folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Donumuza Kadar Arandık.

Donumuza Kadar Arandık.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Branxian bunu yazdı:
    -----------------------------

Hoca kusura bakma ama gerçekten saçmalıyorsun!

Bende bulgaristan göçmeniyim ama asla kendimi dışarıda bulgar vs. tanıtmadım! Ailemde tanıtmaz! Ben TÜRKÜM ve TÜRKİYEYİ SONUNA KADAR SEVİYORUM(Z)

Konuşmalarına dikkat et!

Savaş çıksa kaçı vatan için savaşıyor demişsin! Benim tüm akrabalarım gönüllü olarak komando oldu! Hepsi doğuda askerlik yaptı! Allah izin verirse bende gönüllü olarak doğuda yapıcam!

Ama gelipte senin gibi gereksiz bir insanın beni veya yakınlarımı bu şekilde aşağılamasına, bu şekilde pislik atmasına asla izin vermem! Sözlerine dikkat et hoca! 

Hocam alınma ama ben o stadyumda diyarbakırlılara pkk dışarı diyen bulgar göçmenlerinin bu vatanı savunacaklarına hiç inanmıyorum.

Yok senin gibi iyiler vardır muahakkak ama bence araya fitne sokanların çoğu onlar. Tabii benim görüşüm. 

Yar diyarbakırspor için pkk dışarı diyen bölücüler sözüne dikkat etmesinde asıl vatanımı milletimi bayrağımı seven ben mi sözüme dikkat edeyim? Diyarbakırın sonuna kadar türkiyenin bir parçası olduğunu savunan ben mi dikkat edeyim? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Renato bunu yazdı:

Zumsuk ve yasevyaterket fasosunun eline vermiş vallaha ayrıca su antepli miliko sev terket o nasıl bir nickname öyle sen nasıl birseysin anlamadım ama sende kürdün iyisinede sempati yoktur cünkü sen sartlanmıssın.

hayırdır ne saçmalıyorsun anlamadım ? Türkçe konuşursan anlaşabiliriz. 

edit:

şuraya adam gibi bir daha yazayım. Taraftarlarınız aptal aptal taşkınlık yapıyor.Bir dahaki maçada polisler önlem olarak götünüzün içine kadar arar.Bu yapılan taşkınlıklara göre donunuza kadar aramalarına şükür bile etmelisin.

Aranızdaki pislikleri temizleyin, şerefsizleri dışlayın alakanız olmasın sonra oturup düzgünce maçınızı izleyin böylelikle ne polis arasın nede başkaları sizden nefret etsin.

bunun görüşün faşizm, şu bu ile alakası yoktur.İlla alaka aramak istiyorsan tabi elektriklerin kesilmesini bile kalkıp kürt olduğumuz içine vurgulayan hatta ve hatta doğunun yüksek olmasından dolayı fazla kar yağmasını bu yüzden ulaşımın problemli olamsını bile devlete yükleyen bir zihniyetin kalkıp böyle sçama mantıklar kurması oldukça normal.. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Peki hocam bende kürt meselesinden giricem olaya (Seni hiç bir şekilde karıştırmıyorum)

Ben sokakta kız arkadaşımla yürürken gelip bana laf atan sataşan Göçmenler mi ?

Durup dururken huzursuzluk çıkaran Göçmenler mi ?

Sigara istediklerinde vermeyince laf atıp dövüncede 20 - 30 kişi toplayan Göçmenler mi ?

Yeni bir mekan yapıldığında oraya kızlar sürekli geliyorsa grup halinde kapı önlerinde, sağda solda biten tipler Göçmenler mi ?

Bir şehit haberi geldiğinde Bursa için konuşuyorum! Şehit cenazesine giden peki KÜRTLER Mİ ?

Hocam ortaya bir pislik atıyorsun ve pislik attığın kişileri daha tanımıyorsun!

Prometheus da bulgaristan göçmeni benim dediklerimin aynısını o da der. Herkes ilk önce dediği lafı bilmelidir hocam kusura bakma. 

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Branxian bunu yazdı:

Peki hocam bende kürt meselesinden giricem olaya (Seni hiç bir şekilde karıştırmıyorum)

Ben sokakta kız arkadaşımla yürürken gelip bana laf atan sataşan Göçmenler mi ?

Durup dururken huzursuzluk çıkaran Göçmenler mi ?

Sigara istediklerinde vermeyince laf atıp dövüncede 20 - 30 kişi toplayan Göçmenler mi ?

Yeni bir mekan yapıldığında oraya kızlar sürekli geliyorsa grup halinde kapı önlerinde, sağda solda biten tipler Göçmenler mi ?

Bir şehit haberi geldiğinde Bursa için konuşuyorum! Şehit cenazesine giden peki KÜRTLER Mİ ?

Hocam ortaya bir pislik atıyorsun ve pislik attığın kişileri daha tanımıyorsun!

Prometheus da bulgaristan göçmeni benim dediklerimin aynısını o da der. Herkes ilk önce dediği lafı bilmelidir hocam kusura bakma. 

Bunu yapanların ırkını sorgulamamak lazım. Bunlar aile terbiyesi almamış madde bağımlısı filan insanlardır. Her yerde bulman mümkündür. 

Ben kürt değilim. Ama kürtlerin ne hissettiğini gayet iyi biliyorum. Diyarbakırlı olduğum için...

Prometheus en sevdiğim insanlardan biridir. Ben hepsi için o lafı kullanmıyorum. Bazıları için kullanıyorum. Zaten genelleme yapsaydım da Diyarbakıra pkk dışarı diye bağıranlardan farkım kalmazdı. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hocam zaten ben sana yönelik değil diye parantez içinde belirtmiştim.

Ancak yukarda yaptığın yorum bana genelleme olarak geldi.

Belki tribündekiler öyle olabilir. Ama TSC, Texas tribünlerindeki herkes Göçmen değil hocam bunuda bilmeni isterim. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    diyarbakırspor dan nefret ediyorum :) taraftarından da

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

qaMbLer bunu yazdı:
    diyarbakırspor dan nefret ediyorum :) taraftarından da

bende senden nefret ediyorum /:

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DePrEm
    DePrEm's avatar
    Erkek

qaMbLer babanmı öğretiyor sana bunları çok ayıp git uht yöntemi ile mikroplarından arındırılmış sütünü iç ve zıbar. ama bak keşke bizden nefret etmeseydin şimdi diyarbakırda kimsenin gözüne uyku gitmez qambur bizden nefret ediyor diye sabaha kadar düşünüp dururlar.

Yuksekten Uçanlardan Uzak... // insanlara güvenmemem konusunda insanlara güveniyorum...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:

Branxian bunu yazdı:

biri bulgar göçmeniyim ve türkiyeyi seviyorum canımı veririm mi dedi !

kıyamet alametilan bu

beyaz hocaya sormak lağzım alametmi diye :)

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    CaNNi bunu yazdı:
    HaYVaN bunu yazdı:

Neyse hoca siz aynı kafa devam edin.

Ama emin olunki herşey dışardan göründüğü gibi değildir ;)

Bizim için vatan millet lafla değil icraatledir ;) 

Toplam Hit: 11462 Toplam Mesaj: 117