum...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Kalkıp slogan atmakla bayrak açmakla Türkiye'yi sahiplenmek olmaz.

Bu ülke kurtuluş savaşını verirken Bursa'nın devşirme bulgar ve göçmenlerden oluşan nüfusu ortada yoktu hacılar... 

Bana koyan da boşnağıdır macarıdır bilmem neyidir gelip bu ülkeyi sahipleniyor. Bir Diyarbakırlı olarak benim dedem savaştı kurtuluş savaşında çanakkale savaşında. Kimsiniz siz bu ülkeyi sahipleniyorsunuz? 

Kimse Diyarbakırlıya Diyarbakırsporluya pkk diye hitap edemez. O kadar.

Bursayı Bulgar yapmışsın hocam yazmadan edemedim. Madem kürtlerin dışlandığını söylüyorsunuz o milletin çocukları olarak dışlanmışlığı iyi bilip başkalarını dışlamaman gerekir diye düşümüyorum.Orada yaşayan insanlar ne olursa olsun bu ülkeyi sewiyolarsa ben ırklarını sorgulamam açıkçası.Nerde halkların kardeşliliği:D

Aklıma Diyarbakırlı bi arkaşımın anlattığı bi fıkra geldi.Yazınla bayağı örtüşüyor.

İki kürt ,Türk olmak için köyün en yaşlısının yanına giderler.

Yaşlı adam dağı gösterek tepede 2 tur atınca Türk olacaklarını söyler:D

Neyse bunlar yola koyulur dağa yaklaşırlar tam tepeye çıkacaklar bakaralar bi uçurum biri fedakarlık yaparak omuzlarında diğer arkaşını yukarı çıkarmak zorundadır.

Biri yukarıya çıkar 2 tur atar diğer arkaşına bakar yukarı çıkmak istiyor.

Sktr la pis kürt der ben artık Türk oldum diyip basar tekmeyi:D

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Dina_Kaki bunu yazdı:

Bursayı Bulgar yapmışsın hocam yazmadan edemedim. Madem kürtlerin dışlandığını söylüyorsunuz o milletin çocukları olarak dışlanmışlığı iyi bilip başkalarını dışlamaman gerekir diye düşümüyorum.Orada yaşayan insanlar ne olursa olsun bu ülkeyi sewiyolarsa ben ırklarını sorgulamam açıkçası.Nerde halkların kardeşliliği:D

Aklıma Diyarbakırlı bi arkaşımın anlattığı bi fıkra geldi.Yazınla bayağı örtüşüyor.

İki kürt ,Türk olmak için köyün en yaşlısının yanına giderler.

Yaşlı adam dağı gösterek tepede 2 tur atınca Türk olacaklarını söyler:D

Neyse bunlar yola koyulur dağa yaklaşırlar tam tepeye çıkacaklar bakaralar bi uçurum biri fedakarlık yaparak omuzlarında diğer arkaşını yukarı çıkarmak zorundadır.

Biri yukarıya çıkar 2 tur atar diğer arkaşına bakar yukarı çıkmak istiyor.

Sktr la pis kürt der ben artık Türk oldum diyip basar tekmeyi:D

Türkiye yaşasın türkiye demek bayrak açmakla vatan sevilmiyor maalesef. 

Bi savaş çıksın bakalım pkk dışarı diyenlerden kaçı bu vatan için savaşıyor :)

Bursalıları bulgar yapmadım. Yerlisi benim başımın tacıdır. Ancak okursan göçmen kesim için kullandım o lafı.

Bu konuyu da tartışmam aklı olan yargılar... Uzadıkça uzuyor yoksa. 

Fıkraya gelince gayet doğru :) Aslı kürt olupta kürtlere it muamelesi yapan adam çok. Benim aslım kürt değil ama çok severim vallahi kürtleri. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DePrEm
    DePrEm's avatar
    Erkek

Dina_Kaki anlattığın fıkra bende şöyle bir önizleme oluşturdu adam kürtken dürüstmüş sözüm ona türklüğe terfi edince kalleşleşmiş yani objektif bakınca böyle bir resim çıkıyor karşıma ama bence türklere haksızlık yapma kardeş hepsi aynı değil. içlerinde çok iyi olanlarıda var bizde olduğu gibi 5 kuruş etmiyenleride var. bazı arkadaşlar dikkatimi çekti kürtler kendilerini eleştirmez yazmışlar yalan külliyen yalan dünyada kürtler kadar kendini eleştiren bir toplum daha yoktur ama bu eleştirileri genelde karşı tarafa söylemezler söylememe sebepleride büyük ihtimal şundan kaynaklanıyor adam heryerde potansiyel suçlu gözü ile bakıldıgının farkında gidip kime karşı kendini eleştirsinki zumsuğa karşımı yasevyaterkete karşımı ?

Blackjack Nicki sap arkadaşım kürtler azınlıkmı sence? bu ülkeyi biz beraber kurmadıkmı öyleyse bu ülke hepimizin azınlık çoğunluk yok + verdiğin tepkilere bakılırsa canın kürt kanı çekiyor gel ısmarlayayım sana ama hazımsızlık yaratabilir.

Son olarak bu konuda kürt kelime geçtiğine göre bu tarz konuların daimi üyeleri xz ve diğerleri birazdan teşrif ederler. pavlov eminim ki sizi tanısa klasik koşullanma deneylerinde o köpeğe ihtiyaç duymazdı hepiniz şartlanmışsınız forumu salyalarınız ile kirletmeyin Gerçek Türkler ve Kürtler Kardeştir Kardeş Kalacaklardır bu vatan hepimizin ve emin ol elin gayri müslimi bu ülkenin kapısına dadandığı zaman hepinizden önce silahım ve canım ile karşı koyarım...

Yuksekten Uçanlardan Uzak... // insanlara güvenmemem konusunda insanlara güveniyorum...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renato
    Renato's avatar
    Erkek

DePrEm bunu yazdı:

By_Kamu denen embesil diyarbakır bu maçta evsahibiydi deplasman takımı değil her ne kadar cezası nedeni ile kendi sahasında oynamasada adanadaki maç'ta ev sahibi statüsündeydi + maçtakilerin % 97'si diyarbakırdan giden taraftar gruplarıydı + ben hemen hemen tüm diyarbakır maçlarına giden fanatik bir diyarbakırspor taraftarı olarak gittiğim tüm maçlarda en pkk lı adam bile istiklal marşında ayağı kalkar sevmese bile sesi çıkmaz yani saygısızlık yapmaz. bursa taraftarı yaptığında haklıydı diyen diğer şovenist arkadaşlar örneğin yasevyterket nickli faşonun her olaya körükle yaklaşmaktaki azmini birazda birlik beraberliğe katkı sağlama yönünde sarfetse eminim ki herşey çok daha güzel olacak + taraftar dediğin böyle olacak demişsin ben kürdüm kürt doğdum kürt öleceğim ama kürt olduğumuz için direk potansiyel terörist olarak görünmemizin akabinide en pkk düşmanı adamlar bile pkk sempatiza kesilebiliyorlar bununla kıvanç duyun... istiklal marşınada türk bayrağınada saygım sonsuzdur + mehmet akif ersoyu çok seviyorum ama ölümüne kürdüm! sırf kürdüm diye tavır alınacaksa eğer "ÇOKTA SİKİMDE"

gelelim sana mr sümsük pardon zumsuk; beşiktaş önünü standında adam bıçalanarak öldürüldü ama bu olayın akabininde her ne hikmetse hiç bir müsabakada bu denli derin bir arama tarama faaliyeti karşılaşamadık kaldıki biz fenerbahçe maçından sonra aldığımız cezaya hiç itiraz etmedik çünkü 3-5 kendini bilmezsin yaptığı siz ve sizin gibi kürt düşmanları tarafından her daim bir savunma aracı olarak kullanılacaktır. son olarak şunu söyleyeyim bursaspor maçında 19 diyarbakır taraftarının başı yarıldı sırf diyarbakırspor olduğu için görmezden gelindi gözlemci hazretleri tecahul-i arif modunda hiç bir şey yokmuş gibi rapor tuttu oysaki diyarbakırspor bayrağı direkten indirilip yakıldı bunu biz yapmış olsak ligden men edilirdik ama yapan bursaydı... + normalde her takım aldığı saha kapatma cezasından sonra maçın oynanacağı stadın belirlenmesi için 3 stad önerisinde bulunur diyarbakır maçın malatya, urfa veya elazığ şehirlerinden birinde oynanmasını talep etti ama maç adanaya verildi yani diyarbakıra bu yaptıkları pisliklerin ve adaletsizliklerin haddi hesabı yok son olarak diyarinsesi.org sitesinde gördüğüm bir yazıyı paylaşma isterim.

Mahmut Özgener icin OSS Sorulari

1. Gozlemci sagirdi.
    2. Gozlemci kordu.
    3. Gozlemcide “Levent korkusu” vardi.
    4. Hepsi

1. “Gozlemcilik” gorevi ve “bi halti goremeyen gozlemci” arasindaki yaman celiski asagidaki kelime gruplarindan hangisinde de vardir sizce Mahmut bey?
    1. Federasyon Baskanligi – Mahmut
    2. Federasyon Yetkilisi– Levent
    3. MHK Baskanligi – Oguz
    4. Hepsi

1. Parasini verenin “PKK disari” yi soylemesi serbest olduguna gore asagidakilerden hangi tezahuratin da stadyumlarda serbest olmasi beklenir sizce Mahmut bey?
    1. “Seriat gelecek dertler bitecek”
    2. “Turkiye laiktir, mollalar Iran’a”
    3. “Ne mozaigi ulann!”
    4. Hepsi

4. Varsayalim ki Levent arkadasi Oguz’a gidip, yaw bu haftaki maca soooyle Diyarbakirspor aleyhine dudukler calacak bir hakem versenize der. Ve Varsayalim ki Levent’i kirmak istemez Oguz. Bu durumda dahi arasan bulamayacagin nitelikteki mukemmel hakemi bulmak icin asagidaki hangi kriterlere uygun hakemi bulmak lazim gelir sevgili Mahmut bey?

1. Hakem mumkunse Bursa sehri ile siki fiki olsun.
    2. Hakem mumkunse eski bir macta Diyarbakirsporlu taraftarlardan yumruk yemis olsun.
    3. Hakemin adi, ne billim, ozturk, yok yok Ozalp.yok en iyisi ozguc olsun.
    4. Kesin olsun,is sansa birakilmasin, hepsi!

Ahmet ve Mehmet gelecek haftaki konuk edecekleri Diyabakirspor macinda Diyarbakirli taraftara agizlarina geleni soylemek ve sooyle bi doyasiya olay cikarmak,ayrimcilik yapmak, sovenizmin doruklarinda gezinmek istemektedir. Fakat PFDK piyasasinda bunun maliyeti 100.000 tl dir. Ahmette 30.000 Mehmette ise 50.000 tl vardir.

5. Yukardaki paragrafa gore 80.000 tle leri olan,paralari yeterli olmayan bu tifillara asagidakilerden hangisinden vazgecmelerini onerirsiniz Mahmut bey?

1. Diyarbakir taraftarina donup Hepiniz o.. cocugunusuz demekten.
    2. Diyarbakir taraftarlarina donup PKK disari diye bagirmaktan.
    3. Diyarbakir taraftarinin ustune yabanci maddeler atmaktan.
    4. Cocuklarin kafa-gozlerini yarmaktan.

6. 80.000 tl lik Diyarbakir-Diyarbakirspor’a hakaret mehmete yetmektedir ve fakat Ahmeti kesmemektedir. Sevgili Mahmut bey, Ahmet doyasiya kufretmek icin ne yapsin sizce?

1. PFDK ya 80.000 tl pesin 20.000 tl 6 taksit onerisiyle gidebilir.
    2. “Doyasiya kufur edebilme ozgurlugu” icin AIHM ye basvurabilir.
    3. PFDK dan “Senfonik tatta kufur edecegiz walla” taahudune karsilik 20.000 tl lik tesvik isteyebilir.
    4. Sehir capinda “Ver parani salla kufrunu” ya da “Sadece ben mi kufredecem lan” kampanyasi baslatip kalan 20.000 tl yi diger taraftarlardan toplama yoluna gidebilir.

7. PFDK ve Federasyon acikladigi son kararlar ile Diyarbakirsporlulara ne demek Istemistir Sevgili Mahmut bey?

1. Ligde istenmiyorsunuz defolun gidin.
    2. Onurunuzla-Gururunuzla oynamanin serbest piyasa degeri topu topu 100.000tl dir, parayi her veren dudugu calabilir.
    3. IBB macinda ortaligi kirin-dokun ki sizi ligden dusurelim.
    4. Hepsi.

8. PFDK Denizlispor, Trabzonspor ve Sivasspor taraftarlarina asagidaki mesajlardan hangisini vermistir Mahmut bey.

1. Bi bursa kadar olamadiniz,ayip size,utanin bee.
    2. Vataninizi sevmiyorsunuz lan siz.
    3. Bursa gibi yapsaydiniz puan kaybetmezdiniz, oh olsun, kume dusun.
    4. Hepsi.

9. Diyarbakir macinda “PKK disari” diye tezahurat yapan bir taraftar grubunun Ermenistan macinda hangi tezahurati yapmasi dogaldir.

1. Asala disari.
    2. Ermeniler disari.
    3. Asalanin…leri..
    4. Maca pfdk bakmayacagi, maca atanacak gozlemciyi Fifa atayacagi icin sikar biraz,yemez, yiyemez: hicbiri.

10. PFDK nin acikladigi kararlarin Diyarbakirlilarda uyandirdigi duyguyu asagidakilerden hangisi ile ozetlemek mumkundur sizce Mahmut bey?

1. Parayi veren dudugu caliyormus.
    2. Bedava mi sandin, para verip aldim, tiridine tiridine tiridine bandim.
    3. Diyarbakirliymis,adi bahtiyar, sucu saz calmakmis ogrendigim kadar.
    4. Hayaaatt beni neden yoruyorsun, MADEM KI GUNAAAAH, OYUNU SEN BOZUYOSUUUNN. Seytan diyor ki YANAS SUNA!!!!!

11. PFDK nin verdigi cezalar gozonune alindiginda, Diyarbakirspor’u konuk edecek bir super lig takiminin taraftarlarinin asagidakilerden hangisini yapmasini bekleyemezsiniz Mahmut bey?

1. Diyarbakirsporu ciceklerle karsilamak.
    2. Hepimiz kardesiz mesaji vermek.
    3. Etle tirnak gibiyiz, bolunmeyiz mesaji vermek.
    4. Hepsi

Nevzat Yucel

Zumsuk ve yasevyaterket fasosunun eline vermiş vallaha ayrıca su antepli miliko sev terket o nasıl bir nickname öyle sen nasıl birseysin anlamadım ama sende kürdün iyisinede sempati yoktur cünkü sen sartlanmıssın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerali
    omerali's avatar
    Erkek
    ARKADASLAR POLISIN BOYLE SEYLER yapmasinin mutlaka bir anlami vardir. bir istihbarat filan alinmistir. staddakilerin canlarina bisey olmasindan sa siki bir polis aramas olmasi daha iyidir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:

Türkiye yaşasın türkiye demek bayrak açmakla vatan sevilmiyor maalesef. 

Bi savaş çıksın bakalım pkk dışarı diyenlerden kaçı bu vatan için savaşıyor :)

Bursalıları bulgar yapmadım. Yerlisi benim başımın tacıdır. Ancak okursan göçmen kesim için kullandım o lafı.

Bu konuyu da tartışmam aklı olan yargılar... Uzadıkça uzuyor yoksa. 

Fıkraya gelince gayet doğru :) Aslı kürt olupta kürtlere it muamelesi yapan adam çok. Benim aslım kürt değil ama çok severim vallahi kürtleri. 

Hoca kusura bakma ama gerçekten saçmalıyorsun!

Bende bulgaristan göçmeniyim ama asla kendimi dışarıda bulgar vs. tanıtmadım! Ailemde tanıtmaz! Benim gibi göçmen olanlarda tanıtmaz! Ben TÜRKÜM ve TÜRKİYEYİ SONUNA KADAR SEVİYORUM(Z)

Konuşmalarına dikkat et!

Savaş çıksa kaçı vatan için savaşıyor demişsin! Benim tüm akrabalarım gönüllü olarak komando oldu! Hepsi doğuda askerlik yaptı! Allah izin verirse bende gönüllü olarak doğuda yapıcam!

Ama gelipte senin gibi gereksiz bir insanın beni veya yakınlarımı bu şekilde aşağılamasına, bu şekilde pislik atmasına asla izin vermem! Sözlerine dikkat et hoca! 

Kurtla sevişen mazoşist koyun
Toplam Hit: 11453 Toplam Mesaj: 117